Čo by ste si vybrali z ponuky reštaurácie počas tehotenstva?
Čo by ste si odtiaľto ako tehotné vybrali? Vždy sme sem chodili na steak z daniela, no keďže ten momentálne nemôžem, neviem sa rozhodnúť čo si vybrať z ponuky 😀
Vývar a cezar šalát s kuracím mäsom
@nelca84 surové mäso pre tehotnú? To podľa mňa nie je moc vhodné
Ja osobne rizoto.
Ale nevidím tam nič čo by nemohli tehotné
Steak nie je predsa surové mäso. Steak býva prepeceny, jedine ak požiadať o krvavý, tak ti ho tak pripravia.
Ja by som si ho dala médium, ty si ho dáš prepeceny.
aké surové mäso? Steak z čohokoľvek ti pripravia tak, ako si povieš. Síce very-very-well-done bude ako podošva, ale zas budeš šťastná, že neješ krvavý
Však si steak daj úplne prepiecť a je to v pohode
Môžeš aj steak len nie krvavý, ja si dávam vždy medium Well.... Nie je krvavý ale ani suchy
Prepeceny steak? To by som si k tomu mäsu nikdy nedovolila. To si rovno môžem dať rezeň
Ty si na výmenu za tehotenskú knižku odovzdala OP?
Veď si daj, na čo máš chuť. Modrý kôň ma rozhodnúť, čo ty budeš počas tehotenstva jesť?
No, tak už máš vybraté.
@abbey1 áno, presne ako píšeš
Mna drbne 😂😂😂😂
Ja by som si dala koleno, rebierka alebo tu panenku so zemiakmi a bryndzou...jaj bryndzu by som vynechala
@katkaseiner však aj ta by bola tepelne upravená
Normalne si daj steak, akurat povies, ze musi byt well done. To je cele. Bude to cele prepecene
Mimo témy ale boli sme tam na obed a vôbec mi tam nechutilo.
Ja pstruha so zemiakmi 😀
Palacinky s gastanovym pyre alebo sulance s makom 😁
Akooo.. uz som videla fakt vsetko. Ja som tiez z tych, co im dlho trva rozhodovanie sa, co za jedlo si vybrat. Ale aby som to fotila niekde na forum a pytala si, co vybrat... toto je uz mega level, neviem, lenivosti? Blbosti? Strhnutia pozornosti?
Ja by som si dala fazuľovu polievku a to pečené rebro s kapustou 🤤
Preco nemôžeš steak?Tehotne nemôžu jesť?Ja som myslela ,že aj počas tehotenstva ma zena jesť .Nieco mi ušlo?
Netreba to preháňať.
Vyprazany syr a rezen🙂
Losos,rizoto, cezar
Steak by som si tiez nedavala, ale inak vsetko. Speciality, ryby, kuracie, salaty...
Medium je úplne vpohode. Ja by som sa vyhla bryndzi a ostatným nepasterizovanym výrobkom.
reklama na Furmana?😏 ja by som si dala panenku mnam
Cesnacu a kuracie prsia s brusinicami

Prečo by si nemohla steak z daniela? Všetko čo tam majú si môžeš dat.