Čo ste jedávali v tehotenstve?
Čaute baby hneď takto na uvod blbé kometi si nechajte pre seba chcela by som sa len spýtať čo ste také jedávali v tehotenstve a na čo ste si dávali pozor
vnútornosti by sa nemali - inak ak Ti chute a vône dovolia papaj na čo príde chuť 🙂
Ahoj, jedla som normálne všetko, čo aj predtým, viac mi ale chutilo ovocie a zelenina počas tehotenstva, nedávala som si pozor skoro na nič. Ale tatarák by som si nedala, surové mäso, neprepečený stejk, nejaké nedozreté syry by sa nemali jesť, morské plody...
Ja som vždy jedla všetko na čo som mala chuť a čo som zvládla udržať v tele,keď som čakala dcéry tak do 4 mesiaca som jedla len chlieb so salámou a u chalanoch som ľúbila banány hoci ich normálne neznášam
@beata_k ak sa môžem spýtať, prečo nie salámu?
@gabriela2952 Salama nie je tepelne opracovany masovy vyrobok.
@beata_k a ja vo veľkom vyjedam 🤣 ani ma to nenapadlo 😁
@gabriela2952 Je pravda, ze som este nepocula aby v salame nieco nasli, ale jeden nikdy nevie. 🙂
...to, na čo som mala chuť. 🤷♀️
@beata_k ale nemám žiadne zle výsledky, a už som na konci tak snáď všetko v poriadku 😁 len som zostala zaskočená 🤗
Rad radom všetko
Len to čo mi robilo zle
Dlhy cas len piskoty a tesila som sa ak vo mne ostal aj jogurt. Potom vsetko okrem nepasterizovanych mliecnych vyrobkov
Vsetko okrem bryndze a nepasterizovanych vyrobkov, plesnove syry, surove mäso a ryby, vnutornosti, morske plody a huby..
@lukasko12 ja som bola rada ze nieco zjem zo vsetkeho mi bolo zle ˇˇˇ jedz vsetko naco mas chut vsetko aj plesnivy syr proste hocico co ti zachuti
Ďakujem vám baby a železo ste ako nahrádzali keď vám chýbalo
Plesňové syry, sushi, tepelne nespracované alebo slabo spracované mäso, čokolády a sladkosti z obchodu a morské plody 😊
Nejake salama, klobasku, slaninu pokial nie je uvarena/ upečena ako súčast jedla. Predsa len to je “ surove” mäso. Hríby tiez nie- raz som mala hribovu omacku a bolo mi velmi ťažko. Chutili mi kysle uhorky, nánuky, rôzna zelenina 😊
Vsetko okrem suroveho masa a musli.
@lukasko12 to co aj inokedy, ale to je tym ze ja ani netehotna nejem korovce, kadejake slizke hnusiky, surove maso, nepasterizovane vyrobky, nepijem tonic, ani alkohol.
Ja som vynechala z jedalnicka len surove maso (tatarak, neprepeceny stejk), morske plody, alkohol a nepasterizovane vyrobky. Hrozne mi vtedy chutilo ovocie, kazdy den som si musela robit fresh z vela pomarancov 😅 inak som sa neobmedzovala len na vyslovene zdravu stravu, myslim si, ze je ovela dolezitejsie byt psychicky ok, ako sa tryznit za sladkosti ci ine drobnosti 😉
Som vegetariánka, takže tam mi problémy odpadli, inak nejem len nepasterizované mliečne a huby zbierané v lese. A dávam si pozor, aby som mala vyváženú stravu, viac bielkovín. Na železo čučoriedková šťava, ja sa desím, že budem mať málo železa, pri prvom synovi som mala a z tabletiek má brutálne zapekalo 🤦 našťastie teraz som mala odbery a všetko ok.
Bola som rada ze som vobec nieco zjedla. Nepozerala som ani co. Na co som mala chut resp co vobec islo dole krkom.
Nejedla som plesnove syry, nepasterizovane a tepelne neupravene potraviny....ostatne so.jedla vsetko, co zvladol moj zaludok a cuchove bunky😅🤣

@lukasko12 všetko okrem nepasterizovanych výrobkov