icon

Čo ste jedávali v tehotenstve?

lukasko12
27. mar 2023

Čaute baby hneď takto na uvod blbé kometi si nechajte pre seba chcela by som sa len spýtať čo ste také jedávali v tehotenstve a na čo ste si dávali pozor

Strana
z2
nelca0510
27. mar 2023

@lukasko12 všetko okrem nepasterizovanych výrobkov

lenka7477
27. mar 2023

vnútornosti by sa nemali - inak ak Ti chute a vône dovolia papaj na čo príde chuť 🙂

beata_k
27. mar 2023

@lukasko12 Nejedla som salamu, bryndzu, plesnovy syr a nic co nebolo pasterizovane. Inak vsetko.

danyelia
27. mar 2023

Ahoj, jedla som normálne všetko, čo aj predtým, viac mi ale chutilo ovocie a zelenina počas tehotenstva, nedávala som si pozor skoro na nič. Ale tatarák by som si nedala, surové mäso, neprepečený stejk, nejaké nedozreté syry by sa nemali jesť, morské plody...

andrejka1974
27. mar 2023

Ja som vždy jedla všetko na čo som mala chuť a čo som zvládla udržať v tele,keď som čakala dcéry tak do 4 mesiaca som jedla len chlieb so salámou a u chalanoch som ľúbila banány hoci ich normálne neznášam

gabriela2952
27. mar 2023

@beata_k ak sa môžem spýtať, prečo nie salámu?

beata_k
27. mar 2023

@gabriela2952 Salama nie je tepelne opracovany masovy vyrobok.

gabriela2952
27. mar 2023

@beata_k a ja vo veľkom vyjedam 🤣 ani ma to nenapadlo 😁

beata_k
27. mar 2023

@gabriela2952 Je pravda, ze som este nepocula aby v salame nieco nasli, ale jeden nikdy nevie. 🙂

galganka
27. mar 2023

...to, na čo som mala chuť. 🤷‍♀️

gabriela2952
27. mar 2023

@beata_k ale nemám žiadne zle výsledky, a už som na konci tak snáď všetko v poriadku 😁 len som zostala zaskočená 🤗

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
gvenduska
27. mar 2023

Rad radom všetko
Len to čo mi robilo zle

viestta
27. mar 2023

Dlhy cas len piskoty a tesila som sa ak vo mne ostal aj jogurt. Potom vsetko okrem nepasterizovanych mliecnych vyrobkov

zuzkacik4
27. mar 2023

Vsetko okrem bryndze a nepasterizovanych vyrobkov, plesnove syry, surove mäso a ryby, vnutornosti, morske plody a huby..

hsjdudhdbd
27. mar 2023

@lukasko12 ja som bola rada ze nieco zjem zo vsetkeho mi bolo zle ˇˇˇ jedz vsetko naco mas chut vsetko aj plesnivy syr proste hocico co ti zachuti

kik2022
27. mar 2023

@lukasko12 Všetko okrem surového mäsa a nepasterizovaných výrobkov.

lukasko12
autor
28. mar 2023

Ďakujem vám baby a železo ste ako nahrádzali keď vám chýbalo

kris_tin257
28. mar 2023

Plesňové syry, sushi, tepelne nespracované alebo slabo spracované mäso, čokolády a sladkosti z obchodu a morské plody 😊

beata_k
28. mar 2023

@lukasko12 Tabletky na predpis. Da ti gynekolog

lienka.7
28. mar 2023

@lukasko12 nuc co by nemali tehotne (teda tie neupravené potraviny) ale inak vsetko mi chutilo 😁 ked dosla "slina" drahy aj o pol noci šiel na mcdrive🙈😁

elisabethka
28. mar 2023

Nejake salama, klobasku, slaninu pokial nie je uvarena/ upečena ako súčast jedla. Predsa len to je “ surove” mäso. Hríby tiez nie- raz som mala hribovu omacku a bolo mi velmi ťažko. Chutili mi kysle uhorky, nánuky, rôzna zelenina 😊

srferreira
28. mar 2023

Vsetko okrem suroveho masa a musli.

babulkomale
28. mar 2023

@lukasko12 to co aj inokedy, ale to je tym ze ja ani netehotna nejem korovce, kadejake slizke hnusiky, surove maso, nepasterizovane vyrobky, nepijem tonic, ani alkohol.

zuzkacik4
28. mar 2023

@lukasko12 nestacilo mi zo stravy, dr mi predpisal zelezo

werbenka
28. mar 2023

Ja som vynechala z jedalnicka len surove maso (tatarak, neprepeceny stejk), morske plody, alkohol a nepasterizovane vyrobky. Hrozne mi vtedy chutilo ovocie, kazdy den som si musela robit fresh z vela pomarancov 😅 inak som sa neobmedzovala len na vyslovene zdravu stravu, myslim si, ze je ovela dolezitejsie byt psychicky ok, ako sa tryznit za sladkosti ci ine drobnosti 😉

canis_lupus
28. mar 2023

Som vegetariánka, takže tam mi problémy odpadli, inak nejem len nepasterizované mliečne a huby zbierané v lese. A dávam si pozor, aby som mala vyváženú stravu, viac bielkovín. Na železo čučoriedková šťava, ja sa desím, že budem mať málo železa, pri prvom synovi som mala a z tabletiek má brutálne zapekalo 🤦 našťastie teraz som mala odbery a všetko ok.

maryetta
28. mar 2023

Bola som rada ze som vobec nieco zjedla. Nepozerala som ani co. Na co som mala chut resp co vobec islo dole krkom.

floki1994
28. mar 2023

@lukasko12 no ja vsetko okrem takych ako tatarak, surove ryby...aj mliecne vyrobky uplne v pohode aj plesnivy syr, bryndzu.... a aj salamu...telo co si pyta to.mu dam...lekarka ma upozornovala len na take ako sushi a tepelne neupravene maso..inak ze mozem cokolvek 🙂

tamvtme
28. mar 2023

Nejedla som plesnove syry, nepasterizovane a tepelne neupravene potraviny....ostatne so.jedla vsetko, co zvladol moj zaludok a cuchove bunky😅🤣

Strana
z2