icon

Je bezpečné jesť pizzu s oreganom v tehotenstve?

3. feb 2024

Ahojte dievčatá som 13+0 týždeň tehotenstva dnes a mam chuť na pizzu. Lenže viem že dávajú všelijaké korenia do toho základu ako aj oregano a viem že oregano sa v tehotenstve nesmie. Tak to si asi nemôžem dať radšej či ?

Strana
z2
bmolko
4. feb 2024

@juliacenc Pampúšik, čo tak zobrať do ruky šlabikár a popracovať na svojej slovenčine. A ty mi budeš nadávať do tupaní...Ja nemusím riešiť s kamarátkami a rodinou, či si dám oregano trhané za splnu mesiaca a pod. drísty, čo tu čítam každú chvíľu. A prečo ja mám robiť osvetu? Ja som sa celý život vzdelávala, mám toho dosť vyštudované, hovorím niekoľkými cudzími jazykmi, čítam knihy, chodím do divadla, investujem do seba a rovnako vediem aj svoje dcéry. Takže, čo tak objaviť, kde máte u vás knižnicu, kníhkupectvo a prestať počúvať zaručené rady vypatlaných influenceriek.

juliacenc
4. feb 2024

@bmolko a co sa mam akoze posrat lebo chodis do divadla? 😂 som nevedela, ze zeny kt radia zenam na mk su podla teba influencerky 😂 ak nepotrebujes radit a ani sa vzdelavat lebo chodis do divadla a vsetky tie super veci kt si vymenovala ( a okrem teba dalsich XY zien a nevychvaluju sa tu takto trapne ako ty ) tak neviem co potom robis na tomto fore pre mamicky kt sa nemaju s kym poradit. Ak si myslis, ze si viac lebo chodis do divadla 😂… no to je mi argument… tak sa mylis

jaaty
4. feb 2024

@bmolko ja si hovorim, vďaka bohu, že som bola tehotná pred 15 rokmi, kedy sa také blbosti ako “čo nejesť v tehotenstve” neriešili. Podľa takýchto príspevkov by bolo 80% terajšej populácie postihnutých. Ľudia, používajte zdravý sedliacky rozum. V čom by mohlo oregano, bryndza, šampióny a pod. uškodiť bábätku? Nepite alkohol, nefajčite a normálne žite 😉

Strana
z2