Je bezpečné piť ibištekový čaj v prvom trimestri?
Ahojte som v 7 týždni mám chrípku už asi druhý deň tak doma sme mali akurát tento čaj aj iný ale samozrejme ja som si dala z toho čaju lebo som si myslela že je založený iba na sušených jahôd a malín čiže ovocný,vôbec som si nevšimla že to obsahuje aj ten ibižtek , až dnes som si to všimla keď som vzala do ruky že idem prečítať ale už neskôro keďže som z neho píla a nevedela o Tom ,viem že ibižtek sa v rannom štádiu tehotenstva nemá piť po dlhej dobe sa nám podarilo bábo tak sa teraz veľmi bojím 🙁 za tie dve tri dni som vypila tak max 3-4 poháre , cítim sa v poho len občas mám také ako keby pichanie v podbrušku ako tie menštruáčne ale to som mala aj predtým čiže neviem či to môže byť z toho čaju alebo je to ok v tehu, tak neviem či počkať alebo zájsť na pohotovosť,
baby ktoré ste náhodou pili taký čaj a dopadlo to dobré alebo skúsenosti budem rada ❤️
Ale prosím tá, ibistek bol iba jedna z viacerych zložiek a vypila si len malé množstvo
To je úplne niečo iné ako keby si pila nejaký silný koncentrát a dlhu dobu
Psychika pracuje na plne obrátky
Ibištek 😭
Par salok caju nic nesposobi, co sa akoze ma stat?
@kitycat áno ibištek 🤭
Ja len preto lebo som čítala že v rannom štádiu sa nemá lebo hrozí riziko potratu, čaj som vypila fakt tak 4 poháre
@anonym_autor takéto menštruačné kŕče sú bežné 🙂 nebude to z čaju 🙂 čaj pijem aj ja striedam ovocné s ibistekom, bez neho a milujem zelený rooibos ten môžu piť aj neskôr deti od malička 🙂 zelený rooibos má podobnú chuť ako zelený čaj ale je bez kofeínu.
Nestresuj z trocha caju ak mas potratit potratis aj bez tohto caju. Niektorym zenam sa to stava ze msju problem v zaciatkoch udrzat plod
Prosim ta, keby 4 salky ibiskoveho caju v ovocnej zmesi sposobovali potrat, tak by tu zeny nehladali pomoc co a jak s nechcenymi tehotenstvami.
Hod sa do kludu a uzivaj si, ze si tehotna. Ibistek je v ovocnych cajoch od nepamati a vsetci tu sme 🙂

Ibištek 😭
Par salok caju nic nesposobi, co sa akoze ma stat?