Je nealkoholický radler bezpečný počas tehotenstva?
Ahojte,som v 14tt a doteraz mi byvalo strasne zle,jedine co mi pomahalo bol nealkoholicky ochuteny birell,tak som ho pila priebezne cely prvi trimester,dnes som zistila ze obsahuje 0,3 alkoholu.Je to zanedbatelne mnozstvo alebo to moze v tehotenstve vadit?
@katkaseiner odteraz budem kupovat tie,len len v priebehu prveho trimestra som pila ten 0.3 co obsahuje a ja som myslela ze to je uplne nealkoholicke,tak sa teraz bojim
Zlatý bažant Radler obsahuje 0,00%.
Aj podľa testov čo s ním robili. Takže ten skús. 🙂
https://www1.pluska.sk/rady-tipy/velky-test-nea...
Ja väčšinou ten s jahodami pijem 0,00% ten je fajn 🍓
A spätné už nič nezmeníš. Ale ak si nevypila viac ks denne len jeden ten 0,3 tak snáď sa nič nestalo. Myslím, že to bude asi ako keby si si dala pár puncovych rezov. Ja osobne sa tomu vyhýbam..ale myslím, že také množstvo ti pečeň vpohode odfiltrovala.
@lenkakravcova ďakujem,urcite skusim ten zlaty bazant,viac denne to asi nebolo,len sa citim uplne hlupo,ze som myslela ze je uplne bez alkoholu
vobec sa necít hlupo, muz si pyzal nealko radler v Chorvátsku a doniesli mu tiež 0,3 ...musel poziadat o uplne 0kovy
Je to určite uplne v pohode, mnohe baby nevedia ani v 14 tyzdni ze su tehotne a ziju si diskotekovy zivot 😀 nepanikar, co bolo bolo, ale uz radsej zvol 0.0 🙂
Je to ok
To je male mnozstvo, takze ziadna panika. Ale radsej 0,0

nie kazdy radler je 0.3, su aj 0,0, aj moje decka si obcas daju...ten si neskusala?