Maliníkový čaj počas tehotenstva
Ahojte maminy, pili ste počas tehotenstva maliníkový čaj?
Ak áno, pomohlo Vám to podľa Vás nejako pri pôrode?
Plus druhá vec, tie ktoré ste rodili bez epiduralu ako ste zvládli tie bolesti?
@allisa00 pila som ho a rychle porody, az moc rychle, bez epi, velmi bolestive. Na bolest mi nepomohlo nic, jedine kyslikova maska. Aby som tam bola pri zmysloch a podala vykon. Naozaj neviem co by som si mala za tym vizualizovat, mozno najskor bdsm salon 😀🙈 Ja som to nejako tak proste presla, ze ok, musi to byt a patri to k tomu celemu.
@allisa00 píla som čaje a rodila som 42 tt po 3 dňoch vyvolavania... Úprimne? Neverím žiadnym čajom. A ozvem sa aj keď som mala epidural. Z toho vyvolavania som mala také kontrakcie že som mužovi asi na 1,5 prsta ešte len otvorená povedala po kricani na celú sal že tam zomriem.
Epidural mi pichli zle , mala som vážne problémy s bolestami hlavy po pôrode ALE. Ale keby mi ho nepichli tak skončím na sekcii na tuty. Nevydržala by som to. Pochopia ženy čo mali umelo pôrod vyvolávaný. Ak nemáte vážne dôvody prečo si ho nedať pichnúť, tak to zvážte. Aj napriek vážnym problémom ma jediné epidural vytrhol z biedy. Toš moja skúsenosť
pila som, aj jedla ľanové semienka aj ďatle, no nepomohlo mi to veru .. 🙂 po 10 dňoch prenášania som bola pôrod vyvolávať, no vôbec som sa neotvárala ani som nemala žiadne bolesti a malej začali klesať ozvy, takže akútna sekcia
a ešte som aj cvičila s aniballom :D
Neviem co mi pomohlo. Pila som malinik, jedla lanove semienka, porod rychly, samozrejme bolest bola, ale dalo sa zvladnut (bez epi)

@allisa00 ahoj,čaj sa pije tuším až okolo 35tt,môžeš pridať aj ľanové semienka za lyžicu,rozhrýzť a dobre zapiť vodou a 2-3 ďatle denne.Rodila som 5x bez epiduralu a na bolesť mi pomohli vizualizácie ☺️ ale ja mám dosť vysoký prah bolesti a rýchle pôrody 🙈