icon

Môže hamburger s ružovým mäsom uškodiť?

sofina2222
3. okt 2025

Ahojte, všade na internete som čítala že by žena nemala jest surové maso v tehotenstve, tomu sa celu dobu vyhýbam ni dnes som si hladna dala hovädzí hamburger a na konci som si uvedomila že maso je ružové a nie je uolne prepečené, teraz mám z toho výčitky, myslite že sa mám niečoho báť? Ide víkend a lekárka nerobi riešiť to na pohotovosti? Viem he preháňam ale je to druhé tehotenstvo ale to prvé skoncilo spontánnym potratom tak som teraz viac opatrná.

anavixy
3. okt 2025

Na pohotovosti??? Srandujes, vsak? Akoze vsetko chapem, ale toto nema nic s tym, co si prezila… ved hadam dokazes racionalne pouvazovat nad tym co by asi na pohotovosti (ale aj celkovo tvoj lekar, nechod ani tam len kvoli hamburgeru) mohli s touto imaginarnou hrozbou urobit? Spravne, absolutne nic. A presne to iste ti aj bude - absolutne nic.

minenkaa
3. okt 2025

@sofina2222 co by sa ti presne z toho masa malo stat

anonym_b795f1
3. okt 2025

@sofina2222 ja by som na tvojom mieste na tú pohotovosť išla, veď aj tam sa radi pobavia a zasmejú

anonym_647e78
3. okt 2025

@sofina2222 No teraz sa už z Teba stane úplné hovädo. Ten kus hovädzieho tí zmení DNA a už nebudeš, chvalabohu, vedieť ani čítať.
P. S. Ak na pohotovosť, tak jedine na psychiatrickú.

patka06
3. okt 2025

Upokoj sa, stres škodí viac ako hamburger
Na pohotovosť, ani návštevu lekára to nie je.

anonym_ab8ec3
3. okt 2025

@sofina2222 haloooo zena…nosis v sebe dieta..budes z neho vychovavat cloveka…dalsiu generaciu.. tak sa spamätaj.
Ked sa snazis byt viac opatrna tak sa stravuj doma,zdravo,pestro a nemusis potom aspon riesit hamburgery ktore pripravoval niekto iny.
A teraz vazne co si myslis ze by ti na pohotovosti dali? Skontrolovali na sone ci babatku nenarastlo kopytko?

alex49
4. okt 2025

Ukludni sa, z hamburgra ti nič nebude. Keby bol pokazený tak vyjde druhým koncom.

anonym_cc30de
4. okt 2025

Kľud prosím ťa. Medzi ľudí chodíš? Je oveľa väčšia šanca že sa medzi ľuďmi nakazíš nejakou chorobou než že ti bude niečo z burgra.
Skutočne prečo pohotovosť? Čo by si chcela aby ti tam urobili? To sa naozaj pýtam, nie je to rečnícka otázka.

amelie2017
4. okt 2025

Nebezpecnejsi je zle umyty salat alebo paradajka ako to nedopecene maso.

anonym_b6ac60
4. okt 2025

@sofina2222 priprav sa k pôrodu by sa mal privolať aj vetetinár

ivanaks
4. okt 2025

Tam ide najmä o to, aby si sa zo zle prepečeného mäsa nenakazila salmonelou, kampylobakterom alebo E. coli. Nepanikár, nádych-výdych, na 90% Ti z toho nič nebude. Viac by som sa bála, ak by to bola nedopečená kuracina ako stredne prepečený hovädzí hamburger...