icon

Nechuť k jedlu v tehotenstve

25. mar 2025

Ahojte,
Mám taký problém , že som pravdepodobne dostala nejaký blok v hlave, že nemám chuť jesť. Som už v 36tt, pribrala som dosť 15kg, ale to hlavne preto, že som cele dne poriadne nejedla a zrazu večer sme jedli jedlo. No dostala som zdrba za to , že som toľko pribrala od pána doktora.. a odvtedy mám taký blok v hlave, že sa snažím malo jesť. Neprejedia sa. Ak mam chuť na niečo tak si to proste nedam. Alebo skôr nejdem urobiť, keď som sama doma. Nechcem škodiť bábätku cítim sa strašne ale hlave mám blok strasny… dnes som zjedla iba mlieko s gulickami a chrumky

hederamonstera
25. mar 2025

Skor skodis sebe ako jemu, v tvojom tyzdni babatko uz len pribera, popripade sa snaz nieco male pravidelne, aby si nemala velke skoky cukru v krvi.

deti95060810
25. mar 2025

neboj - nič sa nestane...
pri jednom tehu som pribrala 13 kg a tesne pred pôrodom - asi tak ako si ty teraz som schudla 2 kg... rodičia mi vraveli že to vidno na tvári ...nič sa nestalo, bábo bolo ok.
lekárka sa k mojej váhe nevyjadrovala - tvrdila že som štíhla že bez mihnutia oka 15 kg môžem pribrať.

januska12323
25. mar 2025

Bábätku to neškodí keďže berie živiny z tvojej krvi. Keď nič neješ tak ti zoberie aj to málo a bude chýbať tebe.

ivik4
25. mar 2025

Nic sa nestane dietatu
Ja som na zaciatku len grcala nic nejedla ( mnohe baby tiez) a zvysok tehotenstva som zial jedla velmi malinko, zila som na vyzive v infuzkach lebo som mala ine problemy. Syn normalne rastol. Pri porode som mala 49kg

autor
25. mar 2025

Ďakujem. Bábätko je chvala bohu zdravé aj priberá tak ako ma. Len cele tehotenstvo som počúvala, že moje dieťa hladuje , chápete ? Pritom rástol ako mal..

terezkaarthuramax
25. mar 2025

To su nevyziadane rady.. ja si tiez vela veci beriem osobne co mi kto povie.. potom som aj castokrat smutna.. nie som tehotna ale rozne veci mi vravia druhií
drzim ti palce a prajem zdrave babatko.

cimage
25. mar 2025

Ja som pribrala 20kg a nikto mi nic nepovedal, teda okrem mojej mamy 🤷🏻‍♀️. To, ze si das gulicky a chrumky nie je dobre pre teba, nema to ziadne ziviny. Jedz radsej poriadne a zdravo. Tvojim strachom mu skodis viac a preto nechapem lekarov, ze takto strasia mamicky.