icon

Platíte si YouTube Premium alebo máte lepšie riešenie?

14. jún 2026

Ahojte,

Google posledné roky dosť pritvrdil s reklamami na YouTube. Zaujíma ma, ako to riešite vy.

Platíte si Premium, používate blokovanie reklám, alebo ste si jednoducho zvykli?

A čo riešenia cez VPN a lacnejšie predplatné z iných krajín? Má s tým niekto aktuálnu skúsenosť, alebo už Google takéto možnosti obmedzil?

A ak Premium máte, stojí vám za tie peniaze?

biba_18
14. jún 2026

syn si platí a vraj mu to za to stojí 😏 ale prisamvačku netuším čo na yt sleduje že sa mu to oplatí…

martinka17
14. jún 2026

Používam add- blocker, pozerám teda v prehliadači a nemám žiadne reklamy.

anonym_adc669
14. jún 2026

Používam blokovač Adblock Plus a reklamy zvyčajne nejdú.

anonym_d0283f
14. jún 2026

Platíme si rodinné predplatné, oplatí sa.

gabrielkamajeckka
14. jún 2026

Platím si Youtube Premium. Nepoužívam adblocker, pretože potom by tvorcovia, ktorých sledujem, nemali z Youtube žiaden príjem.

martinmmartin
14. jún 2026

platim vpn par supov rocne, nastavim krajinu kde youtube nema zmluvu (Bhutan napr) a idem bez reklam non stop
Pridruzena vyhoda je ze mozem tak kukat aj americky netflix a pod

anonym_50134e
14. jún 2026

Tiež adblock, aj kvôli iným stránkam, napríklad aj tejto... nepoužívam YT tak aktívne, aby sa mi oplatilo platiť, hudbu a podcasty počúvam cez Spotify, ktoré si platím... video nejaké si pozriem občas, nesledujem nikoho pravidelne... určite teda záleží od používateľa

cyberk
14. jún 2026

Mame nejaky family YT premium a aktivne kukame youtube vsetci. Predtym sme pouzivali adblock, ale nase naroky sa zvysili.

lizatko1009
14. jún 2026

platíme spotify, YouTube nie, malo kedy niečo chcem cwz YouTube.

lubeno45
14. jún 2026

Platím si youtube premium

billy_jean
14. jún 2026

Platím si premium a už si neviem predstaviť bez bez toho.

carela
14. jún 2026
@martinmmartin

platim vpn par supov rocne, nastavim krajinu kde youtube nema zmluvu (Bhutan napr) a idem bez reklam non stop
Pridruzena vyhoda je ze mozem tak kukat aj americky netflix a pod

@martinmmartin takže v tom Bhutane je yt bez reklam? Aj v appke? Alebo len cez web?

niekto2hy
14. jún 2026
@carela

@martinmmartin takže v tom Bhutane je yt bez reklam? Aj v appke? Alebo len cez web?

@carela Apk a aj Albansko ma tu vyhodu. Momentalne som si zaplatil YP na rok.

martinmmartin
14. jún 2026
@carela

@carela VPN instalujes na mobil. Vyberies krainu kde chces momentalne byt a vsetky app funguju akokeby tam , v app uz nic neriesis. Youtube funguje bez reklam v app aj v browseri

Pouzivam NordVPN najlacnejsi program

martinmmartin
14. jún 2026
@carela

@carela Momentalne maju 3 mesiace navyse akciu ak pojdes cez moj refer a friend
https://refer-nordvpn.com/nIcMnNtNFEG

niekto2hy
14. jún 2026
@martinmmartin

@carela Momentalne maju 3 mesiace navyse akciu ak pojdes cez moj refer a friend
https://refer-nordvpn.com/nIcMnNtNFEG

@martinmmartin Nord mam momentalne zadarmo v pausale a okrem ineho,kupoval som ho za 24€ na 2roky.

gas1201
15. jún 2026

používam prehliadač Brave, ktorý už sám o sebe blokuje reklamy