icon

Ako si dokončiť strednú školu popri práci?

simca2701
Dnes o 06:57

Potrebovala by som si dokončiť školu strednú s maturou co býva 2 rocne štúdio ale hlavne externe keďže pracujem a nemôžem chodiť kazdy den viete mi poradiť hkavne nie moc ťažkú dakujem

Strana
z2
patrike
Dnes o 11:17
@simca2701

@anonym_e46e3a a co je na tom ked niekto si chve dokončiť školu ja mam prácu skvelú som spokojná vyhrala som ale chvem mat maturu nie kvôli tomu ze chvem ist niekde vyššie ale kvoli sebe ze nieco urobim pre seba !nejde o peniaze aj plat mam super mam cas na to keďže pracujem 4 hodiny denne tak to chcem využiť

@simca2701 Ak chces robit nieco pre seba, tak si studuj veci len tak sama doma cez AI a Youtube. Napriklad vyrazne si zlepsi anglictinu, pridaj druhu cudzi jazyk, prejdi si zakladny kurz fyziky, k tomu potrebujes matematiku, vyber si nejake dejiny, napriklad Europu 20. storocie ...

patrike
Dnes o 11:20
@anonym_c50f7d

@patrike nebe to není jedno z akého dôvodu sa chce niekto vzdelavať, spraviť si nátury, vš ,uciť sa cudzie jazyky, absolvovať kurzy?
Poznám pol tucta ľudí v mojom okolí ktorý si robili školu v čase keď mali školopovinné deti. Každý z nich mal iný dôvod. To to tu mám všetko rozpisať?

@anonym_c50f7d To ona nechce alebo sa teraz zacala tvarit, ze chce. V otazke pise "hlavne nie moc ťažkú" - takto nepise clovek, ktory chce na sebe pracovat, to pise clovek, ktory chce kus papiera za ucast.

patrike
Dnes o 11:21
@simca2701

@anonym_e46e3a a co je na tom ked niekto si chve dokončiť školu ja mam prácu skvelú som spokojná vyhrala som ale chvem mat maturu nie kvôli tomu ze chvem ist niekde vyššie ale kvoli sebe ze nieco urobim pre seba !nejde o peniaze aj plat mam super mam cas na to keďže pracujem 4 hodiny denne tak to chcem využiť

@simca2701 Pre zaujimavost, co presne robis 4 hod denne za dobry plat bez maturity ?

anonym_c50f7d
Dnes o 11:29
@patrike

@anonym_c50f7d To ona nechce alebo sa teraz zacala tvarit, ze chce. V otazke pise "hlavne nie moc ťažkú" - takto nepise clovek, ktory chce na sebe pracovat, to pise clovek, ktory chce kus papiera za ucast.

@patrike alebo pri deťoch nemá času habadej.
Niekto píše, že by mu pri práci matury ani vs nič nedali, a iný by ani svoju prácu nemohol vykonávať ďalej.

Strana
z2