icon

Ako zvládnuť externé štúdium radiologického technika?

lili1104
15. jún 2026

Ahojte potrebovala by som pár informácií o externom štúdiu radiologicky technik v Piešťanoch. Žijem a pracujem asi 400 km odtiaľ a neviem ako to budem časovo stíhať...viete mi niekto poradiť kto tam už externe momentálne študuje alebo prípadne kontakt na niekoho ...alebo kde by som získala viac informácií o štúdiu? Ďakujem 🙂

sisska96
15. jún 2026

Bližšie neni ten odbor?

lili1104
autor
16. jún 2026
@sisska96

Bližšie neni ten odbor?

@sisska96 skúšala som v Prešove ale bez zdravotnícke ju o vzdelania mi ani nedali šancu.. takže nie.. bližšie som nič nenašla

sisska96
16. jún 2026

Tak asi ťažko, nakoľko treba tam docestovať na piatok/sobotu prednášky, cvičenie, prax potom.

lili1104
autor
16. jún 2026
@sisska96

Tak asi ťažko, nakoľko treba tam docestovať na piatok/sobotu prednášky, cvičenie, prax potom.

@sisska96 veď práve preto sa pýtam a zháňam niekoho kto tam študuje..aby som vedela ako sa zariadiť... možno sa budem musieť sťahovať...tak preto to zisťujem čím skôr 🙂

sisska96
16. jún 2026
@lili1104

@sisska96 veď práve preto sa pýtam a zháňam niekoho kto tam študuje..aby som vedela ako sa zariadiť... možno sa budem musieť sťahovať...tak preto to zisťujem čím skôr 🙂

@lili1104 Prípadne si tam nájsť robotu a nejaký lacný podnájom. Lebo 400 km je masaker. Neviem či autom plánuješ alebo vlakom, ale to je dosť. Ale nejaké ubytko určite bude potrebné, to sa nedá len na otočku

lili1104
autor
16. jún 2026
@sisska96

@lili1104 Prípadne si tam nájsť robotu a nejaký lacný podnájom. Lebo 400 km je masaker. Neviem či autom plánuješ alebo vlakom, ale to je dosť. Ale nejaké ubytko určite bude potrebné, to sa nedá len na otočku

@sisska96 veď práve to som chcela zistiť ako to externé štúdium prebieha...či je to každý týždeň...či je to soboty a aj piatky.. pretože ak je to veľmi často a aj piatok..tak to je nutné sa tam asi presťahovať..a hľadat tam prácu.... cestovať by som mala vlakom..a to je ešte dlhšia cesta...to by bolo veľmi náročné..

sisska96
16. jún 2026
@lili1104

@sisska96 veď práve to som chcela zistiť ako to externé štúdium prebieha...či je to každý týždeň...či je to soboty a aj piatky.. pretože ak je to veľmi často a aj piatok..tak to je nutné sa tam asi presťahovať..a hľadat tam prácu.... cestovať by som mala vlakom..a to je ešte dlhšia cesta...to by bolo veľmi náročné..

@lili1104 tak by si musela v noci cestovať prestupovať aby si tam bola ráno/doobeda. 8 hodinová cesta ak nemešká niektorý vlak a stihneš prestúpiť.

lili1104
autor
16. jún 2026
@sisska96

@lili1104 tak by si musela v noci cestovať prestupovať aby si tam bola ráno/doobeda. 8 hodinová cesta ak nemešká niektorý vlak a stihneš prestúpiť.

@sisska96 veď to ..a ty tam študuješ alebo poznáš niekoho kto tam študuje?