Ako zvládnuť externé štúdium radiologického technika?
Ahojte potrebovala by som pár informácií o externom štúdiu radiologicky technik v Piešťanoch. Žijem a pracujem asi 400 km odtiaľ a neviem ako to budem časovo stíhať...viete mi niekto poradiť kto tam už externe momentálne študuje alebo prípadne kontakt na niekoho ...alebo kde by som získala viac informácií o štúdiu? Ďakujem 🙂
Tak asi ťažko, nakoľko treba tam docestovať na piatok/sobotu prednášky, cvičenie, prax potom.
@sisska96 veď práve preto sa pýtam a zháňam niekoho kto tam študuje..aby som vedela ako sa zariadiť... možno sa budem musieť sťahovať...tak preto to zisťujem čím skôr 🙂
@lili1104 Prípadne si tam nájsť robotu a nejaký lacný podnájom. Lebo 400 km je masaker. Neviem či autom plánuješ alebo vlakom, ale to je dosť. Ale nejaké ubytko určite bude potrebné, to sa nedá len na otočku
@lili1104 Prípadne si tam nájsť robotu a nejaký lacný podnájom. Lebo 400 km je masaker. Neviem či autom plánuješ alebo vlakom, ale to je dosť. Ale nejaké ubytko určite bude potrebné, to sa nedá len na otočku
@sisska96 veď práve to som chcela zistiť ako to externé štúdium prebieha...či je to každý týždeň...či je to soboty a aj piatky.. pretože ak je to veľmi často a aj piatok..tak to je nutné sa tam asi presťahovať..a hľadat tam prácu.... cestovať by som mala vlakom..a to je ešte dlhšia cesta...to by bolo veľmi náročné..
@sisska96 veď práve to som chcela zistiť ako to externé štúdium prebieha...či je to každý týždeň...či je to soboty a aj piatky.. pretože ak je to veľmi často a aj piatok..tak to je nutné sa tam asi presťahovať..a hľadat tam prácu.... cestovať by som mala vlakom..a to je ešte dlhšia cesta...to by bolo veľmi náročné..
@lili1104 tak by si musela v noci cestovať prestupovať aby si tam bola ráno/doobeda. 8 hodinová cesta ak nemešká niektorý vlak a stihneš prestúpiť.

Bližšie neni ten odbor?