Budú predbežné výsledky prijímačiek na stredné školy?
Ahojte, tak dievcata budu alebo nebudu nakoniec predbezne vysledky netalentoviek na strednu skolu?Ak budu bude to cez e-prihlasky po polnoci ako u talentovych alebo iba na webe skol?Daju to uz vsetky skoly alebo len niektore?
Školy môžu dať len neoficiálne výsledky. Ale nemusia.
@anonym_5c6d1e
@januska12323 ano viem ze len neoficialne, kde su este vsetci so vsetkymi prioritami, len ucitelka dnes vravela detom ze zajtra budu.Tak som z toho jelen ci ano alebo nie.
Som zvedavá či z toho automatu niečo vylezie aspoň toho 1.6. Jedna veľká blamáž
@anonym_5c6d1e
@januska12323 ano viem ze len neoficialne, kde su este vsetci so vsetkymi prioritami, len ucitelka dnes vravela detom ze zajtra budu.Tak som z toho jelen ci ano alebo nie.
@anonym_autor nemusia byt.
Som zvedavá či z toho automatu niečo vylezie aspoň toho 1.6. Jedna veľká blamáž
@martinka13 ja mam obavu ak to padne co a kam pojdu deti, ako ich zaradia a hlavne kedy a kde.Lebo povedzme si na rovinu, stat sa to moze ze system zlyha a padne.
@anonym_autor niektoré školy majú podobnú informáciu:
@anonym_72b659 aj nasa jedna to ma tak ze az 1.6.druha nema nic na stranke.
nebude nikde nič... Je to katastrofa... Predbežné z talentoviek boli zverejnené 16.4., neviem, prečo nie sú takisto zverejnené kompletne všetky predbežné. Je to príšerné. Pritom dnes je termín, kedy mali mať školy všetko jasné a uzavreté. Ale nechápem naozaj, prečo ďalších 10-11 dní majú byť rodičia a deti neinformované...

nebudu. a ak budu nebudu oficialne