Ako sa pripraviť na Cambridge certifikát C1?
Ahojte, plánujem si urobiť C1 certifikát z angličtiny. Mám momentálne B2 angličtinu ale rozumiem aj C1. Pozerám všetko v angličtine, počúvam hudbu v anj proste všetko v anj. Nemám problém čítať a v škole mi angličtina ide asi najviac zo všetkých predmetov.
Ako sa mám teda učiť na C1 certifikát? Našla som skúšobné testy na ich stránke a skúsila som si urobiť jeden. Mám si ich robiť a zapisovať si čo neviem?
Dokážem to zvládnuť aj keď nemám doučovanie?
Máte nejaké konkrétne tipy, triky? Poznáte nejaké u dobré učebnice na to? Ja som našla na internete jednu: English in use advanced. Existujú ešte nejaké dobré?
Angličtinu mám do týždňa 4 krat a chodím na gymnázium.
Veľmi by som bola rada za nejaké rady, úplne hocijaké. Od ľudí čo to majú za sebou a dali to. Že ako sa pripravovali a na čo sa zamerať a koľko sa asi tak denne učiť a akú dobu. Rok? Rok a pol?
Tu sa pripnem. Robím v zahraničnom korporate a denne pracujem a komunikujem len v ANJ, a rozmýšľam nad rozšírením na C1. Momentálne mám “papierové” B2..
@nina30
Náš syn, keď išiel pracovať do korporátu, si napísal „native speaker“, hoci mal slovenské meno a slovenský pas. 😁 Hneď sa naňho v HR vrhli, že si to vymýšľa, ale aj tak ho prijali. Narodil sa v zahraničí a všetky školy má anglické, len v Európe používa slovenský pas.

koľko stojí oficiálna príprava na skúšku? syn chodil, bolo to pár dní, vyslovene sa učili zvládať skúšku, ako to prebieha a tak, na skúške už vedel čo a ako…