icon

Doktorand z Pedagogiky

jasu90
22. nov 2020

Ahojte, mam vyštudovane učiteľstvo sjl-obn na filozofickej fakulte, skončené v roku 2014, momentálne učím na ZŠ. Mam prax rok a pol. Rozmýšľam nad malým doktoradom (PaedDr). Viete mi poradiť kde sa to dá, najlepšie Ke alebo Po, dokedy sa podáva prihláška, spočíva to v tom,zw treba napísať prácu, len nevime nájsť o tom žiadne info.
Ďakujem pekne

Strana
z2
sorciera24
22. nov 2020

@malinoismum tu sa ale nebavim, či pani má nárok nejaký titul nosiť alebo nie (to rozhodne asi niekto iný), môžeme si len myslieť, že jej neprináleží....vyjadrovala som sa viac ku primitívnym komentárom niektorých (ano, aj tvoj)....ak už máš potrebu poukázať na niekoho chyby, omyly a že jej neprináleží titul, tak sa to dá aj so slušnosťou.....toto ako píšem, je pre mňa tiež ako učiteľku - hlúposť, primitívnosť....pomenuj si to ako chceš.
Takže ani úvodný príspevok, ale ani tvoj príspevok nie je hodný titulu (ani pochvaly).
a kedze poznám kopu ludí s vyššími titulmi, ale morálnou či ľudskou úrovňou možno danej pani ani nesiahjú po päty, tak neviem, či má vôbec zmysel tu vyskakovať, nadávať, infantilne sa chechtať.....ja ti neviem....

@panelacikova popísala som vyššie, nič nie je primitívne na tom, ak sa normalne, slušne ozveme (ak už teda mas tu potrebu), ale ja teda normálne komenty nevidím (neviem ako ty, ale potom sme z inej planéty)..... skusila som si do mojej šunky mobilovej dať to slovo a teda rozne podoby mi hádže aj doktorad a dokonca že doktorát mi podčiarklo zle.....no blud, kebyže odošlem a nevšimnem (co ja bežne), tak čo, ma tu zožeriete? a sorry, ale podla mna pre slovencinarku je vacsi pruser napísať "z mamou" - lebo to je gram. chyba jasna ako doktorad (co hodi mobil - ak to tak nie je, beriem späť)

tolko moj postreh z tejto spoločnosti, sorry, nema to asi zmysel ďalej rozvíjať, keďže zakladateľka zmazala učet....

malinoismum
22. nov 2020

@sorciera24 primitívne sa chcechtat?🙂 OKAY, my dve sa asi nedohodneme... dovydenia

panelacikova
22. nov 2020

@sorciera24 ja by som nenapísala "z kým, z čím", to v žiadnom prípade. ale skôr sa stane, že domotá mobil toto, ako doktorad 😀
@malinoismum tak. sme primitívi 🙂

malinoismum
22. nov 2020

@sorciera24 inak ešte jeden moj postreh na teba - podľa mna máš názor super len fakt privieras oči kde ani nieje treba. Inde sa aj ja zastanem keď vidím tie “rypajuce” ale myslím že tu len každý napísal, že fakt asi vzdelávanie trosku flákala, najmä tu slovenčinu.. a nehnevaj sa na mna, vidím že si normalna a máš normalne názory len v tejto diskusii resp názore na ňu sa nezhodneme 🙂

zemko99
22. nov 2020

@panelacikova mobil ti veľmi ťažko domota s kým, s čím, ak raz napíšeš s mamou, nemyslím, že mobil ti to prepise na z mamou.
Ale ak napíšeš doktorát, kľudne ti to môže mobil prepísať na doktorad alebo doktorand, mne napríklad mobil doktorát prepisuje na doktorand a kľudne keď to vymazujes sa môžeš pomýliť a napísať doktorad...ja len toľko k prepisovaniu mobilom. Už sa na túto tému asi netreba bavit. Pekný vecer

malinoismum
22. nov 2020

@panelacikova tak mi ešte nikto nepovedal, ty môžeš 🙂 ale dopíš si tam ešte aj že ja som JUDr primitív 👍🏼❤️

malinoismum
22. nov 2020

@zemko99 ... myslím že by si si doktoraD všimla a ak aj nie, existuje možnosť úpravy snáď keď zakladám diskusiu tak by mi stalo za to, akým nápisom upútam🙂

malinoismum
22. nov 2020

A doktorandom nieje ten kto píše phd? U nás to tak totiž bolo... a ten kto písal rigoróznu (bol následne JUDr 🙂 ale tomu sa čo sa pedagogickej praxe nerozumiem 🤷🏻‍♀️ Len další postreh, vyvedte ma kľudne z omylu...

zemko99
22. nov 2020

@malinoismum áno, je to tak. Ja len hovorím, že ak napíšem ja slovo doktorát mobil mi to nepochopiteľné prepisuje na doktorand.

panelacikova
22. nov 2020

@zemko99 ale v texte je doktorad. a mám silný pocit, že to bolo v začiatku diskusie aj v názve. možno sa mýlim. ale v názve možno potom rýchlo opravila, v texte už nie? neviem, je mi to fuk. v každom prípade ženy spomínali i to, že v jej profile bolo toho viac než dosť na učiteľku SJL...

malinoismum
22. nov 2020

@panelacikova áno bolo to v názve (nadpise témy) ktorý potom upravila... celé divne proste...
Ale na nás primitivky sa nechytá 😀🤷🏻‍♀️

dskjhfdlkdjhl
22. nov 2020

@malinoismum ja myslim, ze nazov upravili admini, dost dlho bol povodny, myslim, ze dlhsie ako zakladatelka na MK.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
22. nov 2020

@nikolka1986 Presne na takuto inteligentnu odpoved vsetci cakali👏

panelacikova
22. nov 2020

@dskjhfdlkdjhl hlavne autorka na ňu netrpezlivo čakala 😀

zemko99
22. nov 2020

@panelacikova ženy spomínali, ze mala chyby v čiarkach, podľa mňa je to už trochu z cesty drbat ju za čiarky, keďže pri písaní na sociálnych sieťach podľa mňa veľa ľudí nepoužíva diakritiku a tým pádom ani čiarky. Asi toľko. A áno názov zmenili admini, nie autorka.

malinoismum
22. nov 2020

@nikolka1986 ani mi nejebe ale o tomto som písala aj ja... 🙂

zuzik140
22. nov 2020

Milé dámy, dúfam, že ste sa skvelo pobavili a môžete ísť s kľudnym svedomím spat. Jedina chyba ktorá tu bola bolo zamenene písmenko t za d, podľa vás obrovská gramaticka chyba. Nastala naozaj len preklepom, ale samozrejme veriť nemusíte. Link, ktorý ste hodili si nasla autorka aj sama, až taká neschopná ako ja nazývate nie je, ak by ste lepšie čítali, videli by ste že sa pýtala na konkrétne mesta, a v linku ktorý ste poslali sa tie mesta nespomínali,ale jej chyba, mala sa radšej opýtať rovno na študijnom oddelení ako písať tu.
Totálne ste ju zdrbali pod čiernu zem, aká je zla slovencinarka a ma si dorobiť maturitu, dobre ze nema vrátiť titul, len preto ze mala zle jedno písmeno? A riešiť písanie ciarok na jej profile, toto je predsa sociálna sieť, nie každý používa diakritiku a nepíše so 100% tnostou, ani učiteľ slovenciny.
Ak ste chceli povedať, že štúdium flakala, tak ja len toľko k tomu, že zhodou okolností je to moja spolužiačka z vysokej školy a nie ja som nestudovala slovenčinu, ak by ste chceli zgustnut aj na mne. Autorke počas štúdia na VŠ zomreli obaja rodičia a starala sa o brata, neviete čím si vo svojom živote prešla. Takže zhadzovať ju pre jedno písmeno je fakt úbohé. Nazývať neschopnou takisto. Nikto jej totiž neposkytol info o konkrétnych mestách, na ktoré sa pýtala ako hrdinky jje tu hadzete linky. Toto vie aj sama, ak ste nevedeli odpovedat, mohli ste sa zdržať komentárov, pripadne opraviť jej chybu slušne. Nekracali ste v jej topánkach a sudite ju pre jedno písmeno.
Nemohla som si odpustiť tento komentár, aby ste si uvedomili ako to autorke ublížilo. A napísať, že flakala štúdium, keď jej v čase štúdia zomreli obaja rodičia, je fakt trufale, a keď neviem, tak som ticho. A bavite sa tu o brutálnych gramatických chybách, pritom je tk jeden preklep v písmene, ktorý neviete. Prečo nastal a jej nepozornosťou si to nevšimla. To bola jej chyba, nwpozornost.
Aši toľko, dobrú noc

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
zuzik140
22. nov 2020

@nikolka1986 predstav si, že hľadala aj na konkrétnej fakulte, taky debil nie je. Vie si dat do googlu názov školy...alw asi chcela aj nejakú osobnú skúsenosť, keďže práve na týchto dvoch školách sa toho veľa nepíše. Ale zbytočne sa o tom bavíme...robíš z debila človeka, ktorého nepoznáš.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
zuzik140
22. nov 2020

@nikolka1986 aj keď sa tie info dajú ľahko nájsť, tak podla mňa sa môže spýtať, ak by mal niekto skúsenosť. Podľa mňa sa tu ľudia bežné pýtajú info, ktoré sa nájsť dajú 🙂
Ak je preto každý debili, tak v poriadku. Debil som aj ja 🤣

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
malinoismum
22. nov 2020

@nikolka1986 napísala si to za mna, ešte aj nevie čo vlastne chcela doktorandské - alebo rigo?
Rigo mám ja- ako som spomenula- JUDr som... a ona chcela asi tiež rigo ale splietala o “doktorade” 🙂 ale nechajme tak, vidím že si pochopila aj ty - rovnako ako ja (takze sme primitívne už tri🙂)

Strana
z2