Kedy je najlepšie začať sa učiť na medicínu?
Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť, kedy je najlepšie začať sa učiť na medicínu? 👩🏼⚕️👨⚕️
@pribinak len tak mimochodom, aj taky Einstein bol na pohľad cudak, pomaly rozprával a neskoro...
Neviem, ci netrpel aj autizmom ale to by som klamala...bol však génius. Onaa môže byť génius zase v medicíne...
napisem ti ako sa pripravuje moja dcera (je na bilngvalnom gymku tj maju 5 rocnikov) Na zaciatku 3 rocnika sa rozhodla pre medicinu ten rocnik venovala chemii chodila navyse na cvika a seminar z chemie taka priprava na chemicku olympiadu tak sla tusim na krajske kolo
vo stvrtom si zaobstarala take tie ucebnice a poznamky z pripravy na prijimacky a na vianoce si priala ten kurz co robi UK v bratislave plus mala seminare v skole biola a chemia ako pripravu na medicinu a este robila taky korenspodencny kurz kazdu sobotu to mali distancne z mediciny tu pripravu na konci robili skusobne testy to dala na nejakych 600 bodov co je malo na prijatie teraz ma pred sebou posledny rok chceme skusit to brno tu pripravu plus drvit cvicebnice (ale to nema zmysel ak nemas nastudovane latky a napovitane priklady) teraz si prida seminar z fyziky kvoli brnu a bude drtit
drzim ti palce my uvidime cci sa dostane ci nie ak nie skusi aamotnu biologiu medicinsky smer
@fantaghiro21 neviem, nikdy som necitala životopis
A. E.
@loginexistuje v Brne že je mega ťažká fyzika..synovec mal celý život samé 1, ale v poslednom ročníku mal 2 z fyziky..tak do Brna ani nešiel,že by ho nevzali aj kvôli tej 2...v ba je prijaty
Dcére držím palce
@avanka hej vieme preto chce to speci doucko na fyziku napriek tomu ze ma 1 tku na vysvedcku ale znamky sa neberu v uvahu len vysledky prijimaciek ze ale tak je to zahul nasa chce aj prahu skusit

@nnncr Držím päste.