icon

Máte skúsenosti s univerzitou Alexandra Dubčeka a uplatnením absolventov?

ahojtesima
8. aug 2026

Dobrý den, nastupujem o chvíľu do prvého ročníka na tnuad odbor verejne zdravotnictvo a chcela by som sa opytat absolventov alebo známych či sa študenti po skole uplatnili, kde boli najviac žiadaný. Tak isto by som sa chcela opytat ako to je zo školou/prednaskami, skúškami a podobne; co ma čaká ?

ornela_tn
9. aug 2026

.

anonym_9f6c0a
9. aug 2026

Vo všeobecnosti ta škola nemá moc dobrú povesť. Ideálne keď máš potom známosti a vie ti niekto pomoct

anonym_2a1460
9. aug 2026
@anonym_9f6c0a

Vo všeobecnosti ta škola nemá moc dobrú povesť. Ideálne keď máš potom známosti a vie ti niekto pomoct

@anonym_9f6c0a v čom nemá konkrétne dobrú povesť, pocula som to uz kopec krát. A zo známosťami to myslite po vyštudovaní na dohodenie prace alebo známosti počas skoly?

anonym_9f6c0a
9. aug 2026

Pokiaľ sa dobre pamätám, tak si tam politici chodili po tituly … a nie je to nejaká lukratívna škola o ktorých absolventov je záujem, ako STU, Komenského atd. Myslím po vyštudovaní. Väčšinou na tieto ľahšie a súkromne školy chodia ľudia, ktorí majú nejaké rodinne firmy a po skončení ich tam zamstnaju a majú prax. Inak si nemyslím, že zamestnávateľ sa pôjde potrhat. Známy mi dokonca vravel o prípade na pohovore pre IT firmu, keď rovno na chodbe poslali všetkých mimo STU domov