icon

Nevhodné správanie učiteľa. Ako to riešiť?

21. sep 2026

Trochu starsia udalost, tak ale zacnem: v skole mame 28( vtedy mal 27) rocneho ucitela povedala som mu ze sutaz z toho predmetu ma nebavia ze z vlastnej iniciativy by som tam ani nesla, on mi povedal takym divnym tonom ze: joooj, to si mi nemala ani povedat, potom este na tej istej hodine sme citali nejaky text a on povedal: teraz bude citat moja byvala najlepsia kamaratka.
casto na hodinach pride a chyti tak na 3 sekundy za rameno, za vlasy, hladka ma,... Nakoniec som na tu sutaz isla a isla som len ja sama a on ( v jeho aute) a tam tiez boli nejake tak trochu divne dotyky. PO sutazi mi povedal ze je rad ze som nakoniec isla lebo kvoli mne niekolko noci nevedel zaspat. co si o tom myslite vy?

je toho viac ale to by som tu pisala velmi dlho Inak ako ucitela ho mam rada, na pisomkach mam vzdy 100 percent v podstate ich ani neopravuje a pusti ma skor v rade na obed a dalsie take vyhody.

Strana
z3
betulinka1
Včera o 18:03

@anonym_autor pockaj a uvidis, ci to bude pokracovat aj tento rok. Ci sa ta bude nejako chytat. Ak Ano, tak to povedz rodicom. Zapis si presne datum a cas do zošita. V triedach su aspon u nas kamery. Prosim ta, nikdy s nim nikam nechod sama, ani do kabinetu a do auta uz vobec nie. Ak sa ta dotkne, povedz mu, ze to nesmie robit a je ti to neprijemne alebo nech mu to vysvetli tvoj otec. Kazdopadne je to velmi neprijemne. To, ze ti povedal najlepsia kamoska, teda, ze nou nebudes, bolo iba citové vydieranie manipulátora. Mne by skor vadilo, ze moje dieta hladka ucitel po vlasoch.

autor
Včera o 18:04
@betulinka1

@anonym_autor pockaj a uvidis, ci to bude pokracovat aj tento rok. Ci sa ta bude nejako chytat. Ak Ano, tak to povedz rodicom. Zapis si presne datum a cas do zošita. V triedach su aspon u nas kamery. Prosim ta, nikdy s nim nikam nechod sama, ani do kabinetu a do auta uz vobec nie. Ak sa ta dotkne, povedz mu, ze to nesmie robit a je ti to neprijemne alebo nech mu to vysvetli tvoj otec. Kazdopadne je to velmi neprijemne. To, ze ti povedal najlepsia kamoska, teda, ze nou nebudes, bolo iba citové vydieranie manipulátora. Mne by skor vadilo, ze moje dieta hladka ucitel po vlasoch.

@betulinka1 datumy vsetkeho mam zapisane uz od februara

Strana
z3