icon

Prečo nikto nemá relikviu sv. Pátra Pia ?

anonymka007
18. jan 2020

Prečo nikto nemá, ani nemôže mať relikviu sv. Patra Pia (teda relikviu 1. Stupňa) ?

merkelica
18. jan 2020

neviem ani ja ju nemam.. a vlastne ani nechcem

osky
18. jan 2020

Co je to za reklivia?
Co presne sa mysli???

janinah
18. jan 2020

Načo to potrebuješ vedieť? dá sa to nájsť na nete..v r.2008 jeho telesné pozostatky exhumovali a sú vystavené
http://www.archivioradiovaticana.va/storico/201...
relikvia 1.st. je časť tela napr. kúsok kosti,takže je jasné,prečo také relikvie nie sú.....

terezka1947
18. jan 2020

@anonymka007 jeho relikvie su verejne pristupne k poklone...

taskataska
Odpoveď bola odstránená
janinah
Odpoveď bola odstránená
taskataska
Odpoveď bola odstránená
rivatha
19. jan 2020

@janinah Nezovšeobecňujme. Ide myslím o katolíkov a pravoslávnych, nie o kresťanov všeobecne.

lenkakravcova
19. jan 2020

@janinah Nie, nie sú nepricetni. Sú iba modlosluzibnici. Uctievať kosticky, ako pohania.. 🙄

loginexistuje
19. jan 2020

@lenkakravcova a preto moslinovia podnikaji pute k hrobom napr do kumm a pod ? tiez su modlosluzobnici?

lenkakravcova
19. jan 2020

@loginexistuje Kamzeto? 😁 V živote som o nejakom kumm nepočula.
Co sa týka islamského hľadiska je zakázana aj modlitba na hroboch za účelom orodovania zomrelých za žijúcich.
V islame sa modlí vždy iba a výlučne k Bohu. Bez prostredníkov (modlitba = Bohoslužba).

loginexistuje
19. jan 2020

@lenkakravcova https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fatima_Masumeh_... v nasom prepise kumm mesto kde je hrobka fatimy kde sa modlia a snazia dotknut nahrobku

loginexistuje
19. jan 2020

ja som bola tu aj vo vnutri moslimovia veria ze je tu hrobka mojzisa https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nabi_Musa

fotka je mnou fotena zvnutra

terezka1947
19. jan 2020

@lenkakravcova hm....myslim,ze trosku ucty by bolo dobre mat.
A to jedno k akemu nabozenstvu,lebo.vzdy sa v nom.najdu ludia,kt.ho beru vazne.

lenkakravcova
19. jan 2020

@loginexistuje
Nie je to oficiálne miesto púte. Mnohí to považujú za zakázané (takéto konanie). A ako na obr vidíte je tam napís z Koranu. Ľudia sa tam neklanaju kostiam, ani im nepripisuju nadzemske vlastnosti. Len veria že je tam pochovaný jeden z muslimskych prorokov. ☺️

lenkakravcova
19. jan 2020

@terezka1947 Hm, v Biblii je príklad Abraháma ktorý zničil modly svojho otca.. Nepochvalil mu ich. Neviem prečo očakávas, že niekto bude mať úctu k modlosluzbe,,, tebou ako človekom neopovrhujem, k tebe úctu ako k človeku mám. Opovrhujem iba tou nezmyselnou činnosťou, aby sme sa chápali. ☺️

janinah
19. jan 2020

@lenkakravcova na teba škoda slov,vnucuj sa s tým svojim islamom niekde inde.....
@loginexistuje nereaguj na ňu,nemá to význam.....

terezka1947
19. jan 2020

@lenkakravcova katolici sa neklanaju modlam,ani kostiam...
Maju uctu k svatym,kt.za takych vyhlasili vdaka nejakym zazrakom,kt.Boh urobil na zaklade modlitby cloveka a prosby o orodovanie u Boha od toho dotycneho cloveka,kt.sa stal svatym,na zaklade miecoho.
Nie svati robia zazraky...robi ich Boh.
A este raz zopakujem....netreba zneuctovat vieru inych.
Som katolicka,nie som viac ako.su ini...snazim sa byt najlepsia,vo svojej nedokonalosti. No napriek mnohym,pre mna tiez nepochopitelnym veciam sa nebudem znevazujuco vyjadrovat k inym nabozenstvam. Teda...snazim sa to nerobit.

janinah
19. jan 2020

@terezka1947 tento nick poznám z inych diskusii,radím ignorovať...

terezka1947
19. jan 2020

@janinah ja ani nechcem dalej nic vysvetlovat....ale dost krestanov po celom svete trpi,prenasleduju ich,zabijaju....
My sme tu v mieri.
No preco by som mala nechat vysmievat sa katolikom?
Chapes...

janinah
19. jan 2020

@terezka1947 fanatikovi nevysvetlíš,nechaj tak....

lenkakravcova
19. jan 2020

@terezka1947
@janinah
Hlavne sa potlapkajte po ramene. ☺️ A sup sup kúpiť si nejaké kosticky do ampulky.

terezka1947
19. jan 2020

@lenkakravcova nepotrebujume mat ziadne kosticky...a ked uz sa clovek k.nejakej problematike vyjadruje,hodnoti ju a dovoli si byt sarkasticky,mal by byt v tej teme doma...mier,sestra😊

anonymka007
autor
22. feb 2020

@terezka1947 ako vidím tak ľudia tu nemajú žiadnu slušnosť a vôbec nie sú tolerantní

moninah
22. feb 2020

@terezka1947 Poturčenec horší od Turka.

0martina0
22. feb 2020

to je ako o čom tato diskusia😨