Prečo nikto nemá relikviu sv. Pátra Pia ?
Prečo nikto nemá, ani nemôže mať relikviu sv. Patra Pia (teda relikviu 1. Stupňa) ?
Co je to za reklivia?
Co presne sa mysli???
Načo to potrebuješ vedieť? dá sa to nájsť na nete..v r.2008 jeho telesné pozostatky exhumovali a sú vystavené
http://www.archivioradiovaticana.va/storico/201...
relikvia 1.st. je časť tela napr. kúsok kosti,takže je jasné,prečo také relikvie nie sú.....
@anonymka007 jeho relikvie su verejne pristupne k poklone...
@janinah Nie, nie sú nepricetni. Sú iba modlosluzibnici. Uctievať kosticky, ako pohania.. 🙄
@lenkakravcova a preto moslinovia podnikaji pute k hrobom napr do kumm a pod ? tiez su modlosluzobnici?
@loginexistuje Kamzeto? 😁 V živote som o nejakom kumm nepočula.
Co sa týka islamského hľadiska je zakázana aj modlitba na hroboch za účelom orodovania zomrelých za žijúcich.
V islame sa modlí vždy iba a výlučne k Bohu. Bez prostredníkov (modlitba = Bohoslužba).
@lenkakravcova https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fatima_Masumeh_... v nasom prepise kumm mesto kde je hrobka fatimy kde sa modlia a snazia dotknut nahrobku
ja som bola tu aj vo vnutri moslimovia veria ze je tu hrobka mojzisa https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nabi_Musa
fotka je mnou fotena zvnutra
@lenkakravcova hm....myslim,ze trosku ucty by bolo dobre mat.
A to jedno k akemu nabozenstvu,lebo.vzdy sa v nom.najdu ludia,kt.ho beru vazne.
@loginexistuje
Nie je to oficiálne miesto púte. Mnohí to považujú za zakázané (takéto konanie). A ako na obr vidíte je tam napís z Koranu. Ľudia sa tam neklanaju kostiam, ani im nepripisuju nadzemske vlastnosti. Len veria že je tam pochovaný jeden z muslimskych prorokov. ☺️
@terezka1947 Hm, v Biblii je príklad Abraháma ktorý zničil modly svojho otca.. Nepochvalil mu ich. Neviem prečo očakávas, že niekto bude mať úctu k modlosluzbe,,, tebou ako človekom neopovrhujem, k tebe úctu ako k človeku mám. Opovrhujem iba tou nezmyselnou činnosťou, aby sme sa chápali. ☺️
@lenkakravcova na teba škoda slov,vnucuj sa s tým svojim islamom niekde inde.....
@loginexistuje nereaguj na ňu,nemá to význam.....
@lenkakravcova katolici sa neklanaju modlam,ani kostiam...
Maju uctu k svatym,kt.za takych vyhlasili vdaka nejakym zazrakom,kt.Boh urobil na zaklade modlitby cloveka a prosby o orodovanie u Boha od toho dotycneho cloveka,kt.sa stal svatym,na zaklade miecoho.
Nie svati robia zazraky...robi ich Boh.
A este raz zopakujem....netreba zneuctovat vieru inych.
Som katolicka,nie som viac ako.su ini...snazim sa byt najlepsia,vo svojej nedokonalosti. No napriek mnohym,pre mna tiez nepochopitelnym veciam sa nebudem znevazujuco vyjadrovat k inym nabozenstvam. Teda...snazim sa to nerobit.
@terezka1947 tento nick poznám z inych diskusii,radím ignorovať...
@janinah ja ani nechcem dalej nic vysvetlovat....ale dost krestanov po celom svete trpi,prenasleduju ich,zabijaju....
My sme tu v mieri.
No preco by som mala nechat vysmievat sa katolikom?
Chapes...
@terezka1947 fanatikovi nevysvetlíš,nechaj tak....
@terezka1947
@janinah
Hlavne sa potlapkajte po ramene. ☺️ A sup sup kúpiť si nejaké kosticky do ampulky.
@lenkakravcova nepotrebujume mat ziadne kosticky...a ked uz sa clovek k.nejakej problematike vyjadruje,hodnoti ju a dovoli si byt sarkasticky,mal by byt v tej teme doma...mier,sestra😊
@terezka1947 ako vidím tak ľudia tu nemajú žiadnu slušnosť a vôbec nie sú tolerantní
@terezka1947 Poturčenec horší od Turka.
to je ako o čom tato diskusia😨

neviem ani ja ju nemam.. a vlastne ani nechcem