Susedka sa mi vyhráža políciou, lebo vraj kričím na dieťa
Ahojte. Dnes sa mi stala taka vec. Je toho veľa, práca, dieťa ďakujem ma, karantena. Synator 11 rokov sa nechce učiť. Tak nastal krik. A následne nastalo búcha ie od susedky. Zazvonil som u nej, že ak má problém nech nebucha ale zazvoní. Začala sa mi vyhrážať políciou, ktorú na mňa zavolá, lebo vraj každý večer kričím na dieťa. Priznávam, nie som suoermatka, takže stane sa ze kričím, no určite nie denne. Navrhla som susedke - cca 20 ročnej bezdetnej slečne, že si to s nou vymením. Ako by ste reagovali keby ze sa vám vyhráža políciou. Žijem sama so synom a nie vždy je všetko ružové, ale zas syna netyram ani nebijem. To som sama kto kričí na dieťa? Som fakt prípad pre políciu?
@nikolka1986 opravím ta, suseda nedošla, dosla som ja za ňou. A poprosím ta naozaj, zarob si na vlatne dieťa a tak za 15 rokov si opäť precitaj tie tvoje názory a potom sa budeš cítiť asi dosť hlúpo, 😉
@nikolka1986 nie, to som nepovedala. Mne príde hlúpe to, že niekto nedokáže pochopiť, že ak na niekoho platí jedno, že to na druhého platiť nemusí. Príde mi hlúpe to, že niekto súdi bez poznania života, hádže diagnózy a mysli si, že jediné jeho názor je ten ôk, lebo on nikdy ale nikdy, naozaj nikdy nekrici. Co mimochodom nie je pravda, lebo sme len ľudia.
Hlúpe sú názory aké máš ty, nie ľudia. A to je ten rozdiel medzi nami moja 😊
@nikolka1986 bude asi lepšie keď prídeš k nám, lebo keď kricis b v byte kde počuješ aj solachnut záchod a si pri stene so susedom tak kricis, nie ziapes ako šialená. Takže p i d aby si mala skúsenosť, lebo ju nemáš. A moja - to vychadza z toho, že predpokladám, zem 1986 je tvoj rok narodenia a si o viac ako dekatu mladšia moja.
@nikolka1986 ani nedopadne, lebo ty asi budeš z tých, čo nebudú mať deti aby neboli frustrovaný, zničené, psychicky labilne a psychopaticke.😉 Tebe dieťa nehrozi

@nikolka1986 ja som si názory prečítala, ale reagujem len na tie, ktire si myslia, že presne vedia ako to v mojej domácnosti je. Nie, neprizná si, že sa neviem ovládať, pretože ty so mnou nezijes aby si sa mohla súdiť a vyjadrovať sa o mne. Príde mi trápne sa zaoberať bezdetnou, ktura navyše presne vie ako vychováva syna, že sa neviem ovládať. Môžem sa len po usmiať, pretože tí čo má poznajú hovoria presný opak o mojej trpezlivosti. Co je dobre kazuje ako sa mýliš v súdení cez internet 😊