Susedka sa mi vyhráža políciou, lebo vraj kričím na dieťa
Ahojte. Dnes sa mi stala taka vec. Je toho veľa, práca, dieťa ďakujem ma, karantena. Synator 11 rokov sa nechce učiť. Tak nastal krik. A následne nastalo búcha ie od susedky. Zazvonil som u nej, že ak má problém nech nebucha ale zazvoní. Začala sa mi vyhrážať políciou, ktorú na mňa zavolá, lebo vraj každý večer kričím na dieťa. Priznávam, nie som suoermatka, takže stane sa ze kričím, no určite nie denne. Navrhla som susedke - cca 20 ročnej bezdetnej slečne, že si to s nou vymením. Ako by ste reagovali keby ze sa vám vyhráža políciou. Žijem sama so synom a nie vždy je všetko ružové, ale zas syna netyram ani nebijem. To som sama kto kričí na dieťa? Som fakt prípad pre políciu?
heh mozno to raz pride. clovek sa kolko krat snazi, no raz pohar pretecia a tak si trocha povrieska a detom to teda vobec neublizi
@nuttellien asi sme sa nepochopili
@nuttellien 20rona ešte nemôže mať skúsenosť, takže áno v istom smere je to soplana, čo je na tom vyjadrení nezrozumiteľné. Mňa tu blunka nazvala trubou a hádže tu diagnózy pritom absolútne ma nepozná, nevie ako žijem, čo robím ale dovolila si na nazvať trubou a použila toľko výkričníkov vo svojom prejave, že to nebol krik ale divy rev. Takže Ukludni té sa milé dámy, lebo toto viac vypovedá o vašej inteligencii ako o mojom duševnom zdraví 😊
Ubezpečujem vás, že som úplne v pohode co sa zdravia týka aj v tejto dobe koronavirus. A nemám potrebu sa tu do vás navazat, pretože vás nepoznám a je mi jedno kto ste a co ste. Nehrám sa na super matku, občas mi ujdu nervy, ale to neznamená, že som na hlavu. Chápem ľudí okolo seba a chápem aj váš, že sa snažíte nás tu presviedčať, že ste lepšie. Nie ste. Ste rovnaké len asi potrebujete sami seba ubezpečiť, že vám sa to nikdy stát nemôže. Môže a aj sa stane, lebo proste život 😊
@blunka neszekaj moja prečo stekas. A prestaň sa naviazať do ľudi. Zaujímavá je tvoja potreba urážať a naviazať sa bezdôvodne do ľudí. Viac to vypovedá o tebe ako o mne. A ak dovolíš, skončí už. Ja práve končím. Idem z prace a idem konečne venovať čas dieťaťu. Ale chápem tvoju potrebu, asi si naozaj musíš dať kazovat, že si lepšia tu na vebe, lebo realita je asi dosť biedna, ze💖 houk
@blunka ty máš asi nejaký problém sama so sebou. Lebo. Inak mi nie je jasné že prečo sa do mňa navazas. O môjho syna nemaj boj, nestekam po ňom ako ty po mne. A naozaj nemám. Potrebu tebe niečo vysvetľovať. Zdá sa mi, že asi u teba je nejaká porucha, lebo zjavne sa potrebuješ do niekoho navazať. V pohode sa ventilu na mne, posluz si. Pridaj ešte nejaké urážky, diagnózy a môžeš si kľudne kopnúť aj do mňa aj do môjho syna keď ti to pomôže.
Želám ti pekný večer, aspoň taký aký mám ja. Počúvam ako syn číta a následne čítam ja. 😊 Som úplne normálna mama to mi ver len proste občas vybehnem ale naozaj nemám potrebu ta urážať ci sa do teba navazať, lebo nestojís za to. Ale ty si kľudne posluz😊
@atko2009 Bezdetné 😂
Ako prepáč ale aj ja bezdetná som mala doma deti.Od plienok...
To, že niekto nemá svoje deti ktoré porodila žena to ešte neznamená, že nevie čo je to starostlivosť o ne...
A ešte k tej 20 ročnej štande ktorú ste tu viaceré spomenuli...
Ani ja nemám ešte 30 ale raz by mi dakto povedal, že môj názor nebude rešpektovať a bude arogantný keď som vlastníkom bytu tak by som k vám poslala muža.
Ten už má chválabohu viac než 30.
Takže tú šťandu by ste si teda riadne vyžrali.
Neznášam arogantných ľudí.
Moja mama bola v 23 rokoch vydatá a matka.Tak kus rešpektu aj voči mladým ľuďom by neuškodilo.
Mali by ste ísť príkladom a nie byť zatrpknuté 30tničky.To, že vy ste v 20tke nemali poňatia o živote a študovali ste za rodičovské peniaze a ožierali ste sa každý piatok to ešte neznamená, že každá je taká istá.Niektoré majú deti, chodia do práce a riešia také isté zložité situácie v živote ako aj vy!!! Neviem načo sa potrebujete hrať a neustále sa navážať do mladších žien.
Každý chce mať kľud nie len vy po 30tke.
Chceš úctu? Tak sa správaj úctivo aj ty.
A neriešte vek susedov.Lebo neviem ako by sa vám páčilo keby vám taká 45ťka tresla s dverami a povedala, že takú šťandu ako ste vy všetky má na háku.
@atko2009 Teraz som si prečítala, že 20 ročná nemôže mať skúsenosť a, že je sopľaňa.
Odkiaľ to ty berieš?
Teraz na teba neútočím ber to ako normálnu konverzáciu aby som trošku vyvrátila tu dnešnú idilku o mladých ľuďoch.
Som dospelá žena a viem všetko o starostlivosti o deti.Vieš nemusím mať vlastné aby medzi mnou a mojimi súrodencami bol väčší vekový rozdiel.
A to taký, že ja som dospelá a môj súrodenec ešte len teraz začal chodiť do školy.Takže som zažila plienky, vzburu to ako rastie.U ďalšieho súrodenca tak isto až po pubertu.
Moja bývalá kolegyňa v 23 rokoch mala 7 ročného syna.
Nemyslím si, že je namieste nazvať dospelú ženu soplaňou.
Keby to teraz niekto povedal mne tak by ma to pekne urazilo.Aj teba by to urazilo ak by sa do teba staršia žena s 3 deťmi navážala.
Urazilo by ma to pretože mám muža nie frajera.Neživia ma rodičia.Stihla som žiť v zahraničí.Riešiť také veci od 16, že málokto si týmto prejde..súdne spory, zaplatiť si školu sama a aj iné veci.Vzdala som sa vysokej školy a šla som robiť.Lebo nie každý má to šťastie, že rodičia všetko zaplatia.A tie smiešne brigády by ma neuživili v tej dobe.
.Ja osobne som vo svete dospelých žila oveľa skôr.Už v 18 som celé leto bola mimo republiky a žila som sama.A keby ani napriek tomu niekto nemal voči mne rešpekt a úctu tak by som sa s takým človekom ani nerozprávala.
Pretože dieťa môže žena porodiť aj v 15.To nie je žiadne umenie.Dospelosť sa necharakterizuje počtom pôrodov.
Takže áno ani 20 ročná šťanda si nemusí nechať skákať po hlave pretože ani ty ani nikto o nej nič nevie.Aký má život.Možno mala prehnanú reakciu to uznávam.
Preto ty ako staršia by si sa s ňou mala ísť porozprávať.
Inteligencia s vekom nemá nič spoločné.
Niekto je v 20tke ako decko a niekto už má rodinu.Netreba ľudí škatulkovať.
Poznám osobne ľudí 20 ročných ktorý žijú v manželstve.Majú deti.
Tak ako to bolo pred 20 rokmi.
To je len dnešný trend žúrovať do 30tky.To potom každý čo nemá deti sú sopliaci čo nemajú skúsenosti.
Inak môj muž má po 35 😉 a deti nemáme.
Nemám pocit, žeby bol sopliak.
Proste sú ľudia ktorých oplieskal život.Na veku nezáleží.Nechci vedieť koľko ľudí už stihol prefackať pred 20tkou a riešili veci o ktorých polovica ľudí nevie ani po tej 30tke.Žili na ulici lebo ich rodičia nechali v 17 na samotu.Robili všade možne aby prežili.Alebo počas štúdia obetovali celé prázdniny a makali v zahraničí aby si mohli dovoliť kúpiť veci ktoré potrebujú.Odišli z výšky lebo nemali peniaze a išli pracovať aby odbremenili rodičov.Žijú tie decká samé.Presne v tých podnájmoch pretože nemajú na výber.
Nie každý si žije doma do 26.
Takže by som zvážila slová ak nechceš niekoho uraziť, ponížiť.Lebo nikdy nevieš kto mal aký život.
Viem dnes už o žene ktorá rodila v 15.Ďalšia v 16.
Nikdy nevieš kto si čím prešiel.
Žena ktorá vychovala 4 súrodencov lebo jej zomreli rodičia mala 22 rokov keď si ich osvojila.Učila na našej škole.
Takže čo z toho vyplýva? Že človek nedozrieva s vekom ale skúsenosťami.
Zijem v cinziaku cely zivot .... mam cca odsledovane kedy kto.je doma ...... ked bola chut tak v case 11 do 14 viem ze 2 poschodia susedov niesu doma tak som zapla muziku trocha hlasnejsie a nikto nic 🙈🙈🙈 pri upratovani a nebolo to v kuse dake 4 pesnicky a konec ale vedela som ze mi nik nic nespravi za to (nik sa nestazoval) ...... a teda asi tolko ak niekto zije v cinziaku musi sa naucit zit s hlukom(priatel to nevie zial predychat) ...... tam nikdy nieje ticho aj v noci pocut suseda ako jde na wc alebo jemny dupot psika alebo cez den ako zavyja ....... treba aj na hluk si zviknut aj krik .... susedom tiez sem tam padne davo s ruk ....tiez nie kazdy da oznam kedy ma chut prerabat proste chyti a vrta 🙈😁 ...... ak s toho clovek neohluchne a nieje to kazdodenne niekolko hodin nema to co koho zaujimat ..... zial za to ze 1 oaobe nieco vadi nieje vas problem ...... mne huci vitah dennodenne kazdu chvilu susedky chodia a zijem ........ vazne chvilkovi krik je to najmenej a ak povecte mladej ze ked ona bude s frajerom trieskat s postelou tak jej kludne budete chodit klopat na dvere ..... 😅🙈🙈🙈🙈🙈
@modrykoniicek nuž, tak práve preto som mladej 20rocnej neskusenej ponúkla vymeniť si to a vyskúšať si to - lebo nemá skúsenosť. Asi tak 😊
to fakt ti takto poposielala spravy? no potom podla mna asi kompletna nebude, nuz niektori ludia to maju tak povediac tazke len sami so sebou a nie to este s okolitym svetom
@blunka áno súkromnú správu máš práve vďaka tyto urážka, pretože nie si anonymná a za svoje výroky môžeš byť aj stíhania keďže neprávom na verejnom fóre urazas ľudí a stanovuje diagnózy. Tu skôr asi niekto iný potrebuje odborníka ako ja ale to by si najprv musela mať v tej ubohej hlave trosku rozumu aby si pochopila ze už naozaj pisobis dosť trápne a myslím, že viaceré z nás si už na teba urobili svoj názor, len proste nám všetkým nestojis za to aby sme to s tebou riešili, lebo aj tak by si nepochopila. Takže cauko supermatka ono raz sa ti ten výsmech vypomstiť neboj sa. Lebo karma je zdarma ale posluznsi. Zatiaľ my ostatné si robíme na teba svoj názor a ver, že sa bavíme viac ako ty 😊
@oila áno a co je na tom keď dotycnu upozrnim, té táto stránka mi na ňu môže poskytnúť kontakt pokiaľ sa bude do mňa neoprávnene navazat a zrátať a stanovovať mi odborné diagnózy na základe jednej témy. Urobte si milé dámy názor sami na reakcie tejto bunky ako sa do mňa na ata a pritom úplne bezdôvodne, lebo asi doteraz nepochopila, že ja nie som ona a iná nie je ja a ze každý z nás má iné problémy, iné výchovné metódy, a iné životné situácie. Aši som jej szmtupila na kúrie oko a ona sa z toho nevie spamätať, že ju niekto nepokladá za takú super ako sa ona sama pokladá. Takže tak.
Ešte som naozaj neprišla na to prečo sa táto blunka do mňa takýmto spôsobom navaza ale asi proste neznesie to, že jej niekto povedal, že nemá počuť že je lepšia. Radiť niekomu o sebareflexie keď sa dotyčná už fakt nevie uvedomiť a stále ma potrebu sa naviazať a tým vlastne nám všetkým ukazuje ako nezvláda situácie, nevie byť objedtivna a nedokáže prestať urážať úplne cudzích ludi skôr hovoria o nej ako o mne. Ale ak niekto nechápe a nechce pochopiť, lebo asi nemá čím chápať, tak potom sa tu môžme urážať donekonečna ale pre mňa to nemá žiaden význam ani zmysel. Ale ako vidieť pre ňu to asi zmysel má, lebo asi malé sebavedomie robí svoje.
@blunka ty vieš ako rozmýšľam, ty viem ako riešim veci, ty vieš proste všetko. Prosím ťa povieš mi koľko krát som dnes bola na WC a koľko krát som si dnes prdla, lebo vidím, že ty si v mojej hlave, v mojom tele, v mojom živote,.
Tak ma prosím po informuj koľko krát sa ešte vyberiem dnes na toaletu lebo ty tu určite vies.
Si trápna, precitaj si co tu píšeš lebo už naozaj zo seba robíš poriadnu hlúpa u ty. Trosku sa uvedom? Pekný deň ti želám.
P. Š. Ak je seriózna rada a teraz citujem ty tupá psychopat ka ako si sa na moju adresu vyjadrila, tak sa prosím ta prestaň hrad na to, že seriózne radis. Toto nie je je ani seriózne, ani normálne a ani loďka pravidiel tohto fóra.
@blunka a snáď ešte jedna vec. Ja si nerada podávam ľudí, nerada sa z nich vysmievam, nerada ich verejné pranierujem. Preto som ti radšej osobne napísala správy, v kturej som ta upozornila na to, čo je v podmienkach tohto fóra. Ale arogancia a bohorovnost, ktorou oplývas, radosť z zrážania a pocit, že si lepšia ako väčšina z nas, ti proste nedovolí rešpektovať druhých ľudí a správať sa k nim s úctou a korektne. Ak máš takýmto štýlom tu dávať rady, tak si ušetrí námahu, lebo ty rady nedáva, ty urazas, vysmievas sa a pôsobí ako keby si bola ta naj zo všetkých nás. My ostatné si aspoň vieme priznať, že sme ľudia a mame chyby. Ty si ani to nedokážeš uvedomiť a predvádza tu ďalej svoju malost.
A už naozaj stačilo. Vážne nestojí za to aby som ti venovala viac.
@atko2009 Ako môžeš vedieť, že či nemá skúsenosť? 🙂 Ako som už písala.Nikto nenosí nalepené na čele s čím má skúsenosť.Možno len ešte nikdy nežila sama.Bola jedináčik a preto nechápe.Kto vie.
No byť s cudzími deťmi ktoré nepoznáš je sakra rozdiel.
Ja by som niektoré cudzie ani vidieť nechcela.Lebo keď som videla ako si jedna mamička nechala ťahať rukou a rozkazovať od malého decka tak ja by som takú trpezlivosť nemala.
Neprežila by som ani s 5 ročným dieťaťom ktoré malo cumeľ a revalo na celý obchod.
No lenže ja som také rozmaznané dieťa mala doma a musela som to prežiť.
Takže ja osobne si to už vymeniť nechcem s nikým 😂Som rada, že to dieťa má dnes už občiansky.A ja mám vlastný život a môžem si to svoje vychovať inak.
Takže nech si každý zje čo si navaril. :D
Ja osobne by som na teba políciu nevolala kedže sama viem, že niekedy už človeku prasknú nervy.
Ale ver mi, že je to len naša ventilácia.Deti to majú na háku.Ajtak neverím tomu žeby si mala energiu zjapať tak dlho a každý deň.
Píšeš ako inteligentná žena takže sa ničoho neboj.
Nejde o vek tej slečny ale o to, že nevie riešiť problémy.Ja tiež nemám po 25 ani.Ale viem čo to je mať doma deti.A preto mi to príde normálne ak niekto zhučí po deťoch.
Veľa šťastia :D nech toto obdobie prežiješ.
Keď si to ešte nevyskúšala slečna.Raz pochopí.
Možno nemala ani súrodencov tak jej to príde čudné.
Vieš sú 20 ročné a 20 ročné.
Niektoré sú už ženy ktoré sa vedia obracať a niektoré vyzerajú na 16 a trepe s nimi stále puberta.Toto bude asi ten druhý prípad.Lebo mne by teda nenapadlo v 20tke prísť za matkou detí, že na ňu zavolám políciu...
Ja by som prišla.Pekne ťa poprosila, že či by sa to nedalo trošku obmedziť.
Ale pochybujem.To by si musela tie deti fakt týrať.A s takým niečim som sa ešte nestretla.
Bežný krik beriem ako samozrejmosť.

@atko2009 nezmylila ... 19marca si tu nenapisala ze by ta zaujimalo ako utisit placuce dietatko, ktoremu idu zubky... tak som ti odpovedala