icon

Susedka sa mi vyhráža políciou, lebo vraj kričím na dieťa

atko2009
19. mar 2020

Ahojte. Dnes sa mi stala taka vec. Je toho veľa, práca, dieťa ďakujem ma, karantena. Synator 11 rokov sa nechce učiť. Tak nastal krik. A následne nastalo búcha ie od susedky. Zazvonil som u nej, že ak má problém nech nebucha ale zazvoní. Začala sa mi vyhrážať políciou, ktorú na mňa zavolá, lebo vraj každý večer kričím na dieťa. Priznávam, nie som suoermatka, takže stane sa ze kričím, no určite nie denne. Navrhla som susedke - cca 20 ročnej bezdetnej slečne, že si to s nou vymením. Ako by ste reagovali keby ze sa vám vyhráža políciou. Žijem sama so synom a nie vždy je všetko ružové, ale zas syna netyram ani nebijem. To som sama kto kričí na dieťa? Som fakt prípad pre políciu?

blunka
Odpoveď bola odstránená
blunka
Odpoveď bola odstránená
atko2009
autor
2. apr 2020

@blunka áno vôbec si nepochopila napísané. Aj to sa stáva.

blunka
Odpoveď bola odstránená
atko2009
autor
2. apr 2020

@blunka ty si fakt dobre trafená, chudák tvoj muž 😅

atko2009
autor
Autor odpoveď zmazal
blunka
Odpoveď bola odstránená
atko2009
autor
2. apr 2020

@blunka moje nervy, sú uuuuplne v poho. Ja nemám chuť byť za najlepšiu a potom nak som ôk aj v hlave ale ako vidím ty nedokážeš stráviť, že niekto z teba nie je paf a nepokladá ta za super. Síce možno nekrici na deti ale tu si asi chodíš ventilov at tu frustráciu a nudu. Som tu krátko registrovaná ale ty si úplný výkvet.
Už to chodím skôr pozrieť ako nezmysly tu píšeš a nechápeš už o com táto téma bola a je. Nie je o tebe a tvojej dokonalosti tak už si to uvedom.

blunka
Odpoveď bola odstránená
atko2009
autor
2. apr 2020

@blunka tu stále od začiatku stekas len ty. Porovnaj si môj slovník a ten tvoj. Cítiť aká si neschopná pochopiť a prestať sa navazať.

blunka
Odpoveď bola odstránená
atko2009
autor
2. apr 2020

@blunka 🙄😳

blunka
Odpoveď bola odstránená
ysseba
2. apr 2020

@atko2009
@blunka Baby, ja mám z vás dosť 😀 Ako sa to vraví? Múdrejší ustúpi? No tak to som zvedavá, ktorá prvá prestanete reagovať na tieto vaše žabomyšie vojny. Jedna kričí na dieťa, druhá nie. Bodka. Vyriešená aféra 😅 👏

blunka
Odpoveď bola odstránená
atko2009
autor
3. apr 2020

@blunka skos si myslí, že každá z nás z času na čas dvihne hlas, ale preto, ešte nie sme labilne psychpatky a nepoužívam slovo nikdy, lebo nepoznám človeka, neviem akú má životnú situáciu, neviem o ňom nič a preto mi nešlo o pochopenie, že ty nekrici to akceptujem, ale o to, že si bezdôvodne urazaka, sudila a bezdôvodne sa hráš na lepšiu. Áno kričím - keď je to potrebné. Nehovorím, že ja nikdy, lebo som človek a ako taký zlyháva, mam chyby a nehrám sa na dokonalú. Sú ľudia ktorí nekrici ale potom si chodia vybijat svoje nervy a ego napr. Na internete. Ja z času na čas dvihne hlas, lebo aj učiteľ v škole kričí na deti keď nepočúvajú. Véd ale preto ešte nie som psychopat, labilna alebo neviem co. A nemám na teba nervy, len sa mi zdá, že už to skôr preháňa a budeš tu teraz všetkým dokazovať, že mám nervy lebo ty nekricis. To co si ty myslíš pre mňa nie je dôležité.

duduska25
3. apr 2020

@atko2009 ja by som skusila viest syna tak, aby si po nom nekricala....napr..nespravis si domace ulohy, nebude telka, neupraces si izbu, nepojdes von...a podobne. Je na teba drzy? Ok, mala by som s nim tichu domacnost kym sa mi nepride ospravedlnit a zaroven mu vysvetlis, ze je to neakceptovatelne a viac si to neprajes. Skratka najst si k nemu cesticku, mozes byt jeho partacka a nie len mama. Ja mam dve deti a som stastna ze staviame a coskoro sa stahujeme. Na 7 rocnu dceru toto plati, nekricim po nej, ale na mladsieho syna ako kedy. Mava kazdy druhy den asi na 10 minut doslova zachvat revu. Aj nam zhora bucha suseda za krik, ale asi si neuvedomuje ze aj ja ju pocujem ako vrieska po dcere. Je to zacarovany kruh, ale my uz vypadneme prec do svojho takze neviem sa dockat.

landsmanka
3. apr 2020

najlepsie je si stanovit nejake tie pravidla aj ked je velmi tazko teraz prinutit deti sa ucit v tejto situacii, no treba mat rozhodne nadstavenene nejake tie pravidla, bez nich to proste nejde

blunka
Odpoveď bola odstránená
leskovael
Autor odpoveď zmazal
leskovael
Autor odpoveď zmazal
luuubik
4. apr 2020

@blunka neriesim vobec teraz to, co robi, ci nerobi autorka spravne, ale vy, mila pani fakt potrebujete psychiatriu. Neviem, ci som sa niekedy stretla s tak agresivnym a nebojim sa napisat - ak mam hodnotit podla vasich prispevkov - zlym clovekom. Dobry clovek, ci dobra mama nie je zdaleka iba o kricani/nekricani. Mozete si blahozelat aka ste dobra mama, teraz uz zostava len naucit sa spravat ako psychicky vyrovnany clovek, ktory vie svoj nazor vyjadrit na urovni, bez urazok, bez arogancie. Hold, kazdy ma pred sebou ine vyzvy 😀

leskovael
4. apr 2020

@luuubik 👌👏

blunka
Odpoveď bola odstránená
luuubik
4. apr 2020

@blunka aj ja teba 😄😄😄 To aj Jezis hlasal, ze mame milovat aj chudobnych duchom 🤣

blunka
Odpoveď bola odstránená
luuubik
4. apr 2020

@blunka no ty ma nepoznas, ja teba zato ovela viac, kedze si sa svojimi komentami ukazala v jasnom svetle, MOJA 😉

blunka
Odpoveď bola odstránená
orangiiina
4. apr 2020

@luuubik radšej ste nemali nič napísať, teraz presedlala na vás 😂

blunka
Odpoveď bola odstránená