icon

Susedka sa mi vyhráža políciou, lebo vraj kričím na dieťa

atko2009
19. mar 2020

Ahojte. Dnes sa mi stala taka vec. Je toho veľa, práca, dieťa ďakujem ma, karantena. Synator 11 rokov sa nechce učiť. Tak nastal krik. A následne nastalo búcha ie od susedky. Zazvonil som u nej, že ak má problém nech nebucha ale zazvoní. Začala sa mi vyhrážať políciou, ktorú na mňa zavolá, lebo vraj každý večer kričím na dieťa. Priznávam, nie som suoermatka, takže stane sa ze kričím, no určite nie denne. Navrhla som susedke - cca 20 ročnej bezdetnej slečne, že si to s nou vymením. Ako by ste reagovali keby ze sa vám vyhráža políciou. Žijem sama so synom a nie vždy je všetko ružové, ale zas syna netyram ani nebijem. To som sama kto kričí na dieťa? Som fakt prípad pre políciu?

luuubik
4. apr 2020

@blunka ake inteligentne 👍😄😄😄

blunka
4. apr 2020

@luuubik 😙

luuubik
4. apr 2020

@orangiiina nebojte, takychto tupcov ja zotrem s jednym prstom v nose 😉

orangiiina
4. apr 2020

@blunka neviem, čo si to dovoľujeme. Nahlasujem vás, aj tuto tému. Téma si neplní účel, na ktorý bola založená, ale na vaše urážanie ostatných.

blunka
Odpoveď bola odstránená
blunka
Odpoveď bola odstránená
atko2009
autor
Odpoveď bola odstránená
atko2009
autor
Autor odpoveď zmazal
atko2009
autor
Odpoveď bola odstránená
marca12
17. apr 2020

Este ma napadlo,ci by si tvoje deti nechcela zobrat suseda na tyzden na prazdniny 😀

atko2009
autor
17. apr 2020

@marca12 😊 no veru to nie je zlý nápad 😊

alexandra1509
17. apr 2020

Nech zavola nerieš

lubigabrikova
17. apr 2020

Aj ja mám dve deti 14 a 8 ročne. Mám taktiez homeoffice,decká sa učia z domu. Máme nastavený režim, presné pravidlá,všetko funguje. Nemusím po nich kričať na celý panelák. Ak porušia pravidlá,riešim to inak. Krik nič nerieši. Tiež by ma takýto krik dosť rušil.

atko2009
autor
17. apr 2020

@lubigabrikova áno chápem, ja nemám home office, ja prídem domov večer z prace a nastupuje druhá práca. A ako vieme pravidlá sú tu na to aby sa porušovali a krd to už môj synator preženie, tak hold nastupuje aj krik, lebo niekedy zaberie len ten.

blunka
Odpoveď bola odstránená
leeo
18. apr 2020

@nikolka1986 hladat klud v bytovke je trochu zvlastne. Kto chce klud nech ide do domu.

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
oktoberbaby2020
19. apr 2020

Nech si zavola😂😂

nini1010
19. apr 2020

Kricim na dceru,casto,lebo jej musim vsetko opakovat na 10x a aj tak jej to vyfuci z hlavy a je neeeeskutocne pomala,raz ma z nej urcite odvezu na psychiatriu.Slecne nabuduce povedz,alebo ju kludne aj sama zastav ked ju stretnes,ze jej odpustas,lebo je mlada a este ziadne dieta nevychovala.A ze jej prajes,aby mala moznost zazit ten dar vychovavat deti,a ze si bude moct na vlastnej kozi zazit co je to stravit doma s detmi 24 hodin.A ak si mysli ze by to zvladla lepsie ako ty pokojne moze zacat trenovat na tvojich,se jej ich rada pozicias na strazenie a ked si od nich oddychnes urcite budes aj menej kricat.

nini1010
19. apr 2020

@blunka Myslim ze by si sa mala zastavit a presunut do inej temy lebo evidentne vedies velmi smutny zivot ked potrebujes takto osocovat cudzich ludi a honit si tu ego.Anonymne to dokaze kazdy uboziak.Mali bu ste sa zamysliet.Taki ludia ako vy robia tento svet ovela horsim ako je.

blunka
Odpoveď bola odstránená
leeo
19. apr 2020

@nikolka1986 no iste, ked je cez steny pocut kazdy prd 😂

nikyball
19. apr 2020

@nini1010 aha takže keď nevychovala dieťa tak jej povinnosťou je počúvať psychopaticku susedu,?!

nikyball
19. apr 2020

@blunka kašli na ňu veď vidis že je mimo už len tie súkromné správy hovoria za všetko.

nini1010
19. apr 2020

@nikyball Ked nevychovala dieta tak moze tak akurat susedu normalne poziadat,ci moze byt menej hlucna,ze jej krik povut az ku nej domov a nie sa vyhrazat socialkou.To da hadam rozum nie?

miiceencoovaa
19. apr 2020

@nikolka1986 keď chceš mat ticho a kľud, tak si nemala ísť bývať do bytu, kde máš x susedov, ale niekam na dedinu alebo do lesa, kde ten kľud a pokoj mat naozaj budeš.

nikyball
20. apr 2020

@nini1010 ja vam každej jednej presne takúto susedu prajem a dúfam že si to budete užívať tak ako v tejto diskusii. A odpisovať nemusíš radšej chod naziapat na svoje decko. Ahoj

jancazvalova
20. apr 2020

v bytoch je to tazko kedze tak je pocut uplne vsetko. ako nezavidim anio jednej ani druhej bo ked sa to tak vezme, nie je ani jednej ani druhej co zavidiet

nini1010
20. apr 2020

@nikyball Myslim ze taketo chudacke poznamky si naozaj dovolis len na zaklade anonymity.Velmi by ma prekvapilo keby si ty nejake dieta vobec mala.

lianka123
20. apr 2020

@atko2009 ahojky. Ja chapem aj ju aj teba.
Poporiadku- kym som nemala deti, sme byvali v panelaku, nad nami 2 deti. Co som sa ja nahresila a fakt som ich neznasala. Lebo dosla som z prace a stale len decka vrestali nad hlavou. X krat som bola zaklopat aj sme sa hadali.
Byt sme predali a postavili dom.
Avsak som sa stahovala s novorodencom. Teraz mam 2 deti a hulakam nonstop a to nehovorim o tom hluku co mame v dome, lebo furt niecim trieskaju. Ale idem sa uz ovladat lebo fakt niekedy pri nich riadne vypenim.

Co som tym chcela povedat- dieta je neprenosna skusenost, kym nemas, nepochopis. Na druhej strane si myslim, ze terorizovat okolie svojim hulakanim je na zamyslenie.