Uznajú mi predmety pri prestupe na lekársku fakultu?
Ahojte, je tu niekto, kto študoval Prirodovedeckú fakultu - upjš (na odbore biológia alebo medziodbor s biológiou) aspoň prvé dva roky a tak šiel na LF upjš? Chcela by som sa opýtať, uznali Vám nejaké predmety?
@uzivatelxyz neuznaju ti nic, tam je ina komplexicita. Ako ti to mohlo napadnut
@anonym_ec5d69 pretože aspoň podľa mojích informácií by mali uznávať chémiu😅 ale nie som si tým istá
@uzivatelxyz Najprv sa tam treba dostať a potom začať ako každý iný študent od nuly, čiže ti pomohli 2 roky výučby nato, aby si sa dostala na LF a to je všetko.
@anonym_ec5d69 pretože aspoň podľa mojích informácií by mali uznávať chémiu😅 ale nie som si tým istá
@uzivatelxyz neuznavaju nic
Kamoska studovala a podarilo sa jej urobit peijimacky na lf a neuznali nic ( biologia/chemia mala predmety, mala z toho 4 semestre a nic neuznali) vsetko si absolvovala tak ako my,ktori sa dostali na fakultu na prvykrat
@uzivatelxyz bola to lf upjs , chodila na prirodovedecku upjs - zabudla som doplnit
Kamoske uznali len chemiu (z prif), ale tak, ze nemusela chodit na seminare, ale na skusku ist musela.. a nakoniec z nej aj vyletela zo skoly🙈.
Ale tusim, ze jednej spoluziacke uznali chemiu🤔, ale tusim, ze ak by ti aj nieco mali uznat, musis mat hodnotenie najhorsie tusim C (alebo B?), inak ti neuznaju nic. Ale vseobecne je to administrativna tortura, za pokus to ale stoji.
To si vies aj sam porovnat informacne listy z prirodovedeckej a lekarskej ak su takmer totozne uznaju, ak nie neuznaju.
@uzivatelxyz neuznavaju nic
Kamoska studovala a podarilo sa jej urobit peijimacky na lf a neuznali nic ( biologia/chemia mala predmety, mala z toho 4 semestre a nic neuznali) vsetko si absolvovala tak ako my,ktori sa dostali na fakultu na prvykrat
@anonym_8fedc7 ďakujem za info
Ale tusim, ze jednej spoluziacke uznali chemiu🤔, ale tusim, ze ak by ti aj nieco mali uznat, musis mat hodnotenie najhorsie tusim C (alebo B?), inak ti neuznaju nic. Ale vseobecne je to administrativna tortura, za pokus to ale stoji.
@anonym_8ca0e8 no veď to, že ja som to taktiež počula, že chémiu uznávajú, preto som sa pokúsila opýtať, ale niektoré odpovede😂 masaker
To si vies aj sam porovnat informacne listy z prirodovedeckej a lekarskej ak su takmer totozne uznaju, ak nie neuznaju.
@anonym_7ea5ae ďakujem, pozriem na to
@anonym_8ca0e8 no veď to, že ja som to taktiež počula, že chémiu uznávajú, preto som sa pokúsila opýtať, ale niektoré odpovede😂 masaker
@uzivatelxyz ale ona píše o prif (UK) a Ty o upjš...

@uzivatelxyz neuznaju ti nic, tam je ina komplexicita. Ako ti to mohlo napadnut