2-ročný syn si vôbec nevšíma súrodenca
Máte prosím Vás niekto skúsenosť s tým že starší si nevšímal surodenca ? Vôbec sa na neho ani nepozrie.
Môže to byť prejav žiarlivosti? Syn má 23 mesiacov a mladší 7 mesiacov. Ďakujem.
Deti do 3 rokov sa predsa hraju popri sebe, nie spolu. Oni to nevedia. Do 3 rokov sa ucia rozlisit ja a ty. V 6 rokoch zas my a oni... vcera som bola s kamoskou, ma 2.5 rocneho a 8 mesacneho a ze to iste... aspon si zle nerobia
@simka2311 deti 2,5ročné v škôlke sa pozerajú len na dospelého, málokedy na svojho kamaráta vedľa, to už musi buď plakať, alebo robiť somarinky, aby sa na neho pozreli. Takže niečo malé, čo len posedáva je pre neho totálne nezaujimave
Ak sa pozerá na vás, je to ok
@simka2311 je to normalne, a presne ako pisu baby vyssie, bud rada, ze mu nerobi zle. Moj mal dva roky, ked sa mu narodil surodenec a tiez to bolo take cudne, ze on sa spraval k tomu babatku ako keby to bola vec… ale zas super bolo, ze tym padom ho nikdy nechytal, nehladkal, cize som mala klud. Kamoska mala rozdiel medzi detmi 3 roky a to bola ina kava. Jej starsi bol vkuse pri babatku a chcel sa on starat.. alebo ho chcel zobrat na ruky… zazila si, chuda…