icon

Aké je to mať tri deti?

777januska777
6. jan 2021

Ahojte baby, chcela by som vedieť nazor tých co majú tri deti alebo z nich pochádzajú, ze aké je to mat 3 deti. Vzdy som chcela mat viac detí, ale manzel už sa na viac deti necíti a vravel, ze ešte jedno by dal, ale čím skôr (ma 38). Ja sa však bojím ci 3 je pre tie deti fajn. Viete ci nebude jedno tak mimo a dve spolu. Lebo keď sú napríklad 4, tak dve spolu a dve spolu, ale pri troch dve a jedno. Ci to je nejako cítiť? Ti co ste z troch deti, mali ste také pocity? Alebo ti co mate 3 deti vidíte také niečo?

Strana
z2
777januska777
autor
6. jan 2021

@majkeel su rôzne podmienky a rôzne páry, za mňa chápem, ze sa vyjadruje vseobecne. Ale u mňa s manželom to je o dosť iné ako ma veľa bab na mk. A ak si si ma všimol v diskusiách, ja sa dosť snažím brat aj mužskú stránku.

0silvia0
6. jan 2021

@majkeel ty posobis v kazdej diskusii ako kybel ladovej vody😰

ada12345
Autor odpoveď zmazal
november1111
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
anabell1985
Odpoveď bola odstránená
habibim
6. jan 2021

@majkeel ja mam dve, na ceste tretie a plánujeme, keď Boh dá, aj štvrté... A určite tieto argumenty ma nijako od toho neodradia..jedine, co by to mohlo urobiť inak je Pan Boh... Aj keď sa vraví, že keď chceš rozosmiať Boha, povedz mu svoje plány...
No ale, tak ci tak, chvála Bohu, moje deti nebudú žiť z tvojho platu a určite neostanú hladné...

majkeel
6. jan 2021

@habibim Alah akbar ;)
@0silvia0 Otuzovanie je dobre na imunitu. 🙂 Ale ok, otazka znela, ci je v pohode mat 3 deti a nie, preco a ci ich mat menej.

gebeente77
6. jan 2021

Som z troch sestier, poskrabok 😀, rozdiel 6 a 8 rokov, v detstve som bola hlavne za seba a segry spolu, teraz je to na nezaplatenie. Ja mam troch synov, 13,10 a 5, su dni, ked drzia spolu, su dni, ked sa idu pozabijat. Aj ked na maleho casto vybehnu, je u nich citit aj ten ochranitelsky prejav, co sa drobca tyka. Tiez som nikdy nechcela viac ako 2 deti, ale teraz som rada 🙂

sazumak
6. jan 2021

Som zo 4 detí, tri sestry a najmladší brat. Skôr sme sa vybavili so sestrami, rivalita bola, ale teraz je to super 🙂 Všetky máme rodiny, deti a sme spolu často, denne telefonujeme 🙂 My máme tri dcéry 15, 11 a 8 mesačnú a je to super. Tie prvé dve si spolu rozumeli, vyhrali sa a teraz sa tešia zo sestričky, veľmi mi s ňou pomáhajú 🙂 Ak by som bola zdravá, tak by som brala aj 4 dieťa, nech má dcérka parťáčku, alebo parťáka na hranie 🙂

sazumak
6. jan 2021

@777januska777 Ináč, môj manžel mal 3 dcérku v 40tke a je z nej celý namäkko 🙂 Vraví, že si ju užíva najviac z dievčat 🙂

janulienka1103
6. jan 2021

My sme traja súrodenci. Ja som najmladšia, sestra je 8 rokov staršia a brat o 6. So sestrou som mala lepší vzťah, brat bol a aj je taký rebel. Sestra odišla žiť do zahraničia, tak sme si s bratom k sebe našli nejak cestu. Ale je to super určite a mamina nás vychovala sama a myslím, že to spravila dosť dobre 🙂

simona92101
6. jan 2021

@777januska777 manzel pochadza z 3 deti,su medzi nimi velke vekove rozdiely,on najstarsi 27,mladsia sestra 22,najmladsia 8. Paradoxne si viac rozumie s tou najmladsou.aj ked,ked boli mladsi,frflal,lebo ich mal obe nakrku a musel na nich davat pozor..najmladsej sa samozrejme dovoluje vsetko. ja mam iba starsiu sestru,ale nikdy sme si nerozumeli.
Ono to podla mna zavisi od povahy kazdeho surodenca,od vychovy a vekoveho rozdielu.cim vacsi,tym horsie

lusyc
6. jan 2021

Ja veľmi túžim po treťom dieťati, ale dávam si stále argumenty, že dve mi musia stačiť. Jeden z nich je, že sa bojím toho, že vždy sa dve spoja proti tretiemu. Ďalej malá detská izba, malé auto, dve predčasné sekcie za mnou, ďalšie zdravotné riziká, vek, niekedy šediviem aj z tých dvoch, rozvazanie do škôlky, skoly, krúžky su len na mne, nemáme tu starých rodičov. Atď..A ak by sa niektorému rodičovi niečo stalo, tak čo potom.. Tak sa vytešujem z dvoch zdravých, lebo to tak vôbec pri tych komplikáciách nemuselo dopadnúť, aj ked sa cítim nekompletná.

matapo
6. jan 2021

...je to skvele, nelutujem a keby som mladsia tak aj stvrte 🙂 ked sa namensi narodil najstarsi mal 7 a prostredna dcera 5, teraz su to partaci vsetci traja, vobec to nie je tak ze starsi spolu a on sam, hraju sa bud vsetci spolu alebo raz s jednym inokedy s druhym ale tak celkovo su stale spolu, a spojenci co sa vylomenin tyka 🙂

habibim
6. jan 2021

@majkeel keď už ideš písať blbosti, tak si aspoň gramatiku oprav😉

habibim
6. jan 2021

@777januska777 inak aj sestra teraz rodila tretie a na štvrté tiež pomyslia... Ale ona nemá taký rozdiel ako ja... Moja dcéra je o 7,5r.starsia od braceka a teraz tento bude o necelé dva roky starší od tretieho dieťatka... Ona ma prvé dve 14 mesiacov rozdiel a teraz to tretie 5 rokov a chce stihnúť, aby malo aj ono pár, čiže predpokladám, že do 2rokov🙈 v každom prípade, my so sestrou sme len dve boli aj sme a aj preto túžime po veľkej rodine..

danielahamar
6. jan 2021

Neviem ti ešte povedať, ja mam 38 muž 43 a deti 17r,14r a 2tyzdne, vsetko chlapci. Vždy som chcela tri deti, len neviem ci takto neskoro 😄

domafi
6. jan 2021

@andy57 moja dcérka mi minule povedala: mami,ja mám normálneho brata, otravného brata a maličkého brata 😏🤔😂 ten normálny je môj najstarší syn Dominik (14), ten otravný je ten 6 ročny Filipko,ale myslím,že vychádzajú spolu dobre, Dominik mi veľa pomáha s najmenším, manžel pracuje na smeny a občas boli ťažké večery,tak mi ho pomáhal uspavat, občas s tým tretím napíše úlohy,už sa stalo,že mi Filipko sám povedal,že chce úlohy písať s Dominikom, alebo píšu spolu s Magdalenkou. Samozrejme,aj sa povadia,ale majú sa radi 😊

Strana
z2