icon

Ako vás partner požiadal o ruku?

hrajka
3. nov 2019
z1984
3. nov 2019

V maroku na pláži . Chceli sme sa odfotit tak aby som nakreslila srdiecko v piesku . Este skm v duchu nadavala ze ja si ho musim kreslit sama.potom si klakol a poziadal ma o ruku. Kopa ludi tam bola ale nevadilo mi to. V pozadi tava more krasa ♥️

mata1001
3. nov 2019

Ja som ho poziadala v aute na dialnici...povedal ano...

hrajka
autor
3. nov 2019

@mata1001 ty? haha

diaalex
3. nov 2019

Boli sme na veľkú noc na turistike s rodinou, v mieste bydliska najvyšší vrch a keď sme sa dostali na vrchol ja som fotila okolie a on si zatiaľ kľakol (podľa možností 😁) a požiadal ma o ruku ❤️

limetka69
3. nov 2019

moj si klakol na vianocnych trhoch pod stromcek obrovsky a nasadil mi prsten do pol prsta, to len mne sa moze stat :D

denden77
3. nov 2019

@hrajka moj to chcel spravit inak, vraj romanticky.. ale opil sa ako prasa a uz to nevydrzal tajit, poklakol doma 😂

mata1001
3. nov 2019

@hrajka ano ja...iba tak medzi recou....bolo to v januari 2006 na dialnici za Nitrou smer Šala.... 🙂

limetka69
3. nov 2019

@hrajka a ty? este len ocakavas? alebo uz sa stalo? 🙂

z1984
3. nov 2019

@limetka69 aj to sa mne stalo 😄

limetka69
3. nov 2019

@z1984 nechcem byt hnusna, ale potesilo ma to :P

z1984
3. nov 2019

@limetka69 Raz sme sa otom bavili a on ze ked ma bude chciet poziadat tak pojdeme spolu kupit prsten a janze nienka chcem byt prekvapena. Tak som obkreslila prsten ale zvnutra 😄 a on ten papierik nosil skoro dva roky v penazenke. A ked sme sli menit tak si ho pamatali ako pana s papierikom

limetka69
3. nov 2019

@z1984 to je romantickeee, mojho to nenapadlo asi, ze nemusi sediet :D

liwmia
3. nov 2019

Moj muz, vtedy frajer, zil 2500 km daleko odo mna a kedze sme sa stretavali len 4x do roka, kazdy den sme skypovali alebo messengerovali. V jeden den som mu napisala, ze firma, kde som vtedy pracovala, konci a ja mam od januara vypoved. Bola som na prasky, kedze som zila sama v malom meste na vychode. O pol hodinu neskor mi na messenger prisla sprava, ze v decembri sa zoberieme a uz v tych srack..ch nebudem sama 🤣😂🤣. Takze taky je moj muz romantik 🤔😋

mareka49
3. nov 2019

Ten moj sa nejako nemal.
Tak som povedala, ze ideme vtedy a vtedy na faru, opytat sa na nauky.
Tam sa dohodol termin podla moznosti fary😉
Pacil sa nam..
Nemala som nikdy pocit menejcennosti ani ochudobnenia.
Nie je vzdy vsetko tip top.
Ale lubime sa a sme uz dlhsie manzelmi.
Nie je to az tak mega dolezite.
Ci?

evkamotka
3. nov 2019

Mna zobral v obycajnu oktobrovu sobotu na prechadzku do vinohradov, trocha uz zapadalo slnko. Mal tam vytipovany krasny strom, obrovsky s konarmi co sa prehybaju az po zem. Vosli sme "dnu" pod korunu ktora nas obklopovala, objal ma, vyznal lásku a klakol si s prsteňom. Velmi ma zaskocil tak si chudak pockal na odpoved par minut kym som na neho zizala a lapala rec, lebo sme sa poznali 8 mesiacov. Dnes cakame o 2 mesiace nase druhe dieta, sme 3.5r manzelia a je to strasne super

pininka1
3. nov 2019

Spravil mi čaj a keď som otvorila cukornicku, celá nazlostena že načo mi robil čaj, keď ja ho fakt nemusím tak v cukornicke bol prsten. Potom mi to bolo ľúto, že som ho najprv tak zdrbala. Ale ozaj som to netušila, myslela som že ma požiada neskôr, lebo o svadbe sme už hovorili.

katie253
3. nov 2019

@hrajka bolo 1.2. Minulý rok, veľmi chcel ísť do Dómu na Hrebienku, večer, bola už tma, začalo snežiť, padla hmla, ťahali sme sánky A chceli sa na nich spustiť dole....Na pol ceste mu vravím že ďalej nejdem, lebo mi je zima A už nevládzem....Tak sme sa spustili dole A vraví mi či sa teda ideme prejsť aspoň na vyhliadku nad Starým Smokovcom, vravím že teda dobre. Kým sme vyšli hore, tak napadol fajn prašan A na zábradlie som napísala K+P. Pýta sa má za chrbtom, že prečo som to napísala, ja odpoviem , ze preto lebo to tak cítim, tak mi vraví že mi dá ešte jeden dôvod A nech sa otočím. A on tam kľačí, S čelovkou (svetlom) na hlave, totálne má oslepil 😂 nič som nevidela. A požiada ma O ruku. Bolo to krásne, totálne romantické A dojemné. ❤😍

jana0312
3. nov 2019

@hrajka sli sme spolu na romanticky vikend, cely cas bol nervozny, nechapala som preco, este som mu vravela, ze ved navigaciu mame, ak by sme zabludili...prisli sme na miesto, ubytovali sa, v izbe si klakol, mal cedulky ako z Lasky nebeskej, velmi pekne a vtipne spracovane, tak som si aj poplakala 🙂 za par dni oslavime uz 4. vyrocie svadby

nerya
3. nov 2019

Ja už som tsk trochu vedela, že sa na to chystá počas našej dovolenky v Škótsku 🙂 pôvodne mal vraj vyhliadnute miesto pri vodopáde, ale keďže to tam vyzeralo kadejako len nie romanticky, odhodlal sa nakoniec pri ,,moste z Harryho Pottera,, kým sme tam čakali na to, kedy pôjde vlak 🙂 už len to, že sme tam boli bolo pre mňa nezabudnuteľné a tu on zrazu vytiahne prsteň 🙂 (neklakol, bolo všade blato a mokro) Ale bola som dojatá a nadšená ❤️

ivetdulka
3. nov 2019

išli sme na prechádzku, bolo 1.5.. Krásne počasie, vyštverali sme sa na vyhliadku, vytiahol deku. vraví mi, mám pre teba darček - dal urobiť fotoknihu s našimi fotkami počas randenia. Ku každej fotke bol nejaký popis a príbeh vzťahu. Na poslednej strane koniec príbehu s otázkou, či si ho vezmem. a sme šťastní manželia 🙂

cukroska
Autor odpoveď zmazal
limetka69
3. nov 2019

@ivetdulka ooooooooo tak to je top. 😊

bobula46
3. nov 2019

Môj manžel ma požiadal o ruku na INTRÁKU. Bol ma tam v nedeľu večer zaviesť. Išla som zatiahnuť závesy a zapnúť kanvicu a keď som sa otočila tak tam kľačal so zlatou krabičkou v ruke a opýtal sa ma, či si ho vezmem. Ja som mu povedala že či si ma VEZME AJ TEHOTNÚ 🤦 pár dní predtým som sa dozvedela že som tehotná, no lepšie som mu to povedať nemohla. Obaja zaskočený, ja zo zásnub, on z bejby 😂

pallovas
4. nov 2019

Môj sa na to odhodlával strašne dlho 😂 zakaždým keď chcel a bol odhodlaný, stále ho mal u seba tak niečo to pokazilo 😂 prípadne som to pokazila ja 😂 tresla som nejakú blbosť 😂 až sme deň pred Vianocami išli ešte na posledné nákupy a potom na vianočné trhy, že si dáme ešte punčik a niečo dobré a pôjdeme domov 😊 na námestí bola postavená taká svietiaca guľa a nikdy sa somnou nechcel odfotiť v nej (nerád sa fotí).... Išli sme si dať ten punč a kým ja som vypila jeden on vypil asi 4 😂 bolo mi divné, že je akýsi nesvoj 😂 zrazu, že či sa nejdeme v tej guli od fotiť, keď tak chcem.... Stojím usmievam sa ľudia tlieskajú..
Nechápem prečo... Pozriem naňho on kľačí... A ja krava sa zas otočím lebo mi to nedošlo 😂😂😂 a potom prišli emócie, slzy až som povedala Áno....pre niekoho možno trápne a gíčové, či ako to hovoria.... Ale pre mňa to bol tak krásny moment... Okamih neopísateľných pocitov, ktoré sme obaja prežívali 😊 dnes sme už svoji aj s 🤰 na ceste 🥰 a nevymenila by som za nič na svete

amelie2017
5. nov 2019

Zili sme v Andorre, bolo 21.12., 2 metre snehu a vonku -20 a on sa ma o 11. vecer po robote opytal, ci sa nejdeme prejst. Strasne na tom trval, aj ked mne sa do tej zimy nechcelo. Zaviedol ma na zasnezenu luku medzi horami osvetlenymi len mesiacom a tam mi povedal, ako mu je luto, ze mi tento rok nemoze kupit ziadny darcek (kupili sme auto a boli sme totalne svorc), ale ze mi moze darovat lasku na cely zivot. Potom vytiahol prsten a opytal sa ci sa stanem jeho zenou. Plakala som az mi slzy mrzli. O necely rok bola svadba a z Andorry sme si odniesli v brusku aj nasu malu potvorku.

jana_eyre_2
5. nov 2019

My sme mali uz dieťa, tak som mu raz povedala, že už sa začínam cítiť trápne, že nie sme svoji a pritom všetko máme, ak budeme mať ďalšie deti, tak bude ľahšie ak už budeme svoji.. povedal dobre.. tak som mu poslala na mail link kde môže vybrať lacný, pekny prsteň 😂 vybral, objednal, prsteň ostal visieť na pošte.. on sa nemal k tomu aby šiel pre neho, tak ma to už dosť urazilo, čo som mu samozrejme povedala.. on sa konečne vzal, šiel na poštu a ked prišiel s bublinkovou obálkou domov tak sa začal ospravedlňovať, že aký je blbec že to celé nenaplanoval lepšie a či by som si ho teda vzala.. pamätám si, že sme stáli v hornej izbe nášho domu a ja som mala na rukách malého syna.. naštvano som mu povedala, že veď dobre snáď keď už sme investovali do toho prsteňa nebudeme ho vracať 😂😂😂 do pár mesiacov sme zistili, že nečakane čakám druhu dceru, tak sme začali riešiť svadbu.. (mimochodom neznášam svadby, kvôli tej ceremónii som odkladala manželstvo.. a kvôli svokre som tu ceremoniu nemohla preskočiť)

My sme totálne neromanticki dvaja ľudia, tak dopadli aj naše zásnuby a dodnes netuším prečo som vlastne trvala na tom aby ma nejako požiadal o ruku, načo to vlastne bolo, keď sme obaja náš manželský zväzok považovali ako praktickú vec.. už by som to urobila inak, avšak nevadí.. v apríli bude 7r čo sme manželia a 15r čo sme spolu 😅