Čakáme tretieho chlapca
Asi už podľa názvu tušíte, o čom bude tento príspevok..
Dnes sme sa dozvedeli, že čakáme tretieho chalana. Som z toho dosť mimo, lebo som si myslela, že to bude dievčatko. Nie som schopná vôbec normálne fungovať a čakám kedy to prejde a zmierim sa s tým. Ja som prvých dvoch chalanov chcela, popravde vždy som bola viac na chalanov ako na baby, ale teraz som zatúžila po dcére.. možno to bolo aj tým, že chalani si priali sestričku a na mňa to tak tiež doľahlo.. a myslela som, že by to mohlo vyjsť. A ďalšia vec, ktorá mi najviac vadí, je to, že celý život teraz budem počúvať ľútostné komentáre okolia o tom, že mame 3 chalanov.. viem, že je to banalita, ale aj toto mi úprimne dosť prekáža, lebo nemám chuť donekonečna každému vysvetľovať, že ja som s tým ok a že chalani sú super. Mam pocit, že všetci v mojom okolí skôr inklinujú k dievčatám.. chcem aby to už celé prešlo a začala som sa tešiť na bábätko :-/
Co by zato dali panovnici, keby sa im narodili len chlapci- dedici a potomkovia 😀
@nika1971 :D
@zuzanapjat ja som pri dvoch chalanoch vôbec netúžila pri dievčati, nemala som k ním nejako vzťah.. len teraz som sa nejako tak nastavila, a chalani tiež chceli sestru..
@datelinka31 vsak sa ich opytaj ci mu mas pipika odrezat alebo poslad hned po narodeni na plasticku operaciu... ja viem, ze ludia vedia byt blbi, ale niekedy im treba vediet zavriet klapacku... respektive im povedz, ze to nevadi, ze to budete s muzom skusat dovtedy, kym nebudu aj dievcata... a v najhorsom budete mat futbalovu jedenastku... a budu mat zase dovod na dalsie reci
@datelinka31 to je len také oblbnutie mysle... úplne sa na to vieš čo... ;)
@cookie29 na štvrtýkrát to už vyjde, to im asi budem hovoriť :D
Znamy ma 4 dcery a az potom 2 chlapcov
@evkamotka super! Ale na 5 ani 6 deti sa necítim :D
@datelinka31 ja mam 2 malych chlapcov a rozumiem ti. Tych dvoch by som nemenila, su perfektni. Ale ked by som cakala tretie, jasne ze clovek mysli na to, ci nebude teraz dievcatko. Ak by bol treti chlapec, znova by bol moj a perfektny a nedala ho. Je to len take vnútorné ocakavanie
@evkamotka máš úplnú pravdu!
@kittykat22 moja svokra ma 3 synov a 4 vnukov to len ze nikde nie je napisane ze bude mat vnucku 🙂
@julka828 ale tak aby z 3 synov nebol ziadna vnucka .. ani nesranduj 🙈
@kittykat22 :D no tak vidis aj ona si myslela zakazdym ze to uz musi byt dievca
Mňa celkom dojímajú tie komentáre tu že :"bojíš sa komentárov okolia? Kde žiješ?" 😅 No na Slovensku..sama mám troch chalanov takže potvrdzujem že komentáre boli, sú aj budú 😅...
@datelinka31 ja som mala dvoch chlapcov a po 6tich rokoch sme sa dohodli že teda ešte jedno, veď ešte princezná by sa k nám hodila. Ja som mala neskutočny pocit, že to bude dievča. Ani to inak nemohlo byť. Už som kupovala ružové veci, a na ultrazvuku chlapec. Nebudem klamať a na rovinu poviem, že mi vyšla aj slza... Ale to podľa mňa ani nie je sklamanie z pohlavia ako také.. skôr sklamanie z toho pocitu, ako ma oklamal, a to, že som bola pripravená na niečo iné. Teraz má malý 10 mesiacov a nedala by som ho ani za to najkrajšie a najlepšie dievča...❤️ A sama sa divím tým pocitom aké som mala ... A na komentáre si zvykneš 🙂.. ja už som sa ich napočúvala až až, a už ma nedokážu rozhodiť... skôr mi je z toho vždy smiešne, ako
moc dokážu byť ľudia pripečeni 😅
@maribell veru.. až niekedy žasnem.. ale už to tiež neriešim, tiež by som nemenila ani za nič
@marfikchov tiez som velmi zle znasala pri druhom ze je to chalan a povedala som ze uz nikdy nechcem 3 lebo som sa bala ze bude chalan ...som tehotna treti krat a bohuzial je to zas chalan... smutok, zufalstvo a vycitky ze som opat tehotna ... a viem ako to bude ked sa narodi ... kazdy ma bude lutovat .... keby som vedela naouaj by som uz do tretieho nesla ....
@datelinka31 ja mam chlapceka a krasne dievcatko…kazdy vravel, ako pekne nam to vyslo…skutocne prekrasne dievcatko, vysnivane, len… ma neoperovatelny nador na mozgu, ktory tlaci na zrakovu drahu a metastazy na miechovych obaloch pozdlz celej chrbtice a takmer ziadnu sancu na vyliecenie, vaz si co mas!!!

@datelinka31 inak, tiež mi stačí sem tam dievčatko keď tu príde a som rada že mám chalanov. :D Dievčatá sú náročnejšie, častokrát drzejšie a syn mi raz povedal, že on nechcel brata, že chcel sestru (na margo najmladšieho tretieho) ale takú sestru, čo by mala rada tanky, hrady a rytierov a nie princezny, pretože to je trápne. A ja si myslím, že dievča by bolo horší chalan, ako chalani :D že by bola taký chlapčenský typ. :D