icon

Dvojičky rozdelil egoisticky - detinský muž

matkakes
16. júl 2017

Dobry den. Idem sei po radu lebo som uz zufala zo svojej sestry dvojicky. Ona je dobry clovek a velmi ju mam rada. Boli sme nerozlucne, neustale telefonaty a tak. Ma vsak problem-vzdy ked si najde partnera tak zabudne na vsetkych ostatnych, rodinu, priatelov, v tomto je dost sebec. Ja som rozvedena, nebola som stastna, nas desat rocny vztah bol velmi zly, zalubila som sa do ineho muza, dnes sme spolu manzelia a cakame babo. Moj byvaly mal x moznosti dat nas vztah doporiadku, rok som mu opakovala ze niesom stastna, tvrdil ze mu je to jedno, povedala som mu v dobrom aj v zlom tak mam drzat hubu teraz. Tak sa stalo ked sa odstahoval ku svojej mamičke po tristvrte roku nefungovania tak som po dlhom odopierani zacala s nojim sucasnym. S bvalym doslo k rozvodu. Problem a pointa je ze moja sestra chodi s bratom byvaleho. Ten jej trepe aka ja som stetka, polopravdy ako ja somho rok podvadzala, co nenipravda robila som to mesiac a vie o tom odomna aj z mojho fb kde sa nabural. Sestra si nikdy nevypocula ako to bolo odomna. Neskor spoznala mojho sucasneho, uznala ze je to super chlap, dobre som urobila a tesi saso mnou. No pred nasou svadbou jej zacalo sibat bola hnusna snazila sa mi vsetko skazit vypisovala sprostosti mojmu mužovi. Bola moj svedok. Po vypiti litra vina zacala nadim hostom mna opisovat za stetku a rpzpravat ze ona by ma nenohla pozvat na scoju svadbu lebo jeho rodina taku ako som ja neznese. Proste uplny prepinak. Dnes uz si nevieme prist na meno. Povedala mi ze nase rodiny si nikdy rozumiet nebudu. Podotykam ze ten jej neni ani jej muz ani nemaju rodinu a viem ze ten vztah je cely zly a podla vsetkeho ju on podvadza. Mrzi ma ze som prisla o sestru, ako aj mnozstvo ludi uz o nej nechce pocut lebo je tak zahladena do seba ze nevnima nic ine. A neviem co robit. To mam ozaj prist o sestru lebo nema vlastny nazor?

matkakes
autor
16. júl 2017

Ešte podotknem ze jeho nema nik z rodiny a takmer ani znamych rad lebo ju hucka svojimi nazormi, ona mu to zere, je sebecky zahladeny len do seba a svojej rpdiny. Kazdy si sam nanho urobil nazor, napr moj nebohy ujo odisiel z domu ked mal prist na navstevu radsej ze saide prejst, bratranec ppvedal ze si nezela aby vstupil za jeho prah domu. Sanozrejme ze setra obvinuje za to mna, pritom ja som nikdy do ust keho meno nebrala nakolko kym sme my dve fungovali mi bol ten clovek totalne lahostajny. Ale vsetleho vinnik som vzdy ja z ich pohľadu.

lilyianka
16. júl 2017

@matkakes bohuzial je tvoja sestra ovplyvnena sucasnym priatelom a pokym budu spolu,vy dve asi nebudete mat dobry vztah...je skoda,ze sestra este k tomu dvojca je taka slepa a veri hlupym reciam ako sestre...predsa len,ja myslim,ze surodenci vedia o sebe dost vela,aby vedeli aky kto je...
Ak sa nahodou sestra s bratom tvojho ex rozide,mozno sa vztahy upravis,otazne je ci jej to dojde,ze ti krivdila a ci ty po tom vsetkom budes mat chut

matkakes
autor
16. júl 2017

@lilyianka no asi mas pravdu. Ak k tomu vsak nedojde tak ma to bude asi fakt bolet, ale s tym uz nic asi nespravim. ☹ dakujem

juliet86
17. júl 2017

Nuz.ste dospele.vsetko sa da vysvetlit. Musite si navzajom odpustit.
.

moonlight1210
17. júl 2017

@matkakes mozno sa mylim, ale ona chce tvojho muza. A tam je zakopany pes jej vycinov. Ale to je cisto iba intuicia.