Je dôležité objímanie starších detí?
Ahojte, chcela by som sa opytat ako ta je u vas s 8 a 10 rocnymi detmi. Mam synov 8 a 10 a prave dnes som tak nad nimi rozmyslala ze ich vobec neobjimam. Mam este mladsie dieta, ktore je cele dni nalepene na mne takze ani mi to nejako nemapadne objimat tie starsie a oni si to nepytaju. No mam pocit ze mala by som.
Ako to mate vy s podobnym vekom deti. Objimate ich len tak bez priciny?
10r a 5.9r objimame sa kazdy den Hlavne vecer ale teraz v zime aj rano ked cakame na skolsky bus a vonku je zima tak sa na seba nalepime ako tucniaci na ladovci a hrejeme sa navzajom v group hug 🥰
A ano je to dolezite aj pre vacsie deti ja som uz dost velke decko a maminku si vyobjimam vzdy ked sa da .
áno, dotyky sú stále veľmi, veľmi dôležité.. v akomkoľvek veku.. ja som malo dotykový človek, ale podľa mňa práve preto lebo od určitého veku má už nikto neobjal.. občas som ja sama prišla za mamou, ale sama od seba si nepamätám že to robila.. ja svoje deti objímem aj keď sú starší ako tvoji, človek potrebuje fyzicky dotyk..
a nie raz som čítala o Tom, že chlapci v puberte sa často biju a klbcia prave preto, lebo im chýba nejaký dotyk a tak si to týmto nahrádzajú.. pretože dievčatá sa objimu aj medzi sebou, chalani k tomu nie sú vedení a preto si to nahrádzaju viac agresívnymi prejavmi..

@anonym_autor Objimam, stale ich otravujem, aj 7 aj 10-rocneho 🙂. Skus s tym zacat, podla mna je to urcite na prospech 😉.