Je vekový rozdiel medzi deťmi problém?
Ahojte medzi deťmi mám rozdiel rok a pol je to s nimi ťažké ale už som si nejako zvykla. Starší má už 6 rokov. Keby som mala ešte jedno je to podľa vás veľký rozdiel keby mám o rok ďalšie? 7 ročný rozdiel medzi deťmi je už asi dosť že. A po pravde sa aj bojím lebo mladší syn mal dosť problémov po narodení viackrát skoro umrel a bojím sa že by sa to mohlo.zopakovat a ja mám dosť na prd chrbticu a časté extrasystoly 🤦
Ja mám rozdiel 6 a pol roka a je to aj bolo to úplne super. Starší syn a mladšia dcérka.
Medzi mnou a mojimi súrodencami je rozdiel desaťročia a mame sa veľmi radi🥰 avšak máš zdravotné problémy tak by som to zvazilq
Sestra má 8 ročný rozdiel medzi deťmi, už sú dospelé, vychádzali a vychádzajú spolu super....Samozrejme prioritne budú parťáci tí starší ale zase aj pomôžu s tým mladším.....skôr zváž tehotenstvo kvôli svojim zdrav.problémom, či je to také závažné že to môže ovplyvniť rozhodnutie či mať alebo nemať ďaľšie dieťa.....
Presne také rozdiely máme medzi deťmi. A je to super. Čo ale nijako nezaručuje, či to bude super aj u vás. Ale ani to, že u vás to bude opak. 🤷♀️ Na rozhodnutie ste tu ty, manžel a jediný z vonku max. lekár, ktorý zhodnotí tvoje zdravie.
Mam dve deti s rozdielom 7 rokov, ja som spokojna. Kazdemu vyhovuje nieco ine, dolezite je, aby tie deti boli naozaj chcene.
máš dve deti, mladší mal zdravotné problémy, máš ich aj ty. Je za tejto situácie tretie dieťa ozaj bezpodmienečná nutnosť? Vekový rozdiel je tu najmenší problém, môžu si rozumieť a nemusia, to je 50:50
Mam 11r. rozdiel a neviem si to vynachvalit 👌🏻
Všetko je o láske a výchove.
Mám väčší vekový rozdiel ako 7 rokov a som veľmi spokojná. Ale zdravotné ťažkosti žiadne. To by bol pre mňa väčší problém ako vekový rozdiel.
U teba vekový rozdiel medzi deťmi vidím ako najmenší problém , vlastne to nie je žiadny problém . Ale ja na tvojom mieste , by som o ďalšom tehotenstve urocze neuvažovala .
máš dve deti, mladší mal zdravotné problémy, máš ich aj ty. Je za tejto situácie tretie dieťa ozaj bezpodmienečná nutnosť? Vekový rozdiel je tu najmenší problém, môžu si rozumieť a nemusia, to je 50:50
@danica2711 to že mal mladší zdravotné problémy neznamená že ich musí mať aj ďalšie dieťa či
Medzi mnou a mojím bratom je päť ročný rozdiel. Máme sa radi, mali sme medzi sebou len typické súrodenecké hádky a bitky. Teraz, keď už sme dospelí, tak máme fajn vzťah aj keď sa vidíme málo.
Vekový rozdiel medzi mnou a mojou veľkou sestrou je 12 rokov.Ja,ako mladšia som sestru často zlostila, ale po rokoch môžem povedať,ze som rada, ze svoju veľkú sestru mám/pre presnejšiu predstavu mne už ťahá na 60😀/
Keď ho chces nerozmýšľaj nás vekovým rozdielom
Ja si myslím, že je to úplne jedno. Záleží od pováh. Ja mám napr inú povahu ako moji dvaja bratia. A tam je rozdiel 4 a 12 rokov. Ale skôr by som sa v tvojom prípade zamerala na tvoje zdravotné problémy. A všetko to zvážila.

Sama si si odpovedala, veď si napísala samé problémy a negatíva.