icon

Mám povedať mame, že brat robí graffiti?

16. feb 2022

Včera som zistila,že môj brat robí grafitti. Mam to povedať mojej mame? Nechcem bonzovat :/

anjelicek26
16. feb 2022

Ano povedat to mame a ano kludne ho nabonzuj...ked ho chytia, tak to mama totiz bude to odstranenie platit zo svojho... keby maloval nejake pekne veci niekde pod mostom nepoviem, ale pri tych cmaraniciach na novo opravenych budovach a skolach sa mi nozik vo vrecku otvara, ked to vidim...

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
autor
16. feb 2022

@cocolino234 vraj na nejaké opustené to sprejovali

apolka77
16. feb 2022

Tak hlavne bratovi povedz či má tisíce keď ho chytia a áno mame to povedz tiež...to nie je bronzovanie, keď vyrobia takú pokutu kto to zaplatí?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
barbora0308
16. feb 2022

Skus najprv vysvetlit bratovi, ze to co robi nie je v poriadku a ak s tym neprestane, tak ho budes musiet bonznut mame. Pre zachovanie dobrych surodeneckych vztahov mu skus najprv dohovorit a ak to nepojde podobrom, tak bude lepsie ak to budu riesit rodicia, aby z toho chalan nemal velke problemy do buducna.

dilino
16. feb 2022

Jasne že povedz.Ak nastrieka čmaranicu na budovu novo zateplený panelák čo ľudia budu splacať roky a ak ho chytia tak mama siahne poriadne do vrecka a ked je maloletý tak ešte bude chodiť po polici.A firma ktora to odstrani to nebude zopár eur ale poriadne pálky.Nie si za bonzačku treba to povedať skôr ako ho niekto nájde pri čine lebo ak to bude musieť mama zaplatiť budu vám chybať peniaze vo vašom rozpočte spoločnom.Jedlo a bývanie stoja veľa a tým že by tvoja mama nezodpovednosť brata mala zaplatiť tak vám tie peniaze budu chybať.A mám taký isty názor ako anjelicek26 že aj mňe sa nožik tiež vo vrecku otvára ked vydim novo zateplene drahé budovy počmarane a aj národne kultúrne pamiatky v BA alebo KE.Katastrofa koľk máš ty rokov a koľko brat.Ked čmara odkiaľ berie na tie spreje ved to neni lacna zaležitosť.Toto sú važne veci niesi za bonzačku.V konečnom dôsledku by si mala vyčitky že o tom vieš a včas si nepovedala.Ja som zastancom vždy riešiť dopredu ako potom aby bolo neskoro treba urobiť opatrenia.

sweetyna
16. feb 2022

tak zatial su to opustene budovy ale co neskor, to postrieka novo zateplenu vymalovanu budovu? bud nech sa jej prizna sam (co predpokladam nespravi) alebo jej to povedz.

anjelicek26
16. feb 2022

@barbora0308 Myslim, ze ak to povie bratovi, tak uz jej nabuduce to sprejovanie proste nespomenie a bude sprejovat s kamosmi vonku dalej... ja by som to rovno povedala mame, nech mu vysvetli nasledky, hlavne taku malu kalkulaciu v hlave, ze to si len tak nejakym vykladanim tovaru v tescu kazdy vikend nezarobi a padnu jeho cele volne vikendy na buduci rok na toto...lebo ona by to zaplatila, ale on si cele odrobil... ci mu to za to stoji toto...

eru331
16. feb 2022

Povedať by som povedala, ale či to na tom niečo zmení? To asi skôr nie? Či mama mu povie no no no, nesprejuj a on prestane?

simonkaa27
16. feb 2022

no asi tak, to je tazko povedat co sa stane, za zacne bracho vykradat z domu a bude robit horsie voloviny, lebo sak zakazane ovocie chuti najlepsie ci?