icon

Nadávajú si vaše deti pred vami?

28. sep 2025

Dobry den, zaujima ma, ci si aj Vase deti 10+ nadavaju jeden druhemu pred Vami, rodicmi?

anonym_59bd61
•
28. sep 2025

Jasne ze hej, nie vulgárne samozrejme

autor
•
28. sep 2025
@anonym_59bd61

Jasne ze hej, nie vulgárne samozrejme

@anonym_59bd61 debil, krava, luzer, postih, .. je normalne? 🙈

hradnapani
•
28. sep 2025

nie (resp, velmi ojedinele alebo ked je nejaka vyhrotena situacia), neznesiem to - takze zasahujem do takejto komunikacie. Ale co si povedia za mojim chrbtom, to uz neviem, ale v beznej komunikacii za normalnych okolnosti si tak nehovoria. No viem, ze v spoluziakovej rodine si takto hovoria bezne, rodicia to neriesia - deti maju medzi sebou velmi zly vztah, nechcu ani volny cas travit spolu a to je medzi nimi jednorocny rozdiel.

doriiis
•
28. sep 2025

Nie. V rodine nenadavame na nikoho.

anonym_b7b811
•
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor debil, krava, luzer mi nepríde také hrozne. My sme sa zvykli vadiť aj pred našimi rodicmi

autor
•
28. sep 2025
@anonym_b7b811

@anonym_autor debil, krava, luzer mi nepríde také hrozne. My sme sa zvykli vadiť aj pred našimi rodicmi

@anonym_b7b811 lebo my nie a deti vo veku nasich v okoli nemam, tak nvm, ci aj ini surodenci 10+ sa takto pomenuvajy🙈😩☹️🫤😔

doriiis
•
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_b7b811 lebo my nie a deti vo veku nasich v okoli nemam, tak nvm, ci aj ini surodenci 10+ sa takto pomenuvajy🙈😩☹️🫤😔

@anonym_autor ... A ty čo na to?

biba_18
•
28. sep 2025

tak hádam im to zatrhneš keď to počuješ…

marhulka13
•
28. sep 2025

@anonym_autor syn ma 15, dcéra 12 a predo mnou nadáva iba ona jemu, on sa jej smeje a ona ešte väčšie nervy. Ale nadáva mu iba do debilov a ako som mohla tak sprosté decko priviesť na svet.... keď ju upozornim, tak sa oduje a ide sa ľutovať do izby , do akej hroznej rodiny sa narodila.

lenkasarka
•
28. sep 2025
@marhulka13

@anonym_autor syn ma 15, dcéra 12 a predo mnou nadáva iba ona jemu, on sa jej smeje a ona ešte väčšie nervy. Ale nadáva mu iba do debilov a ako som mohla tak sprosté decko priviesť na svet.... keď ju upozornim, tak sa oduje a ide sa ľutovať do izby , do akej hroznej rodiny sa narodila.

@marhulka13 😂zlata

jananovotna88
•
28. sep 2025

Nadávajú a bez hanby😀 ale už anglicky, írečité slovenské nadávky málokedy používajú

petronelag
•
28. sep 2025

Deti v Komárne si nadávali /vtedy mali 5-6 rokov), že malac a majom a ich mama si myslela, že mi to bude vadiť, tak začala hovoriť, že neviem kde to počuli, teraz sú už starší tak som ich to už nepočula.

glorikarebeka
•
28. sep 2025

Nadávajú, ale dá sa to zniesť...inak s milujú veľmi, hlavne keď jedna nieje doma tak hovorí, to je nuda🤣

anonym_f99d17
•
28. sep 2025

Ano, aj my sme si tak hovorili doma bezne (samozrejme sme to mali zatrhavane a netolerovali nam to a v zivote pred nami skaredo nerozpravali, ani mimo nas), boze ved puberta zacinajuca, aj potom pokracujuca ... A teraz vsetci skvele vychadzame. To len par idealnych mamiciek z MK nezazili ze si decka povedali krava alebo postih, alebo im v puberte nevykrikovali ze nenavidim ta a podobne 😁

anonym_a78330
•
28. sep 2025

u nás beží "ty potkan"
ale väčšinou v zmysle, keď hráme človeče a nedarí sa . Nie zákerné nadávky
Alebo keď sú vonku na kolobežke a obehne jeden druhého tiež si zvyknú , no počkaj ty potkan, rehocu sa, ako hovorím nie v zlom.
Taký by som to nazvala povzdych
Ale! Upozorňujeme ich na to vždy, že je to škaredé a nepatrí sa to súrodencovi ani inému
Škaredé nadávky nie

ukgirls
•
28. sep 2025

nie u nas ziadne pomenuvanie osob nehrozi.. nerobim to ani ja a ani nik z rodiny .. a sa cudujem,ze ti pride normalne sa ty pytat,ci je to ok - no nieje

anonym_f9ae8c
•
28. sep 2025

Nie je to normálne

euka210
•
28. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takto nie. To by sme im zatrhli. Ani my nenadavame...jedine ja pri soferovani 🤦‍♀️

vlucifuk
•
28. sep 2025

Naši si "nadávajú" do degešov...Rezignovala som.

mimikarol
•
29. sep 2025

U nás áno. Ja tiež nadávam väčšinou za volantom. Tam si nedávam servítku pred ústa. Ale máme pravidlo že nemôže nadávať iným. Keď si napr buchne prst a povie do p.ce tak ja v tom koniec sveta nevidím. A upozorňujem aby nenadávala v škole.

maryetta
•
29. sep 2025

Zial ano. A uz neviem ako im vysvetlit ze to nie je pekne.
Ale zas... to ako si dokazu aj povedat tak si vedia aj pomoct. Pohrat. Navzajom sa ucit a pod.