Nadávajú si vaše deti pred vami?
Dobry den, zaujima ma, ci si aj Vase deti 10+ nadavaju jeden druhemu pred Vami, rodicmi?
Jasne ze hej, nie vulgárne samozrejme
@anonym_59bd61 debil, krava, luzer, postih, .. je normalne? 🙈
nie (resp, velmi ojedinele alebo ked je nejaka vyhrotena situacia), neznesiem to - takze zasahujem do takejto komunikacie. Ale co si povedia za mojim chrbtom, to uz neviem, ale v beznej komunikacii za normalnych okolnosti si tak nehovoria. No viem, ze v spoluziakovej rodine si takto hovoria bezne, rodicia to neriesia - deti maju medzi sebou velmi zly vztah, nechcu ani volny cas travit spolu a to je medzi nimi jednorocny rozdiel.
Nie. V rodine nenadavame na nikoho.
@anonym_autor debil, krava, luzer mi nepríde také hrozne. My sme sa zvykli vadiť aj pred našimi rodicmi
@anonym_autor debil, krava, luzer mi nepríde také hrozne. My sme sa zvykli vadiť aj pred našimi rodicmi
@anonym_b7b811 lebo my nie a deti vo veku nasich v okoli nemam, tak nvm, ci aj ini surodenci 10+ sa takto pomenuvajy🙈😩☹️🫤😔
@anonym_b7b811 lebo my nie a deti vo veku nasich v okoli nemam, tak nvm, ci aj ini surodenci 10+ sa takto pomenuvajy🙈😩☹️🫤😔
@anonym_autor ... A ty čo na to?
tak hádam im to zatrhneš keď to počuješ…
@anonym_autor syn ma 15, dcéra 12 a predo mnou nadáva iba ona jemu, on sa jej smeje a ona ešte väčšie nervy. Ale nadáva mu iba do debilov a ako som mohla tak sprosté decko priviesť na svet.... keď ju upozornim, tak sa oduje a ide sa ľutovať do izby , do akej hroznej rodiny sa narodila.
@anonym_autor syn ma 15, dcéra 12 a predo mnou nadáva iba ona jemu, on sa jej smeje a ona ešte väčšie nervy. Ale nadáva mu iba do debilov a ako som mohla tak sprosté decko priviesť na svet.... keď ju upozornim, tak sa oduje a ide sa ľutovať do izby , do akej hroznej rodiny sa narodila.
@marhulka13 😂zlata
Nadávajú a bez hanby😀 ale už anglicky, írečité slovenské nadávky málokedy používajú
Deti v Komárne si nadávali /vtedy mali 5-6 rokov), že malac a majom a ich mama si myslela, že mi to bude vadiť, tak začala hovoriť, že neviem kde to počuli, teraz sú už starší tak som ich to už nepočula.
Nadávajú, ale dá sa to zniesť...inak s milujú veľmi, hlavne keď jedna nieje doma tak hovorí, to je nuda🤣
Ano, aj my sme si tak hovorili doma bezne (samozrejme sme to mali zatrhavane a netolerovali nam to a v zivote pred nami skaredo nerozpravali, ani mimo nas), boze ved puberta zacinajuca, aj potom pokracujuca ... A teraz vsetci skvele vychadzame. To len par idealnych mamiciek z MK nezazili ze si decka povedali krava alebo postih, alebo im v puberte nevykrikovali ze nenavidim ta a podobne 😁
u nás beží "ty potkan"
ale väčšinou v zmysle, keď hráme človeče a nedarí sa . Nie zákerné nadávky
Alebo keď sú vonku na kolobežke a obehne jeden druhého tiež si zvyknú , no počkaj ty potkan, rehocu sa, ako hovorím nie v zlom.
Taký by som to nazvala povzdych
Ale! Upozorňujeme ich na to vždy, že je to škaredé a nepatrí sa to súrodencovi ani inému
Škaredé nadávky nie
nie u nas ziadne pomenuvanie osob nehrozi.. nerobim to ani ja a ani nik z rodiny .. a sa cudujem,ze ti pride normalne sa ty pytat,ci je to ok - no nieje
Nie je to normálne
@anonym_autor takto nie. To by sme im zatrhli. Ani my nenadavame...jedine ja pri soferovani 🤦♀️
Naši si "nadávajú" do degešov...Rezignovala som.
U nás áno. Ja tiež nadávam väčšinou za volantom. Tam si nedávam servítku pred ústa. Ale máme pravidlo že nemôže nadávať iným. Keď si napr buchne prst a povie do p.ce tak ja v tom koniec sveta nevidím. A upozorňujem aby nenadávala v škole.
Zial ano. A uz neviem ako im vysvetlit ze to nie je pekne.
Ale zas... to ako si dokazu aj povedat tak si vedia aj pomoct. Pohrat. Navzajom sa ucit a pod.

Jasne ze hej, nie vulgárne samozrejme