icon

Robia aj vaši starší súrodenci zle mladším?

8. júl 2026

Zeny aj vasi starsi surodenci neustale provokuju, podpichuju, robia zle tomu mladsiemu?
To co sa u nas deje denne, hukoty, vreskoty, plače, starsi stale na nom skusa ci ho trafi, kolko vydrzi, natahuje ho, mačká ho, smeje sa na nom, nic nechce pozicat, nepomahaju dohovory, zakazy, krik, nic.
Je velmi malo chvil, kedy sa pekne spolu zahraju.
Uz fakt neviem, tak sa pytam ci takyto blazinec je aj inde, alebo to je len u nas 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Strana
z2
anonym_3a2349
9. júl 2026

Si predstav co je u nas doma ked sa zacnu natahovat 3,4 a 6 rocne deti 🤪🤣 cudujem sa, ze na nas socialku este nevolali 🙈 tak ako sa lubia, tak si vedia aj zle robit

oskvarka
10. júl 2026
@anonym_9d2a39

U nas zakon padajuceho hovienka,mam ich 5 a teda uz dost velkych a stale ich to neopustilo aj do toho najmensieho 3r zabrdaju a robia mu zle,len aby pistal
Ale ked ide do tuheho,vzdy si jeden druheho zastane vo vsetkom a vsetkych smeroch.Minule 2hy syn pozical kolobezku a vratili mu ju s ohnutym kolesom,ramom.Najstarsi to hned riesil,fakt tak dospely je z neho uz chalan.Ale od malinkata bol taky,vzdy daval na vsetkych pozor.Takze aj ked si robia zle,maju sa vsetcia radi.

@anonym_9d2a39 aj u nás je najstarší starostlivý policajt s druhým su najviac na nože ale viem že do tábora ich môžem spolu poslať lebo sa podržia...
Ale doma je to niekedy náročné... Keď trávia čas spolu tak sa zladila keď majú viac aktivít mimo seba tak potom chvíľku si nadšené rozprávajú zážitky a po pár hodinách vypustia paru a je to pár hodín / dní dosť psycho... (Napríklad keď je jeden či dvaja na tábore...) Ale pritom majú aj obdobia že sa pekne hrajú celé dni...

oskvarka
10. júl 2026
@katarinaba

@biba_18 no ja som to napisala preto, ze este ta krv netiekla 😀 😀 alebo - mozno o tom neviem. Oni zas na seba nezaluju, takze ak by nahodou, asi by to sami od seba nepovedali.
Na druhu stranu - su to sportovci, beriem to ako trening. Jeden je basketbalista, druhy mladsi je zapasnik - takze ani jednemu neuskodi sa popasovat trosku 😀 😀 😀 . Co ale viem - v zapasnickych sportoch funguje signal - poklepat supera rukou - ked uz ide do tuheho, proste prestanu a toto respektuju. Uz som si to odpozorovala.

@katarinaba to je super tiež myslím že moji by takéto niečo niekedy potrebovali..signál.

nekonecna_katastrofa
10. júl 2026

@anonym_autor ja mám 7r a 5r. Raz zapára jeden, raz druhá, niekedy som z nich na prášky. Potom si nájdu zábavu, že je kľud, ale to zahŕňa buď nejaké lapajstvo alebo po nich ostane bordel 😂 keď ideme ale na ihrisko/záhradu, tak sú to anjelici, vedia sa pekne spolu zahrať a prizvať k sebe aj iné deti.

anonym_9d2a39
10. júl 2026
@oskvarka

@anonym_9d2a39 aj u nás je najstarší starostlivý policajt s druhým su najviac na nože ale viem že do tábora ich môžem spolu poslať lebo sa podržia...
Ale doma je to niekedy náročné... Keď trávia čas spolu tak sa zladila keď majú viac aktivít mimo seba tak potom chvíľku si nadšené rozprávajú zážitky a po pár hodinách vypustia paru a je to pár hodín / dní dosť psycho... (Napríklad keď je jeden či dvaja na tábore...) Ale pritom majú aj obdobia že sa pekne hrajú celé dni...

@oskvarka no najhorsie je prave ta ponorka doma,vtedy takto vymyslaju ale ked niekam ideme tak su fakt ukazkovi.

oskvarka
10. júl 2026
@anonym_9d2a39

@oskvarka no najhorsie je prave ta ponorka doma,vtedy takto vymyslaju ale ked niekam ideme tak su fakt ukazkovi.

@anonym_9d2a39 no ja mám 4 väčšinou je pohoda keď sú taký zladený spolu ...

anonym_9d2a39
10. júl 2026
@oskvarka

@oskvarka to je super,u nas je pohoda vtedy ked su kazdy v inej izbe,nastastie dom mame 6izbovy,deti 5 tak sa maju kde ulozit po 1.

anonym_9d2a39
10. júl 2026
@oskvarka

@oskvarka teraz som si ich vystriedala,s malou 10r na nechty,mame rovnake ona sice len lakom,ja som dala gelove,prvy krat v 40r zivote.Prisla domov,dceru vylozila a zase zobrala synov na strihanie vlasov.Tak dnes vyse v meste ako doma.Este,ze mam az nocnu smenu.

Strana
z2