Skúsenosti mamičiek s malými vekovými rozdielmi detí
Ahojte mamičky, ste tu také, ktoré máte detičky cca po roku ? Mám doma aktuálne 19 M a 7 M slečnu a dnes som zistila, že som znova tehotná…. Viem, že pozitívny test este nič nezaručuje ale zaujímajú ma skúsenosti iných mamičiek ako to zvládli ☺️
ked si to zvladla doteraz 🙂
@anna_2012 mame rozdiel najprv 23 mesiacov a potom 18 mesiacov a nadherny cas to bol. To ti hovorim s odstupom rokov🙂
@anna_2012 tiez mame 3 s malym odstupom a aj ked je to obcas narocne, som si ista, ze to zvladnes❤️❤️
@anna_2012 mame rozdiel najprv 23 mesiacov a potom 18 mesiacov a nadherny cas to bol. To ti hovorim s odstupom rokov🙂
@zuzinabila s odstupom rokov to bol nadherny cas, ale ked si to zila bol to urcite zahul.
Autorka co z teba tie deti maju? Nic. Neverim ze dokazes byt pre kazde plnohodnotnou mamou. Uvedomujes si o co vsetko prichadzas a oberas tie deti?
@zuzinabila s odstupom rokov to bol nadherny cas, ale ked si to zila bol to urcite zahul.
Autorka co z teba tie deti maju? Nic. Neverim ze dokazes byt pre kazde plnohodnotnou mamou. Uvedomujes si o co vsetko prichadzas a oberas tie deti?
@anonym_e8b5c3 neboj sa o mna, som psychologicka,mam velmi dobru sebareflexiu a nastastie aj pamat ako to bolo🙂 a neskryvam sa za anonym. Ja som si svoje deti uzila naplno a kazdy den som dakovala,ake su krasne,sikovne,zdrave atd. Vdaka Bohu za ten zahul,ktory mi udrzal krasnu postavu aj kondicku ak myslis fyzicku stranku. Co sa tyka psychickej, stihala som vlastny eshop a dorobila som si dalsie vzdelavanie. Na poslednej RD som vydala vlastnu knihu. Mna materstvo neznicilo,ale nabilo energiou.dakujem,ze sa nejdes dalej dotahovat🙏

Manžel čo na to?
Či manžel štvrté dieťa?