Som tehotná a doma mám 15-mesačné dieťa
Ahojte, zistila som že som tehotna a doma mám 15m dieťa. Tie čo ste mali takýto maly rozdiel medzi deťmi aké to je? Bude sa to dať zvladnut? Malú ešte kojím tak ďalšia otazka.. mám ju odstaviť keďže som tehotna? Ďakujem
15+9 je 24
keď sa bábo narodí tak to už bude mať staršie dieťa 2 roky...
maminka zvládneš - lebo budeš musieť...
Rozdiel 2 roky je dosť častý. To je uz to staršie dieťa chodiace, začína rozoravat, niektoré sú už aj odplienkovane, vedia sa samé rukami najesť a napiť z fľaše či pohárika
Držím palce
Ďakujem za podporu ženy, som z toho ešte vedľa
Je to niekedy na nervy,ale dá sa. Ja som syna počas tehotenstva odstavila,lebo to bolo nepríjemné a bolestivé
My medzi najmladsimi mame 2r 3 mesiace... syn bol strasne narocny, sestra mu naopak velmi pomohla, tahala ho dopredu a vlastne dodnes... on uz po par dnoch zabudol, ze nejaku sestru nemal, bral to uplne normalne, nemali sme jediny den surodeneckej ziarlivosti, ale to je aj jeho povaha. Su partaci, rozumeju si bez slov, doplnaju sa... mala je totalna pohodacka, on bol torpedo (bol, je, bude), my sme strasne radi za nu... neboj vseto bude dobre.
Mam presne takýto vekový rozdiel medzi synmi, starší mal 15m keď som otehotnela, tiež som kojila, ale postupne som ho pomaličky odstavovala..a podľa mna je to super vekový rozdiel, vyhrali sa spolu a ten starsi bol úplne úžasný, žiadne plače ani žiarlivosť sa u nás nekonalo..
@beatrice1111 medzi mojimi deťmi je rozdiel 19 mesiacov syna som prestala kojiť mesiac pred pôrodom dcéry, nezvládala som kojenie pre citlivosť bradaviek. Neľutujem aký je rozdiel medzi nimi, aj keď to bol sok. Dnes majú 12 a 11 stále mali jeden druhého, aj mimo domu a to bolo super. O dva mesiace im pride braček, čo som uz tiež nepočítala, ale verím že aj to bude super ;)
@beatrice1111 ja mam rozdiel 20 mesiacov a za mna uplne super, nemenila by som. Žiadna žiarlivosť, vramci možnosti sa aj pohraju spolu.🙃😁 A najmä, nepotrebovala som ani súrodenecky kocik 🙈Neboj, všetko das 👌 gratulujem 🤰💞
@beatrice1111 môj starší mal 12m. Keď som otehotnela a dojčila som celé tehu.. mesiac pred pôrodom som odstavila .. 😉 je to super mať ich tak hneď po sebe drž sa 🤚
@beatrice1111 ziadny strach, mam rozdiel 23 mesiacov medzi detmi a bola som cele dni na deti sama a zvladla som🙂, zvladnete to a deti budu partaci
@beatrice1111 v pohode, prve 2 mesiace po narodeni druheho su najtazsie, potom si uz najdete system. Ja som otehotnela, ked mal starsi 16m...
ahojky ja mam tak 3 deti...s takymi malymi rozdielmi...a zvladli sme popri stavbe domu...teraz maju 11,9 a 7...vsetci skolaci...to uz je ale ine psycho haha
@beatrice1111 ja mam medzi chlapcami 22 mesiacov, kojila som tandemovo, starsieho som odstavila, ked mal tri roky. Prvy rok je velmi narocny, na rozkrajanie, obe deti ta potrebuju, potom sa uz spolu aj zahraju, teraz su riadny partaci 🙂 samozrejme, ze sa aj pochytia, ale som rada, ze su dvaja, isla by som do toho znova 🙂

@beatrice1111 vobec nemusis odstavovat, ked si tehotna🤗 robi sa to len ak by si mala nejake komplikacie v specifickych pripadoch, alebo by ti to bolo nepohodlne atd.