icon

Žiarlivosť medzi sestrami

Včera o 19:34

Mám sestru, obe sme dospelé a máme svoje rodiny. Moja sestra bola vždy skromná, stačilo jej málo, od 16 brigádovala, pomáhala finančne rodičom aj mne. Ja som staršia ale nemala som šťastie na brigády a neskôr pracovné pozície, ktoré by mi vynášali toľko čo jej. Takže domov prinášala viac peňazí ona a občas prispievala aj mne.

Mala šťastie aj na muža, nie sú žiadni pracháči ale žije sa im dobre. Ja mám muža tiež ale pracuje ako robotník a plat ma nízky. Chodí aj na fušky ale stále máme menej než sestra a mňa to štve. Súrim ho do ďalšej práce ale on nechce, že je unavený. Vraj si mám nájsť prácu ja, ja sa starám o domácnosť. Ale ja chcem, aby sa o mňa staral on. Tak ako sa sestrin muž stará o ňu. Môj muž mi to sľúbil, keď si ma bral. Prečo ona má a ja nie? Moja sestra mala skrátka len šťastie a možno to šťastie ukradla mne.

Veľmi sa na ňu hnevám. Vždy keď prídem k nej na návštevu, má niečo nové, niečo čo si ja dovoliť nemôžem. Naposledy to bol robotický vysávač, predtým kávovar, minule zasa rekonštruovala záhradu. My bývame v malom byte, o dome môžem len snívať. Pritom ja som bola tá, ktorá si ho vysnila.
Zdá sa mi, že sa sestra veľmi zmenila. Stala sa z nej materialistka a keď som si od nej chcela požičať peniaze, bez rozmýšľania povedala, že nedá.

Ako môže byť tak rozmazlená?

Strana
z4
anonym_bb3cad
Včera o 22:06

Nie je povinná ti požičiavať. Takto závidieť vlastnej sestre je hrozne. Zle sa to číta. 😵‍💫 tebe prepína v tom malom byte… sama sebe robíš stavy, závisť ta zožiera. Dopraj a bude ti dopriate.

anonym_9e67a2
Včera o 22:15

Najdi si pracu a nebudes musiet ani muzovi vykrikovat a ani si poziciavat ani ziarlit a budes si moct dovolit aj ten kavovar a mozno aj hypo na dom.Nezvaluj to na muza,ty tiez mas doniest do rodiny peniaze,aby ste sa mali dobre.

anonym_a0206e
Dnes o 06:00
@anonym_ce8067

@anonym_a0206e taky piatkovy zase 😅

@anonym_ce8067 ale že toto niekomu napadne.ja mám tiež bujnú fantáziu,ale zas toto🤦

1sally12
Dnes o 07:04

Toto je zas nejaká vymyslená téma aby sa to tu rozprúdilo? 🙄 čo ti bráni mať všetko z vymenovaného čo má tvoja sestra? Ved si zarob a kup si. Či ty nepracuješ? A prečo? Tak si si mala vziať nejakého pracháča keď si chcela aby sa o teba muž staral.

bielasovicka
Dnes o 09:19

@anonym_autor prosím ta, chod sa dat liečiť 🤦🏻‍♀️

anonym_9e67a2
Dnes o 09:27

Kazdy prispevok asi musi byt riadna perla,ked vsetky komenty svoje rusi.

rozculena
Dnes o 09:53

zase som prišla neskoro,sakra😂 všetko vymazané

minenkaa
Dnes o 10:04
@rozculena

zase som prišla neskoro,sakra😂 všetko vymazané

@rozculena môžeš ľutovať,čo ta popisala,som nevedela či sa smiať alebo grcat

tilly
Dnes o 11:05
@minenkaa

@rozculena môžeš ľutovať,čo ta popisala,som nevedela či sa smiať alebo grcat

@minenkaa teraz tak uvažujem, že keď sa za seba hanbila, či to fakt nebolo reálne 🤔

anonym_9e67a2
Dnes o 11:11

Tak su take drbnute zeny,ze za svoj spackany zivot vinia ostatnych,len oni su lietadlo.

anonym_02df74
Dnes o 11:14
@lukbe

Toto musí byť vymyslené. Ak uz vymýšľať príbehy, tak nie také sprostosti. "Rozmazlena" sestra. Haha. Tá, ktorá pomáhala rodičom aj tebe. A ty sedíš na zadku, nič nerobis a chudák muz nech sa stará. Neskutočné.

@lukbe troll, netroll, sprostosti....Ja mám takú sestru tiež. Mňa by pomlela v mlynčeku na mäso za jej spackaný život. Moja chyba, že býva v podnájme, moja chyba, že má samých kktov chlapov, že nechodí na dovolenky, moja vina, že si nemôže dovoliť kúpiť čo chce 😊 Moju snahu a viac ako 30 rokov driny nevidí. Je mi to jedno, som dávno odstrihnutá a takéto osoby v živote nepotrebujem. A potom sú tu témy a ženy, ktoré toto nikdy nepochopia, lebo preboha je ti to sestra, a chceme pre dieťa súrodenca, aby boli kamoši a mali niekoho na tomto svete 🤔

anonym_02df74
Dnes o 11:15
@anonym_9e67a2

Tak su take drbnute zeny,ze za svoj spackany zivot vinia ostatnych,len oni su lietadlo.

@anonym_9e67a2 to je istota 👍👍👍 Všetci za to môžu, hej všetci

anonym_9e67a2
Dnes o 11:23
@anonym_02df74

@anonym_9e67a2 to je istota 👍👍👍 Všetci za to môžu, hej všetci

@anonym_02df74 presne tak,oni za nic chudence nemozu.

Strana
z4