Žiarlivosť medzi sestrami
Mám sestru, obe sme dospelé a máme svoje rodiny. Moja sestra bola vždy skromná, stačilo jej málo, od 16 brigádovala, pomáhala finančne rodičom aj mne. Ja som staršia ale nemala som šťastie na brigády a neskôr pracovné pozície, ktoré by mi vynášali toľko čo jej. Takže domov prinášala viac peňazí ona a občas prispievala aj mne.
Mala šťastie aj na muža, nie sú žiadni pracháči ale žije sa im dobre. Ja mám muža tiež ale pracuje ako robotník a plat ma nízky. Chodí aj na fušky ale stále máme menej než sestra a mňa to štve. Súrim ho do ďalšej práce ale on nechce, že je unavený. Vraj si mám nájsť prácu ja, ja sa starám o domácnosť. Ale ja chcem, aby sa o mňa staral on. Tak ako sa sestrin muž stará o ňu. Môj muž mi to sľúbil, keď si ma bral. Prečo ona má a ja nie? Moja sestra mala skrátka len šťastie a možno to šťastie ukradla mne.
Veľmi sa na ňu hnevám. Vždy keď prídem k nej na návštevu, má niečo nové, niečo čo si ja dovoliť nemôžem. Naposledy to bol robotický vysávač, predtým kávovar, minule zasa rekonštruovala záhradu. My bývame v malom byte, o dome môžem len snívať. Pritom ja som bola tá, ktorá si ho vysnila.
Zdá sa mi, že sa sestra veľmi zmenila. Stala sa z nej materialistka a keď som si od nej chcela požičať peniaze, bez rozmýšľania povedala, že nedá.
Ako môže byť tak rozmazlená?
Najdi si pracu a nebudes musiet ani muzovi vykrikovat a ani si poziciavat ani ziarlit a budes si moct dovolit aj ten kavovar a mozno aj hypo na dom.Nezvaluj to na muza,ty tiez mas doniest do rodiny peniaze,aby ste sa mali dobre.
@anonym_a0206e taky piatkovy zase 😅
@anonym_ce8067 ale že toto niekomu napadne.ja mám tiež bujnú fantáziu,ale zas toto🤦
Toto je zas nejaká vymyslená téma aby sa to tu rozprúdilo? 🙄 čo ti bráni mať všetko z vymenovaného čo má tvoja sestra? Ved si zarob a kup si. Či ty nepracuješ? A prečo? Tak si si mala vziať nejakého pracháča keď si chcela aby sa o teba muž staral.
Kazdy prispevok asi musi byt riadna perla,ked vsetky komenty svoje rusi.
Tak su take drbnute zeny,ze za svoj spackany zivot vinia ostatnych,len oni su lietadlo.
Toto musí byť vymyslené. Ak uz vymýšľať príbehy, tak nie také sprostosti. "Rozmazlena" sestra. Haha. Tá, ktorá pomáhala rodičom aj tebe. A ty sedíš na zadku, nič nerobis a chudák muz nech sa stará. Neskutočné.
@lukbe troll, netroll, sprostosti....Ja mám takú sestru tiež. Mňa by pomlela v mlynčeku na mäso za jej spackaný život. Moja chyba, že býva v podnájme, moja chyba, že má samých kktov chlapov, že nechodí na dovolenky, moja vina, že si nemôže dovoliť kúpiť čo chce 😊 Moju snahu a viac ako 30 rokov driny nevidí. Je mi to jedno, som dávno odstrihnutá a takéto osoby v živote nepotrebujem. A potom sú tu témy a ženy, ktoré toto nikdy nepochopia, lebo preboha je ti to sestra, a chceme pre dieťa súrodenca, aby boli kamoši a mali niekoho na tomto svete 🤔
Tak su take drbnute zeny,ze za svoj spackany zivot vinia ostatnych,len oni su lietadlo.
@anonym_9e67a2 to je istota 👍👍👍 Všetci za to môžu, hej všetci
@anonym_9e67a2 to je istota 👍👍👍 Všetci za to môžu, hej všetci
@anonym_02df74 presne tak,oni za nic chudence nemozu.

Nie je povinná ti požičiavať. Takto závidieť vlastnej sestre je hrozne. Zle sa to číta. 😵💫 tebe prepína v tom malom byte… sama sebe robíš stavy, závisť ta zožiera. Dopraj a bude ti dopriate.