icon

Žiarlivosť medzi sestrami

Včera o 19:34

Mám sestru, obe sme dospelé a máme svoje rodiny. Moja sestra bola vždy skromná, stačilo jej málo, od 16 brigádovala, pomáhala finančne rodičom aj mne. Ja som staršia ale nemala som šťastie na brigády a neskôr pracovné pozície, ktoré by mi vynášali toľko čo jej. Takže domov prinášala viac peňazí ona a občas prispievala aj mne.

Mala šťastie aj na muža, nie sú žiadni pracháči ale žije sa im dobre. Ja mám muža tiež ale pracuje ako robotník a plat ma nízky. Chodí aj na fušky ale stále máme menej než sestra a mňa to štve. Súrim ho do ďalšej práce ale on nechce, že je unavený. Vraj si mám nájsť prácu ja, ja sa starám o domácnosť. Ale ja chcem, aby sa o mňa staral on. Tak ako sa sestrin muž stará o ňu. Môj muž mi to sľúbil, keď si ma bral. Prečo ona má a ja nie? Moja sestra mala skrátka len šťastie a možno to šťastie ukradla mne.

Veľmi sa na ňu hnevám. Vždy keď prídem k nej na návštevu, má niečo nové, niečo čo si ja dovoliť nemôžem. Naposledy to bol robotický vysávač, predtým kávovar, minule zasa rekonštruovala záhradu. My bývame v malom byte, o dome môžem len snívať. Pritom ja som bola tá, ktorá si ho vysnila.
Zdá sa mi, že sa sestra veľmi zmenila. Stala sa z nej materialistka a keď som si od nej chcela požičať peniaze, bez rozmýšľania povedala, že nedá.

Ako môže byť tak rozmazlená?

Strana
z4
anonym_a0206e
Včera o 19:38

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_a0206e
Včera o 19:39

Toto je taký troll

anonym_9cea19
Včera o 19:41

Preco sa nedaju blokovat cele temy? Aby sa mi taketo kraviny ani nezobrazovali na sten

anonym_171d0c

Prazdniny uz zacali ...

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_8ec107
lukbe
Včera o 19:42

Toto musí byť vymyslené. Ak uz vymýšľať príbehy, tak nie také sprostosti. "Rozmazlena" sestra. Haha. Tá, ktorá pomáhala rodičom aj tebe. A ty sedíš na zadku, nič nerobis a chudák muz nech sa stará. Neskutočné.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
Včera o 19:44

riadna pič**ina - ospravedl. sa za výraz.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_0596be
Včera o 19:46

ty mas deti autorka?

anonym_9cea19
Včera o 19:47
@lukbe

Toto musí byť vymyslené. Ak uz vymýšľať príbehy, tak nie také sprostosti. "Rozmazlena" sestra. Haha. Tá, ktorá pomáhala rodičom aj tebe. A ty sedíš na zadku, nič nerobis a chudák muz nech sa stará. Neskutočné.

@lukbe ja by som len rada vedela ci to robi priamo mk, alebo sa uz zacali prazdniny. Ale take pribrzdene temy ako sa vyskytuju v poslednom case su fakt pod urove . Najhorsie je na tom to, ze to uz ani nemazu

anonym_5b3a77
Včera o 19:47

Ona je rozmazlena????nie náhodou ty . Závidíš jej všetko

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_0596be
Včera o 19:48
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor a sestra ma deti?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
ivik4
Včera o 19:49

Ja som to sice necitala ale citam ten tvoj komentar. Akoze ked sa ma jedna zle tak sa ma mat aj Ta druha alebo ma tahat tu druhu Ta ktora sa ma dobre ?

anonym_5b3a77
Včera o 19:50
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

Dopraj a bude ti dopriate.Niekedy veci navonok vyzerajú super ale za zatvorenými dverami je realita iná.

marca12
Včera o 19:50
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor A tu si si odpovedala. Si leniva,zavistliva vos. Keby si pracovala tak ako sestra,mozes sa mat aj ty lepsie. Co si myslis,ze sestre padaju peniaze z neba?

anonym_0596be
Včera o 19:51

pocula si uz vetu ze kazdy je strokcom svojhonstastia skus sa nad tym zamysliet
aby si neskoncila este ako rozvedena len s detmi

minenkaa
Včera o 19:52

Že úspechy zdieľať a ty ake úspechy chces zdieľať?

autor
Autor odpoveď zmazal
tilly
Včera o 19:54

No, toto nevyšlo. Tu to kričí z ďaleka, že to nie je reálne.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
Včera o 19:58
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ako nepomôže ,keby nemalantaky kávovar tak sa k dobrej káve ani nedostaneš

minenkaa
Včera o 19:58

Dievčatá ,vsak to píše ta istá osoba ,čo tak na nevestu nadávala ,ako jej ukradla syna

Strana
z4