icon

Žiarlivosť medzi sestrami

Včera o 19:34

Mám sestru, obe sme dospelé a máme svoje rodiny. Moja sestra bola vždy skromná, stačilo jej málo, od 16 brigádovala, pomáhala finančne rodičom aj mne. Ja som staršia ale nemala som šťastie na brigády a neskôr pracovné pozície, ktoré by mi vynášali toľko čo jej. Takže domov prinášala viac peňazí ona a občas prispievala aj mne.

Mala šťastie aj na muža, nie sú žiadni pracháči ale žije sa im dobre. Ja mám muža tiež ale pracuje ako robotník a plat ma nízky. Chodí aj na fušky ale stále máme menej než sestra a mňa to štve. Súrim ho do ďalšej práce ale on nechce, že je unavený. Vraj si mám nájsť prácu ja, ja sa starám o domácnosť. Ale ja chcem, aby sa o mňa staral on. Tak ako sa sestrin muž stará o ňu. Môj muž mi to sľúbil, keď si ma bral. Prečo ona má a ja nie? Moja sestra mala skrátka len šťastie a možno to šťastie ukradla mne.

Veľmi sa na ňu hnevám. Vždy keď prídem k nej na návštevu, má niečo nové, niečo čo si ja dovoliť nemôžem. Naposledy to bol robotický vysávač, predtým kávovar, minule zasa rekonštruovala záhradu. My bývame v malom byte, o dome môžem len snívať. Pritom ja som bola tá, ktorá si ho vysnila.
Zdá sa mi, že sa sestra veľmi zmenila. Stala sa z nej materialistka a keď som si od nej chcela požičať peniaze, bez rozmýšľania povedala, že nedá.

Ako môže byť tak rozmazlená?

euka210
Včera o 19:59

@anonym_autor zavidis, to je cele. Bud spokojna s tym, co mas a neporovnavaj sa. Zbytocne negativna energia na vsetky strany. Bud rada, ze sestra sa ma dobre. A Ty pomysli na tych ludi, ktori sa maju horsie ako Ty, vy. Laska je viac ako peniaze.

autor
Autor odpoveď zmazal
tilly
Včera o 19:59
@minenkaa

Dievčatá ,vsak to píše ta istá osoba ,čo tak na nevestu nadávala ,ako jej ukradla syna

@minenkaa myslíš ta, čo bola potom vlastne ta nevesta?

autor
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
Včera o 20:00
@tilly

@minenkaa myslíš ta, čo bola potom vlastne ta nevesta?

minenkaa
Včera o 20:01
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor no vidíš ,aspoň nezávidím a akčné si riešim zivot

anonym_4adda0

Trapny pokus. Musis do pribehu vlozit viac "stavy". Toto je chaby pokus o trolling.

komir63

@anonym_autor Autorka, ty piješ?

tilly
Včera o 20:02
@minenkaa

@minenkaa áno. To som myslela. Tam bolo 36 strán a ona potom, že je tá nevesta vlastne 🤦‍♀️

autor
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
Včera o 20:03
@tilly

@minenkaa áno. To som myslela. Tam bolo 36 strán a ona potom, že je tá nevesta vlastne 🤦‍♀️

@tilly ja sim to už potim aj prestala citát
Presne ten istý štýl to je

minenkaa
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor ni lebo triezvy človek by nedokázal toto vypotiť

komir63
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Pretože tak stupídny príspevok som už dávno nečítal. To je niečo ako nepodarený pokus o poviedku od Rosamundy Pilcher.

tilly
Včera o 20:04
@minenkaa

@tilly ja sim to už potim aj prestala citát
Presne ten istý štýl to je

@minenkaa niekto sa nudí. Ale zas 36 strán sa podarilo vtedy, možno to vyjde aj teraz... ešte ta s tým pozicanym domom od brata mala tuším 65 strán

minenkaa
Včera o 20:05
@tilly

@minenkaa niekto sa nudí. Ale zas 36 strán sa podarilo vtedy, možno to vyjde aj teraz... ešte ta s tým pozicanym domom od brata mala tuším 65 strán

@tilly tak to bol ďalší fór a presne také iste bludy ,všetky tri témy

ivik4
Včera o 20:05

Takze chces aby Ti davala pravidelne peniaze ? 🤔
Nie neviem ze toto sa robi bezne v rodinach

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
minenkaa
Včera o 20:09
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor zdvihni rit a staraj sa o seba sama a neotravuj s tým iných

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_3d87ca
Včera o 20:12

rozmazlena??? co je to za slovo? vrat sa na hodinu SJL

motylik2559
Včera o 20:12

@anonym_autor Autorka, narovinu, pokial si skutocna a toto nie je vymyslena tema (co nielen na mna tak posobi), tak si dusevne velmi plytka osoba. Zavidiet vlastnej sestre, nespravit ani h*vno pre to, aby si sa mala lepsie a len nariekat co vsetko ona ma a ty nie, miesto toho co by si sa tesila aka je ona sikovna a ze sa jej v zivote dari. Vies deje sa ti to prave z toho dovodu, ze jej zavidis a nedoprajes a vsetko co ma ona (alebo polovicu z toho) by si podla teba mala mat ty. Sestra ta uz pocas zivota dotovala dost a vobec by som sa necudovala, ak by ti nedala uz ani cent. Mas 2 ruky aj 2 nohy predpokladam, dokazes zavidiet, tak mas aj dost sily na to, aby si isla pracovat ako normalny zdravy clovek s mozgom v hlave a nie posielat muza do 3tej prace🤦‍♀️ Ani sa necuduj,ze to posobi ako vymyslena tema, lebo tolko zloby, zavisti voci vlastnej sestre, ktora pomahala rodicom aj tebe financne, je uplne ujete. A to ze sa jej viac darilo ako tebe? Aj tebe sa mohlo, keby si nebola taka rozmazlena (ako to ty nazyvas).

anonym_4adda0
Včera o 20:17

Nie je toto ta zo vcerajsej temy, ako jej otec nechce dat dom? A zavidi sestre? A potom si napisala prispevok ako anonym pod svojim menom😄😃

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_54a806
Včera o 20:22
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor si lenivá voš ten chlap si zaslúži lepšiu ženu

estellas
Včera o 20:28

@anonym_autor Tomu neverím, naschvál tak napísané aby to pobúrilo. Ako tá diskusia so svokrou....

motylik2559
Včera o 20:29
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor Ale to bolo este za cias pocas skoly🤦‍♀️ To odvtedy jej zavidis? Uz davno si mala vyhladat minimalne psychologa. Chlap asi uz vtedy pochopil aka si vypocitava. A nie nezila by si jej zivot, aj keby si s nim ostala ty. Pretoze tvoja sestra bola od zaciatku pracovne zdatna a sikovna a to ty si nebola a ani nie si a ani si pre zlepsenie nic nespravila. Ten chlap keby aj ostal s tebou, tak by ta poslal do zadku, len o nieco neskor🤷‍♀️ To, ze si sa starala o rodicov je pekne, to je take normalne, vies o tom? Poväcsine to deti robia...Ale tvoja sestra nemala povinnost teba dotovat, robila to z jej dobrej vole, ktora chvalabohu voci lenivej sestre skoncila. Takze, cim skor vyhladaj psychologa, lebo toto tvoje spravanie je chore a toxicke. A po druhe, zacni konecne pracovat a prestan vyuzivat muza len za to,ze ti na zaciatku nieco povedal. Ked vidis,ze mate malo penazi, nie on do 3tej prace ma ist, ale ty sa mas zamestnat! Lebo takto ta kopne do zadku coskoro aj tento muz.

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_54a806
Včera o 20:32
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor tak sa rozveď a nájdi si sugar daddyho.vec vyriešená