Ako riešiť konflikty s hlučným susedom?
Dobrý deň, chcem sa vás spýtať a respektíve aj poradiť od vás. Bývame v mestkých bytoch už cca cez desať rokov, takisto aj môj sused býva oproti nám ma cca po 60-tke. Máme extrémne tenké steny počuť keď sa niekto výprava či u nás alebo u neho. Naše deti sa rozprávajú normálne po desiatej hodine v obývačke dve dospelé dámy už de facto a on začne búchať na stenu že sa rozprávajú. Jedna z dcér pracuje ako čašníčka v krčme príde často-krát po polnoci niekedy aj o jednej hodine a proste musí sa ísť osprchovať z toho nafajčeného priestoru všetko ide na ňu, tak ne logické, že predtým než pôjde do postele sa osprchuje. Minule sme počuli suseda ako nás ohovára kvôli týmto veciam a susedom vypraval že či naše dcéry nefetuju keď po nociach nespime. Máme dve čivavy, keď niekto príde štekajú, vieme že mu to vadí, preto ich zatvárame keď sme neni doma čo najďalej do izby od suseda. Celé dni nič nepočujem len ako sa pôjde sťažovať na mestský úrad, ohovára nás po susedoch a denno denne s niekým vyvoláva počuť to také tenké steny máme, a stále nás rieši. Sme zúfalí s toho lebo nie sme tí ľudia, ktorí by robili naschvál zle. Dcéram som vysvetlil že musia byt po tichšie, s tým sprchovaním neviem ako sa to dá inak vyriešiť, psy zatvarame, kázali sme aby baby chodili v papučiach lebo údajne dupeme ako slony a tak. Zevraj ma spravených pár nahrávok ako strkali tie psy. Poprosím vás pekne o rady ďakujem vám a dúfam že nemáte takéto problémy. My chceme len aby nás nechala žiť
@a0 prečo že neriešim každý prd v bytovke ? Že niekdy ty starší čo sú sami už buntosia od neviem akej . Mám riešiť a v kuse sa sťažovať lebo počujem výťah ráno o neviem akej lebo si zmyslel že ide na záhradku . Každý nech si robí vo svojom byte čo chce a môže si ísť von kedy chce . Nebývame vo väzení že po vypnutí svetial má byť ticho .
@parvinka0001 vidím, že ja o voze a ty o koze. Pekný deň, nech ti nervy nerupnú 😅🙂
@parvinka0001 vidím, že ja o voze a ty o koze. Pekný deň, nech ti nervy nerupnú 😅🙂
@a0 to skôr vám .
@parvinka0001 ale nadych a vydych ides obhajovat niekoho koho ani nepoznas. ale vies ze on je 1 a ten starsi pan podla tvojho slovnika...
@bykaterina nikde nepíšem že je sám . Veď sám napísal že má dcéry o čom ty tu píšeš .
@bykaterina nikde nepíšem že je sám . Veď sám napísal že má dcéry o čom ty tu píšeš .
@parvinka0001 nikde napisem ze je sam ale ze je jednotka 🙈
@patrik120602 mam susedu co nepracuje a kazde rano po 6 hned bucha v kuchyni. a pritom byvava cele dni doma. uz 13 rokov. cakam kedy sa vystahujeme. pustim radio nech ona pocuva.
@a0 no ja by som dávala koberce pre cudzích ľudí ?. To isto . Kto chce kľud tak žiaľ v paneláku nemá čo robiť . Mám dvojky takže tiež viem o hluku čo je pri deťoch ale aby mňa trápilo čo si myslia cudzí ľudia to vôbec nie . Oni deti nemali ? Či ich deti boli extrémne ticho ? Nie neboli .
@parvinka0001
dvojky? akoze prsia dvojky? fajn informacia 🙂
@parvinka0001
dvojky? akoze prsia dvojky? fajn informacia 🙂
@anonym_22e322 podľa mňa skôr dvojky zo správania podľa toho ako sa tu prezentuje.
@anonym_22e322 podľa mňa skôr dvojky zo správania podľa toho ako sa tu prezentuje.
@anonym_8fc380 😀
Sprchu by som neriesila. Co sa tyka rozpravania v noci, skuste tichsie. Psy verim, ze cez den, ked nie ste doma, stekaju. A este dva. To vie byt dost otravne, lebo on je cele dni doma a musi to pocuvat. Ale to asi tiez nevies vyriesit. Skusila by som byt vsak ustretova a byt naozaj mrnej hlucna.... Ale zase uplne ticho sa byt neda...
Musis ho aj trocha pochopit. Ak je cele dni doma cely den pocuva stekajuce civavy, je to jednoducho otravne.
@anonym_582962 Áno,súhlasím,čo sa týka tých psov. Od kedy som na MD s malou a nie som cez deň v práci. Psy od susedky mi budia malú a je to pre človeka neskutočne otravne počúvať stekot psov celé dni. Ja som absolútne proti psom v bytovkách,pretože obťažujú susedov. Sprchu by som neriešila, aj u nás ju počuť kedykoľvek...A viete,v noci,keď sa všetko stisi, počuť hovorené slovo,skúste potichsie.
@a0 no ja by som dávala koberce pre cudzích ľudí ?. To isto . Kto chce kľud tak žiaľ v paneláku nemá čo robiť . Mám dvojky takže tiež viem o hluku čo je pri deťoch ale aby mňa trápilo čo si myslia cudzí ľudia to vôbec nie . Oni deti nemali ? Či ich deti boli extrémne ticho ? Nie neboli .
@parvinka0001 ty si strasne sebecka...ked chces byt hlucna, chod do domu ty. S tebou musi byt radost byvat. Furt len TY, nevies robis kompromisy? Ale keby ta clovek na ulici stretol, ani nepipnes.
@anonym_f8914c ty netrep, keď je taký háklivý, tak asi nechodí do roboty a sleduje z okna, načúva a rieši čo nemá. Keby chodil do roboty tak nemá čas otravovať susedov s debilnými rečami. Nikto nič zlé nerobí, len normálne rodina funguje.
@anonym_8fc380 ja som pisala o tom, ako Ty na neho robis. Nie, ci je cez den doma
@patrik120602 ked sa chcete rozpravat po 22 hodine, tak laskavo sup pred panelak a tam sa môžete zhovarat do rana, mate cely den na to, nemam pochopenie pre ludi ktory si nevedia zatvorit usta ked je nocny klud, ludi to proste otravuje / budi!

@parvinka0001 teba mať v blízkosti musí byť neskutočná potecha. 🙂
@a0 prečo že neriešim každý prd v bytovke ? Že niekdy ty starší čo sú sami už buntosia od neviem akej . Mám riešiť a v kuse sa sťažovať lebo počujem výťah ráno o neviem akej lebo si zmyslel že ide na záhradku . Každý nech si robí vo svojom byte čo chce a môže si ísť von kedy chce . Nebývame vo väzení že po vypnutí svetial má byť ticho .