icon

Ako riešiť problémy s hlukom z privátu nad nami?

10. máj 2026

Ahojte, byt nad nami kúpil jeden 30r chalan, prerobil to a prenajal to dvom ukrajinským dievčatám cca. 18-20 rokov, ktoré tam prevádzkujú privát. Je to cez deň, večer, kedykoľvek. Dnes o 12,00 sa nám otriasal zase luster a bolo to počuť neskutočne. Sú to zvuky, stonanie, jednoducho veľmi hlasný sex počas dňa niekoľko krát. Máme v byte deti. Praktizujú to od 10.00 do tej 20.00. Chodia tam mladí chlapi a naozaj je to nepríjemné. Vieme s tým prosím niečo robiť? Alebo to len strpieť?

Strana
z3
tato_
Včera o 10:04
@zuzanka.zuzu

nám pomohli problémy s parkovaním na ktoré sa volali policajtov, ti muži nemali kde parkovať keď išli na byt 😀 NEODPORÚČAM kontaktovať tých chlapov, oni sú doterní, dnes sa nikto nebojí a nikto nemá hanbu, ten chlap vám normálne pred 2r dieťaťom ponúkne či mu aj ty nepodržíš, ide za tebou v chodbe, vo výťahu... hnus...

@zuzanka.zuzu fuj, az ma naplo ...

krasneleto
Včera o 14:21
@rozculena

@anonym_autor To sa veľmi mýliš,správca MUSÍ riešiť požiadavky vlastníkov.
Treba ho písomne vyzvať na riešenie problému.
Napíš stručne a vecne:

že dochádza k opakovanému rušeniu pokojného bývania,
nadmernému hluku počas dňa aj večera,
otrasom v byte,
častému pohybu cudzích osôb,
že situácia negatívne vplýva na bývanie rodín s deťmi,
a že žiadate správcu o riešenie situácie s vlastníkom bytu.

Podpíšte sa tam viacerí.
je to sice jeho byt,ale aj tak s ním nemôže robiť,čo chce.Vlastník bytu pri výkone svojich vlastníckych práv nesmie brániť inému vlastníkovi v jeho právach.A on vám sústavne narušuje pokojné bývanie.
Odvolaj sa na § 11 ods. 5 zákona č. 182/1993 Z. z.

@rozculena presne tak

krasneleto
Včera o 14:22
@anonym_autor

@princkrason našli sme ich na stránke. Tam majú všetko napísané. Napísala som im zo svojho mobilu v mužskom rode so záujmom o stretko. Poslala mi cenník a adresu. Dohodli sme si termín 🙂. Na tej stránke ma napísané,že robia od 10. 00 do 20.00. So screenshotmi z komunikácie, a z tej stránky ideme zajtra na políciu. Dnes sme sa telefonicky dohodli. Zástupca vl .bytov je 84 pani, ktorá za ten fras nechce odstúpiť. Na strane druhej, pochybujem, že bude záujem od susedov ju vymeniť, lebo tu si každý ide svoje a stará sa iba sám o seba. Majiteľ bytu je arogantný debil. Radosť bývať tu.

@anonym_autor ona odstupit nemusi, staci ju odvolat

anonym_fd760d
Včera o 14:26
@biba_18

@anonym_fd760d vôbec to nemusí vedieť. kamoška raz tak takmer prenajala byt drogovému dílerovi, nemala ani potuchy. potom ju nejaká známa upozornila ...

@biba_18 zvacsa su lahko identifikovatelne... a nevyzeraju ze robia solidnu pracu :D... majitel bytu ich pravdepodobne pase

zuzanka.zuzu
Včera o 14:37
@anonym_fd760d

@biba_18 zvacsa su lahko identifikovatelne... a nevyzeraju ze robia solidnu pracu :D... majitel bytu ich pravdepodobne pase

@anonym_fd760d vôbec 😀 v časoch internetu, onlyfans, instagramu ... si kočky na seba zarábajú samé 😀

bielasovicka
Včera o 15:00

Ja tu nad tým rozmýšľam, že fakt dávajú chlapi 130 eur alebo koľko som čítala, za sex? To musia byť už veľmi zúfalí. A ešte doma v nejakom paneláku, nejakej uboziacke. Ja by som nedala kebyže som chlap. 😂

anonym_7601bb
Včera o 15:10

@anonym_autor ahoj, ja som zažila niečo podobné. Bývala som v Bratislave a do bytu nado mnou sa nasťahovala nejaká žena do podnájmu, ktorá tiež robila privát. Majiteľa som poznala len z videnia, nemala som kontakt na neho.Najprv byt poprerábal, zveladil a táto to to zničila. Fajčila vnútri, prijímala tam zákazníkov vo dne, v noci. Úprimne som bola zúfalá z toho hluku. Tiež hlasný sex, hlasná vrava, dupotanie. A jej nekonečné telefonovanie nahlas 🤦🏻‍♀️ Nemohla som spávať, bola som vyčerpaná.Robievala som 12 ky na dlhý krátky týždeň. Bolo to na mašlu. Nikdy mi neotvorila dvere keď som ju šla konfrontovať. Bohužiaľ tam mala aj mrežu na poschodí, tak som mohla len zvoniť. Nakoniec po 4 mesiacoch zmizla a bez zaplatenia nájmu aj s nejakým nábytkom. Až vtedy sa so mnou skontaktoval majiteľ toho bytu a ospravedlňoval sa, že nevedel komu byt prenajal.

anonym_5a8e76
Včera o 15:21

@anonym_autor dosť vysoké ceny majú. Verím, že to je nepríjemné, nemyslím ze s tým niečo urobíš, ale držím palce

autor
Včera o 15:27
@bielasovicka

Ja tu nad tým rozmýšľam, že fakt dávajú chlapi 130 eur alebo koľko som čítala, za sex? To musia byť už veľmi zúfalí. A ešte doma v nejakom paneláku, nejakej uboziacke. Ja by som nedala kebyže som chlap. 😂

@bielasovicka tie dievčatá sú pekné, jednak som ich videla na vlastné oči jedna je čierna, jedna je blondína. Plus som videla na zej stránke a sú naozaj pekné. A chlapi, ktorí za nimi chodia sú zväčša 30-35r, normálne sympatickí muži, na celkom fajn autách, dobre oblečení, úplne v pohode chlapi.

anonym_781d8f
Včera o 15:33
@anonym_autor

@bielasovicka tie dievčatá sú pekné, jednak som ich videla na vlastné oči jedna je čierna, jedna je blondína. Plus som videla na zej stránke a sú naozaj pekné. A chlapi, ktorí za nimi chodia sú zväčša 30-35r, normálne sympatickí muži, na celkom fajn autách, dobre oblečení, úplne v pohode chlapi.

@anonym_autor No ako si dopadla s tou políciou?

princkrason
Včera o 15:38
@bielasovicka

@bielasovicka ved to maju, akoze retro erotika ukrajina verzion , to nie je klasika , či?

bielasovicka
Včera o 15:44
@princkrason

@bielasovicka ved to maju, akoze retro erotika ukrajina verzion , to nie je klasika , či?

@princkrason hm, tiež pravda 😄

bielasovicka
Včera o 15:49
@anonym_autor

@anonym_autor ja neviem, sa mi to zdá, alebo ty ich teraz normálne brániš, chúdence.

anonym_435a76
Včera o 16:48
@anonym_autor

@anonym_autor áno do bordelu ZIAL väčšinou chodia solídni a zadaní chlapíci, s rodinami doma....

anonym_c6c1fd
Včera o 16:56
@anonym_435a76

@anonym_autor áno do bordelu ZIAL väčšinou chodia solídni a zadaní chlapíci, s rodinami doma....

@anonym_435a76 presne, milenka ich by ich stála kopu času, takto si skočia za plateným dobrodružstvom v čase obeda a doma sú načas ako vzorní manželia🙃

anonym_06d9e2
Včera o 17:02
@anonym_c6c1fd

@anonym_435a76 presne, milenka ich by ich stála kopu času, takto si skočia za plateným dobrodružstvom v čase obeda a doma sú načas ako vzorní manželia🙃

@anonym_c6c1fd Ale okolo 130 eur dat za to? A este taky hnus pchat do zeny, kde bolo mozno aj 1000 vtakov uz. Rozne choroby. Ja sa tym chlapom ozaj divim.

rozculena
Včera o 17:06
@anonym_autor

@princkrason našli sme ich na stránke. Tam majú všetko napísané. Napísala som im zo svojho mobilu v mužskom rode so záujmom o stretko. Poslala mi cenník a adresu. Dohodli sme si termín 🙂. Na tej stránke ma napísané,že robia od 10. 00 do 20.00. So screenshotmi z komunikácie, a z tej stránky ideme zajtra na políciu. Dnes sme sa telefonicky dohodli. Zástupca vl .bytov je 84 pani, ktorá za ten fras nechce odstúpiť. Na strane druhej, pochybujem, že bude záujem od susedov ju vymeniť, lebo tu si každý ide svoje a stará sa iba sám o seba. Majiteľ bytu je arogantný debil. Radosť bývať tu.

@anonym_autor neexistuje,že nechce odstúpiť😂to čo? Na schôdzi ju odvoláte a zvolíte si niekoho iného.
Že nechce odstúpiť,som sa pobavila.
Teraz neviem,či to je fakt reálna téma,alebo ste tam všetci takí sprostí a nepoznáte svoje práva.

anonym_c6c1fd
Včera o 17:22
@anonym_06d9e2

@anonym_c6c1fd Ale okolo 130 eur dat za to? A este taky hnus pchat do zeny, kde bolo mozno aj 1000 vtakov uz. Rozne choroby. Ja sa tym chlapom ozaj divim.

@anonym_06d9e2 chlapi to majú inak, pozerajú len na to ako mať vajcia prázdne. 15 min stojí menej, hodinu tam neni ani jeden.
My pozeráme z okna na privát, už od 6:00 sa tam svieti a producírujú sa tam nahé a tiež vidno tých chlapov, ani sa neobťažujú zastrieť..
Vidíme kedy prídu, kedy odchádzajú..aj so sprchou 20 min max

anonym_c6c1fd
Včera o 17:29

Jednej známej tam chodí chlap jak na klavír, FB plný lásky, kytíc, výletov, objatí.. nikto by nepovedal..
Hrozné.

anonym_fd760d
Včera o 18:47
@anonym_06d9e2

@anonym_06d9e2 by si sa cudovala, kolko ich tam chce pchat bez gumy... niekedy tie baby maju viac rozumu podaktore ako ti chlapy... a za 130 by som ja pri takejto sluzbe ani z postele nevstala...

anonym_b3272b
Dnes o 03:36
@anonym_e04e21

@anonym_b3272b tak vam treba. ked ani policajtov neviete zavolat.

@anonym_e04e21 Policajti sa volali veľa krát. Ale žiaľ, na týchto z UK platia asi iné zákony.

anonym_c6c1fd
Dnes o 08:36

Pomohla nejak polícia? Držime palce, bolo by fajn vedieť čo sa dá robiť, ďakujem
@anonym_autor

Strana
z3