Ako riešiť problémy s hlukom z privátu nad nami?
Ahojte, byt nad nami kúpil jeden 30r chalan, prerobil to a prenajal to dvom ukrajinským dievčatám cca. 18-20 rokov, ktoré tam prevádzkujú privát. Je to cez deň, večer, kedykoľvek. Dnes o 12,00 sa nám otriasal zase luster a bolo to počuť neskutočne. Sú to zvuky, stonanie, jednoducho veľmi hlasný sex počas dňa niekoľko krát. Máme v byte deti. Praktizujú to od 10.00 do tej 20.00. Chodia tam mladí chlapi a naozaj je to nepríjemné. Vieme s tým prosím niečo robiť? Alebo to len strpieť?
Len aby ste vedeli: 30 min 110 eur, 45 min 130 eur, 1 hod 160 eur, bozky + 20 eur, hlboky oral + 40 eur... dalej uz nejdem, dviha sa mi zaludok. Otvorene od 10.00 do 20.00h
@anonym_autor cize si uz zverejnila link, aj cennik, uz len adreza a reklama jak hovado
@anonym_autor cize si uz zverejnila link, aj cennik, uz len adreza a reklama jak hovado
@verus16 keby som tu dávala celý cenník, tak to len budete krútiť očami ako sú tie dievčatká vynaliezavé. Ony menia byty zrejme, fotky majú pofotené z úplne iného bytu. Každopádne sa tešíme na zajtra 🙂.
@anonym_autor Máte spoločenstvo? Kto je správca?
@rozculena zástupca vlastníkov bytov je 84 ročná pani, ktorá nič nerieši. A správca to riešiť asi nebude. To treba riešiť normálne cestou OČTK.
@anonym_autor sex s ukrajinskými prostitútkami? Fuj, však Ukrajinky a Rusky sú známe tým, že majú najviac HIV v Európe. To tým chlapom toto fakt stojí za risk? A nespominajte mi tu kondóm, ten nevie na 100% ochrániť pred HIV.
Povedz zákazníkom, že obe "dámy" sú HIV pozitívne a všetci utečú.
@pr85 hej, pani sa aj s detmi postavi pred branu a kazdemu cudziemu chlapovi, ktory pojde do bytovky bude vykladat, ze susedy na 6. poschodi su HIV pozitivne a povyklada im o pachani neresti. Este si oblecie uniformu Armady spasy aby to bolo stylove. Pobavilo.
btw: zas tema o sexe a zas si doletel nadzvukovou rychlostou so svojim oblubenym FUJ
@rozculena zástupca vlastníkov bytov je 84 ročná pani, ktorá nič nerieši. A správca to riešiť asi nebude. To treba riešiť normálne cestou OČTK.
@anonym_autor To sa veľmi mýliš,správca MUSÍ riešiť požiadavky vlastníkov.
Treba ho písomne vyzvať na riešenie problému.
Napíš stručne a vecne:
že dochádza k opakovanému rušeniu pokojného bývania,
nadmernému hluku počas dňa aj večera,
otrasom v byte,
častému pohybu cudzích osôb,
že situácia negatívne vplýva na bývanie rodín s deťmi,
a že žiadate správcu o riešenie situácie s vlastníkom bytu.
Podpíšte sa tam viacerí.
je to sice jeho byt,ale aj tak s ním nemôže robiť,čo chce.Vlastník bytu pri výkone svojich vlastníckych práv nesmie brániť inému vlastníkovi v jeho právach.A on vám sústavne narušuje pokojné bývanie.
Odvolaj sa na § 11 ods. 5 zákona č. 182/1993 Z. z.
Ked nikomu nevadí,vzostup pohlavných chorôb
Tak aspoň to rieš so správcom a možno sa to vyrieši skôr ako babenky ochorejú a bude od ďalších pokoj
ja neviem, ale autorka nie je nahodou ta ukrajinka a robi tu reklamu, či?
@princkrason nie, nie som náhodou tá ukrajinka, som rozčúlená suseda, mamina, manželka, suseda, obyvateľka bytového domu.
@princkrason nie, nie som náhodou tá ukrajinka, som rozčúlená suseda, mamina, manželka, suseda, obyvateľka bytového domu.
@anonym_autor „Hlavne si anonym, ale poznáme cenník, pracovnú dobu, vek a uistenie, že z toho nebude žiadny postih.“ a ze zastupca je 84 rocna pani, cele mi to pride divne
Ja by som to riešil ampliónom. Rezať do ampliónu, že je tam v byte XY kurvinec. Odsťahujú sa samé.
Normálne megafón. Keď to susedom začne vadiť, všetci sa zapoja. A nech sa sťažujú. Na lampárni 🤣
@anonym_autor sex s ukrajinskými prostitútkami? Fuj, však Ukrajinky a Rusky sú známe tým, že majú najviac HIV v Európe. To tým chlapom toto fakt stojí za risk? A nespominajte mi tu kondóm, ten nevie na 100% ochrániť pred HIV.
Povedz zákazníkom, že obe "dámy" sú HIV pozitívne a všetci utečú.
Autorka pošli tuto uchylovi kontakt, ráno o 10:00 už bude stepovať pred dverami. Žena mu doma po pôrode ešte nedá, pravidelne sa nám tu sťažuje.
@anonym_autor „Hlavne si anonym, ale poznáme cenník, pracovnú dobu, vek a uistenie, že z toho nebude žiadny postih.“ a ze zastupca je 84 rocna pani, cele mi to pride divne
@princkrason našli sme ich na stránke. Tam majú všetko napísané. Napísala som im zo svojho mobilu v mužskom rode so záujmom o stretko. Poslala mi cenník a adresu. Dohodli sme si termín 🙂. Na tej stránke ma napísané,že robia od 10. 00 do 20.00. So screenshotmi z komunikácie, a z tej stránky ideme zajtra na políciu. Dnes sme sa telefonicky dohodli. Zástupca vl .bytov je 84 pani, ktorá za ten fras nechce odstúpiť. Na strane druhej, pochybujem, že bude záujem od susedov ju vymeniť, lebo tu si každý ide svoje a stará sa iba sám o seba. Majiteľ bytu je arogantný debil. Radosť bývať tu.
Autorka pošli tuto uchylovi kontakt, ráno o 10:00 už bude stepovať pred dverami. Žena mu doma po pôrode ešte nedá, pravidelne sa nám tu sťažuje.
@anonym_3061a1 vieš čo je najhoršie? Chodia tam normálni muži, okolo 30tky. Tie dve baby majú podľa stránky 20r, ale ja si myslím, že ani to nie.
Jedna baba od nás sa tiež živila podobne. Klienti sa striedali, v maličkej dedine sa takáto vec neututle.. V úzkej uličke pravidelne iné auto, častokrát aj s detskou sedačkou, kamarátka zahliadla niekoľko zadaných chlapov. Rodina žijúca oproti mala toho plné zuby. Už len náznak toho že by sa niečo zverejňovalo stačilo nato aby s ty mladá sekla.
Jedna baba od nás sa tiež živila podobne. Klienti sa striedali, v maličkej dedine sa takáto vec neututle.. V úzkej uličke pravidelne iné auto, častokrát aj s detskou sedačkou, kamarátka zahliadla niekoľko zadaných chlapov. Rodina žijúca oproti mala toho plné zuby. Už len náznak toho že by sa niečo zverejňovalo stačilo nato aby s ty mladá sekla.
@anonym_e0fedf ten majiteľ si z toho urobil holubník. Prenajímal to asi cez rbnb, alebo neviem či cez booking, boli tu nemci, bol tu manželský pár na víkend, potom tu boli ukrajinská rodina týždeň a teraz tieto dve mladé "podnikateľky".
len raz by mi povedala zastupkyňa vlastníkov že to nebude riešiť…
a ona kontakt na majiteľa mať musí. alebo správca…
len raz by mi povedala zastupkyňa vlastníkov že to nebude riešiť…
a ona kontakt na majiteľa mať musí. alebo správca…
@biba_18 pani zástupkyňa nerieši nič, vôbec nič. To keby si ju zažila, tak by si ošedivela a pochopila. Ona je už stará. Počas leta tu ani nie je dokonca. Min rok tu 4m nebola a žila u syna. Toto je nonsens v tomto bytovom dome. Pán to prerábal presne 10m. Svojpomocne, po večeroch, a cez víkendy. Začali okolo 17.00 a robili bežne do 21.00, skončili vždy pred 22.00. Boli sme zúfalí celé to obdobie rekonštrukcie, chcelo sa nám plakať doma. A keď konečne zrekonštruovali, urobili si z toho hotel a napokon bordel.
@anonym_autor je na to zákon o vlastníctve bytov. môžeš iniciovať zvolanie schôdze a tam to riešiť. ona zo zákona musí riešiť poźiadavky vlastníkov…
btw - vy si volíte svojho zástupcu - asi vám vyhovuje 84-ročná babka 🤷♀️
@anonym_autor je na to zákon o vlastníctve bytov. môžeš iniciovať zvolanie schôdze a tam to riešiť. ona zo zákona musí riešiť poźiadavky vlastníkov…
btw - vy si volíte svojho zástupcu - asi vám vyhovuje 84-ročná babka 🤷♀️
@biba_18 neviem, kedy jej končí to jej volebné obdobie. Mám pocit, že ostatným to nevadí, keď sa ich to priamo netýka. My sme pod tým bytom, počujeme úplne všetko. Vedľa nich je byt prázdny, čiže tam je to ok. A nad nimi býva sám chalan, cez deń je mimo, ten to nerieši. Čiže jediní, kto tu s tým majú problém sme reálne my.
@anonym_autor
Ja som šokovaná z tých jebnutých komentárov. No čo už, čiže je normálne mať v obytnej zóne bordel? Aj tebe sa čudujem, že to ideš po čase ešte slušne riešiť. Ja už by som tam bola dávno každé ráno a zvonila. Alebo tak, ako sme to robili my ako puberťáci – zvonili, búchali na dvere, strieľali s poplašňákom a ušli. Ja by som im zorganizovala peklo cez deň. Veď máte cenník, tak na čo čakáš?
@biba_18 neviem, kedy jej končí to jej volebné obdobie. Mám pocit, že ostatným to nevadí, keď sa ich to priamo netýka. My sme pod tým bytom, počujeme úplne všetko. Vedľa nich je byt prázdny, čiže tam je to ok. A nad nimi býva sám chalan, cez deń je mimo, ten to nerieši. Čiže jediní, kto tu s tým majú problém sme reálne my.
@anonym_autor volebné obdobie jej nekončí, zástupca vlastníkov bytov sa nevolí na presne určené obdobie, na schôdzi vlastníkov ju stačí odvolať a zvoliť si nového zástupcu. Správca nemá kompetencie, aby riešil podnájomníkov v bytoch, za podnájomníkov je zodpovedný majiteľ bytu, ak ich on nevyhodí, tak potom už len polícia ...
Najskor treba zistit,ci majitel byt prenajima oficialne, ci plati dane,napisat podanie na danovy urad. Zisti si z katastra kto je vlastnik,aby si mala inicialy. Potom oslovit mestsky urad odd.evidencie obyvatelov,aby dosetrili na cudzineckej policii dotycne, ci su oficialne prihlasene,proste riadne im to zneprijemnovat. Cez den im vyzvanat,trieskat na dvere,na radiator, podobne mali u nas vo vedlajsom vchode, vrtat do steny, normalne si sused zobral par dni dovolenky a vrtal za gaucom do steny🫤aj istice im ludia vypinali, policajtov volali s udanim,ze tam asi dochadza k zlocinu ohladne podivnych zvukov v byte, asi po tyzdni zabalili cele podnikanie a odisli.Ale to sa spojili vsetci susedia vtedy.
@anonym_autor To sú celkom pálky. To fakt majú toľko zákazníkov?
@anonym_3a94d5 fuj praveze sa ponukaju za par eur a este nicia zivot susedom
V podnájme vo vedľajšom vchode, presne to isté. Barak je nízky, dlhý spojený. A my ich vlastne máme za stenou. Presne tiež dve ukrajinky, hrôza, plus nenormálny cigaretový smrad od nich ide. Celý deň, celú noc doslova húlia. Nikto im nič nepovie, lebo chodia tam dvaja doslova veľmi agresívni ukrajinci, ktorí sú hluční, robia bordel, mlátia sa tam. Vyhukujú do rána v byte. Oni aj cez deň pred vchodom robia bordel. Už keď zaparkujú auto, hudba na plné, vykrikujú po sebe, hluční. Minule sa mlátili medzi sebou vonku pred vchodom. Dokázali by napadnúť človeka aj počas dňa, ak by im niekto niečo povedal, alebo na niečo upozornil.
V podnájme vo vedľajšom vchode, presne to isté. Barak je nízky, dlhý spojený. A my ich vlastne máme za stenou. Presne tiež dve ukrajinky, hrôza, plus nenormálny cigaretový smrad od nich ide. Celý deň, celú noc doslova húlia. Nikto im nič nepovie, lebo chodia tam dvaja doslova veľmi agresívni ukrajinci, ktorí sú hluční, robia bordel, mlátia sa tam. Vyhukujú do rána v byte. Oni aj cez deň pred vchodom robia bordel. Už keď zaparkujú auto, hudba na plné, vykrikujú po sebe, hluční. Minule sa mlátili medzi sebou vonku pred vchodom. Dokázali by napadnúť človeka aj počas dňa, ak by im niekto niečo povedal, alebo na niečo upozornil.
@anonym_b3272b tak vam treba. ked ani policajtov neviete zavolat.
@anonym_fd760d kde to treba nahlasit?
@anonym_autor spravcovi... na policiu... na danovy... majitelovi zbytocne, pretoze on presne vie, na co je ten byt prenajaty
@anonym_fd760d vôbec to nemusí vedieť. kamoška raz tak takmer prenajala byt drogovému dílerovi, nemala ani potuchy. potom ju nejaká známa upozornila ...

@anonym_906d45 polícia áno, už som tam volala a zisťovala.
@anonym_autor super, držím palce