icon

Koľko ponúknuť susede za upratovanie?

26. sep 2026

Ahojte, suseda akurát prišla o prácu (mala len sezónnu prácu, lebo v predchádzajúcej práci kde pracovala na tpp tá prevádzka skrachovala). Žijeme v meste,
Kde je obrovský problém si nájsť prácu. Ja som doma s novorodencom a mame aj staršie dieťa. Začala som si hľadať upratovačku, a teraz mi tak napadlo, že by som mohla osloviť aj susedu (čo mala tu brigádu tak tam upratovala). Že by som jej slušne ponúkla, či by nechcela k nam chodiť povedzme raz do týždňa upratovať, aby si aspoň niečo privyrobila. Koľko eur je slušne ponúknuť na hodinu ? 10€? Alebo je to málo ? So susedou si tykáme a mame síce formálny, ale dobrý vzťah. Majú tiež deti, myslím, že by neodmietla. Každý peniaz sa im zíde.

Strana
z2
anavianavi
•
27. sep 2026
@osky

@anavianavi bohuzial je ina doba a to ,co pises, je sice pekne,ale nebude to fungovat

Ludia su uz ini,vseljaki len nie uprimni.
A som si na 99% ista,ze napokon by sa to obratilo proti autorke,ktora to mysli dobre....

@osky ludia nie su ini, ludia su presne taki isti. ved take spravanie sa opisuje uz v knihach zo zaciatku 20. stor a starsie som necitala, ale ved v klasikach nic nove.

Strana
z2