Problémy s náročnou spolubývajúcou: Ako to zvládnuť?
Ahojte. Mam spolubyvajucu ktora ma stale buzeruje za upratovanie ze som zle upratala ( nikdy predtym.sa nikto nestazoval) upratujem najlepsie ako viem. Ona povedala ze to flakam a chodila somnou po byte ako s 5 rocnym deckom a ukazovala mi co.mam.upratovat. prislo mi to ponizujuce.kedze viem co mam upratovat. Potom mame dve kose jeden je moj jeden jej a moj ani nestihnem doplnit poriadne a uz mi klope.ze ho mam vyhodit lebo smrdi. Ja som.ale nic necitila. Potom prisla po.mesiaci domov a akurat nasledoval vikend kedy som mala.upratovat a povedala ze sa boji uz dakde odist ze ked sa vrati do takeho bordelu. Pritom ziaden bordel.nebol na dlazke boli akurat smuhy a par chlpov na zemi lebo mam macku. Ani sa somnou uz nerozprava a ked tak len vtedy ked chce buzerovat a vysgiera sa mi.do xichtu. Minule som isla varit tak som si vylozila nakup na stol a ona stoji a hovori ze ; ja cakam. A ja ze naco ? A ze potrebuje stol. Pododtykam cely cas co som varila asi 2 hodiny cely cas sedela v kuchyni. Pritom.ona ked vari tak odidem do izby aby mala klud. A este ze ked uprstujeme mali by sme upratovat rovnako a ze byvame tu dve ne len ona a ze ona upratuje. Normalne mi.to hovorila jakeby som.prstom nepohla. Co by ste robili na mojom.mieste.? Rano ked vyjde z izby sa ani nepozdravi.pritom.ja som sa jej zdravila vzdy. Ked som to nechala nanu ci sa pozdravi tak ani raz. Podotykam nocny klud nedodrziavala asi dva mesiace si fukala vlasy o pol noci a este sa stazovala.ze sak to je normalne. A ze neskoro chodi do.roboty tak moze byt do nooci hore lenze ta zas chodim spat o 10 vecer.
@anonym_autor Spolubývanie bola najväčšia tortúra v mojom živote. Všetko robiť pre to, aby si čo najskôr bývala sama. Ak ešte študuješ, tak to bude ťažké no. Inak zatiaľ ju proste ignorovať, poprípade, ak na to máš temperament, poslať do pič*.
Povedz jej ze mas skusenost s tym ako posadnutost poriadkom dokaze znicit zivot celym generaciam a ze ty teda touto cestou nepojdes aj ked sa na hlavu postavi.
@anonym_autor by som jej to hodila do hlavy, nech si upratuje sama 😃😃🙃 už som to tak raz spravila niekomu, to musiš takto, niee to robis zle, ale chod do pi** mňa nikto nebude buzerovať
Ty ju nevieš poslať do teplých krajín? Urob to čím skôr a uvidis ako sa ri uľaví
Spravaj sa asertivne,ona nie je tvoja mama ani šefka.Dovoluje si to,lebo jej to ty dovoliš.Ignoruj alebo ju pošli do teplych krajin.
@anonym_autor ser na ňu, pošli ju niekam a začni ju buzerovať za každy jeden jej prešľap. A keď varí seď v kuchyni a lakuj si nechty alebo telefonuj s niekym nahlas. A rano ked spi si hlavne pospevuj a so vsetkym trieskaj. Na hrube vreco hruba zaplata. A keď začne niečo hovoriť tak jej povedz "ani to neskusaj" a ignoruj ju. No a medzi tym si hladaj ine byvanie.
@anonym_autor začni neupratovať, nepohni ani prstom, aby vedela, ako vyzerá neupratané. Možno ju z toho porazí a zdrhne prvá z bytu
Mne keby povedala, ze neupratujem, tak by som fakt prestala upratovat. A potom by videla..
máš 2 možnosti pôjdeš do konfliktu alebo sa odsťahuješ
Ak to dokáže zvládnuť argumentovať voči nej a nevšímať si ju treba ukázať kde je miesto pretože očividne si to dovoľuje voči tebe keďže si asi slabšia
Poslala by som ju do pi..

Jedine najst nove byvanie, alebo spolubyvajucu poslat kade lahsie. Leziete si na nervy.