Problémy so susedmi na chate v lese
Ahojte ženy , idem si vyliať srdce, mame chatu v extravilane obce na úpätí lesa..mam 4 yorkov ,ktorí chodia s nami a aj dve malé deti..na okoli mame susedov pár..
Chodíme tam raz za rok na 3 dni ..ano len 3 dni..teraz som sa dozvedela ,že mojej rodine ,keď tam boli oni sa na nás sťažovali všetci ..teda tí čo bývajú pri nas, oni tam žijú natrvalo na samote, sú zvyknutí byť tam úplne v tichu.
Jeden mal žatvu akurát v tom obdobi, vraj nemohol spať , lebo psi sťekali a deti kričali, aj ja som kričala na psov a on nemohol spať, hovorim ,keby žil v dedine ,tiež je to každému jedno ,že on chodi do prace, nam nič nepovedal, ja som sa to dozvedela teraz ,že nas ma v zuboch .a navyše sme neboli na chate , nakoľko chodíme po výletoch s deťmi ...ďalsi sa sťažoval ,že sme si pokosili pred chatou , mojím deťom bola zelina po plecia , ale on to mal pre zvieratá prichystané..a ďalšia ,že pes sa mi vykadil a nezdvihla som to ,bolo to pri lese a ona to videla..po celej dedine ma poohovarali , čo je poblíž , všade nas podali ako neprispôsobilých susedov,tú chatu tam mame 25 rokov, chodím tam od dectva,moja srdcová záležitosť a teraz toto ,..normálne mam nechuť tam chodit..ja tých ludí poznam od mala..
@anonym_autor zacni tu chatu prenajimat znamym, cez booking, airbnb.... este susedia zaplacu za 1xrocne predlzenym vikendom so 4 yorkami a 2 malymi detmi 😃
@anonym_autor zacni tu chatu prenajimat znamym, cez booking, airbnb.... este susedia zaplacu za 1xrocne predlzenym vikendom so 4 yorkami a 2 malymi detmi 😃
@anonym_95bdc3 Presne toto mi napadlo. Neviem, ako by sa susedia tvárili, keby chatu začali prenajímať a striedali by sa im tam partie ľudí aj dvakrát do týždňa.
@anonym_95bdc3 Presne toto mi napadlo. Neviem, ako by sa susedia tvárili, keby chatu začali prenajímať a striedali by sa im tam partie ľudí aj dvakrát do týždňa.
@anonym_95bdc3 @oblecenie99 ja už by som mu šplechla, že keď sa mu nepáči naša malá a neprítomná rodina, vydí mu štekanie občas našich mini psov ale jeho bastard vrieskať môže, tak milý sused, chatu ideme prenajímať pre partie na oslavy a víkendové grilovačky pre 15-20 ľudí , na týždňové pobyty pre pubertálne deti , a po novom roku predávame kakaovníkom . Naša chata, náš pozemok a vás do toho nič ! budete mať novú a lepšiu spoločnosť...
@anonym_autor Ja sa pytam či to nebol problém nikdy, len teraz?
@anonym_autor Nehnevaj sa ale riešiš blbosti. Susedov máš drbnutych ale keďže tam chodíš len na 3 dni do roka kašli na to. Tí najmenej ohladuplni k ostatným sú najväčší sťažovaci. A ešte to riešiť pasívne agresívne cez rodinu, no radšej nekomentujem. Tým že tam chodíte málo berú tvoj pozemok už ako svoj majetok vid ten zajackar.
Ak sa chceš znížiť na ich úroveň povedz rodine že keďže tam chodíte malo rozmýšľaš že chatu začneš prenajímať ze na také rozlúčky so slobodou by bola ideálna 😆

@misiak7777 to hovorila aj mamina , že raz za rok sa tam niečo udialo, niekto prišiel , niekto im narušil ten ich monotonny život ,tak oni to potrebujú rozobrat z každej strany
@anonym_autor mama ma pravdu🙂 keď tam nie si, tak sa ohovárajú medzi sebou 🙂 kašli na nich