Čo najviac oceňujete na mlieku Nutrilon Pronutra vy?
Čo najviac oceňujete na mlieku Nutrilon Pronutra vy? Podeľte sa s nami o svoju skúsenosť s Nutrilonom. Používate aj vy klasický Nutrilon?
Tešíme sa na vaše odpovede, skúsenosti, recenzie a držíme palce.
Viac informácií o mlieku Nutrilon Pronutra nájdete tu: https://www.nutriklub.sk/produkty/pronutra
Prečítajte si, aké majú skúsenosti s Nutrilonom ostatné mamičky : https://www.modrykonik.sk/forum/category/sutaz-...

Malý má síce už viac ako dva roky ale kravské mu nesedelo,tak sme sa vrátili späť k Nutrilon,sedí mu aj chutí hlavne ráno po zobudení.Nutrilon je proste Top.👍👌
Nutrilon uzivame od narodenia ,zial kojenie nam nevyslo,Misko ma uz 15mesiacov .Stale pokracujeme a pijeme Nutrilon c.3 Vyhra by nas potesila. Dakujeme.
Nutrilon pije od 9m,ked sa sam odstavil od kojenia.Od zaciatku mu chuti hoci vypije len dva pohare denne z pohara so slamkou☺Teraz ma 15m a pije nutrilon pronutra 3.
Uz pri prvom synovi som mala problem s kojenim, asi od 2t.som musela prikrmovat um. Vybrali sme nutrilon pronutra a syncek konecne neplakal od hladu. Mliecko mu sadlo a bol spokojny a konecne neplackal od hladu. Na nutrilone bol cca 1.5 roka.
Teraz mam druheho 2.mesacneho synceka, sice sa kojime, ale 1-2davky um mu musim dat. Ostala som verna nutrilonu a pekne sadol aj mladsiemu synovi. Za mna a mojich syncekov velka spokojnost.
tak my sme na nutrilone od 6 teho tyzdna naplno az do dnes a to uz bude mat 4 rocky takze ozaj sme skalni pouzivatelia 🙂 nejak tomu proste verim. aj som skusala ine znacky ale stale mi pride najdoveryhodnejsi. nikdy po nom nemala ziadne problemy, takze aj pre chalana cakajuceho v brusku planujem takto pokracovat. sranda ze najskor mala pila z flasky po troskach a teraz uz velkymi duskami aj z pohara aj s kakaom, kasou ci musli 🙂
Mam 19mesacne dvojicky, no po porode som mala krv v mlieku a kedze som nemohla kojit, drobce dostavali uz na JISke Nutrilon Nenatal, po dovrseni myslim 3 kg.sme automaticky presli na Nutrilon HA nakolko mal manzel v detstve alergie a psoriazu a po roku sme presli na Nutrilon Pronutra. Je pravda, ze je to jedno z najdrahsich UM na trhu a pri dvojickach to ide strasne do penazi, no skusila som zmenit znacku ale nevyhovovala im a vratili sme sa hned spat k nutrilonu. Od narodenia nemali dievcata jediny problem, nikdy ich z mliecka nebolelo brusko, nezvrackali ani ich nezapieklo, krasne prospievaju a mlieko im velmi chuti. Vzdy ich krasne zasytilo, ved od 2 mesiacov sa budili v noci len raz a od 13.mesiacov prespia celu noc (sen kazdej matky 🙂 ). Kedze som nemohla dat mojim detom materske mlieko, myslim, ze sme im vybrali to najlepsie, co sme im mohli dat 🙂 a za mna osobne sa mi vzdy pod pojmom umele mlieko vybavil automaticky Nutrilon (kym som nebola matka, ani som nevnimala ine znacky na trhu). Drzim palce 🙂
Syn mal problemy s refluxom, tak sme skusali ar mliecka a od nutrilonu nam jedine sadlo, takze ked reflux ustupil bola jedina volba nutrilon pronutra. Syn ma rok a pol a stale ho papka, ked nie je vecer mliecko nachystane uz krici mleco 😀
No ja musim povedat ze u nas ma ocividne vplyv na imunitu. Ine mlieko = maly byva castejsie chory, Nutrilon = menej !

Keď mi zacalo odchádzať mlieko, zacalo obdobie testovania mliečok. Vyskúšali sme ich teda dost a z každého štandardného mal malý bolesti bruška, nevedel sa vykakať, vykrckaval niekedy aj všetko um čo vypil. V tomto odobi nám aj 1x ochorel. Manžel potom už naštvaný šiel kúpiť drahší Nutrilon a omylom kúpil AR. Ako čarovným prútikom sme doma mali opäť usmievavé, spokojné bábätko. Žiadne choroby, žiadne problémy s kakanim, ani po zavedení pevnej stravy, zúbky sme prežili, očkovania sme prežili.... Po dovŕšení 1r sme opäť prešli na štandardné mliečko. Čo sa nás s manželom tyka, tak ten spokojný úsmev na tvaricke dieťaťa je jasným dôkazom prečo bol Nutrilon naj voľba.
Teraz má už 20mes ale mliečko musí byť ráno aj večer!
Moji obidvaja chlapci sú Nutrilon maniaci, starší má 6 rokov a mladší 3 roky, pijú teraz Nutrilon 5 a chuti im stále 😀😀😀Boli kojeni do 1,5 roka a potom sme prešli na Nutrilon a nikdy sme neoľutovali😀😀😀 mňam
Dobrý deň, Nutrilon je pre nás jasnou voľbou hneď od narodenia našej dcérky, keďže mi nebolo dopriate kojiť. A musím povedať, že Nutrilon perfektne nahradil moje mlieko. Malinká ho papá už skoro pol roka a je spokojná. Postupne sme pridali na noc Good sleep a aj kašičky už papáme. Takže za nás je to jednička 😉
Prvá voľba od narodenia.. Naj mliečko pre nás...robí nám dobre nezapeka nás je proste top... Ani som neuvažovala nad iným mliekom 👍
U nas jednoznacna volba od porodnice, ine sme neskusali, malemu chuti, nrma vedlajsie ucinky, pekne pribera, najlepsia volba u nas 🙂
Nutrilon Pronutra je plnohodnotnou nahradou za materske mliecko, ktoreho som pre moje dietatko nemala dostatok. Nas syncek ho zboznuje 🙂
Od narodenia sme mali problemy s bruskom. Koliky v kombinacii somsilnym refluxom. Dlho sme pouzivali Nutrilon comfort. Kedze to bolo v obdobi kedy nutrilon comfort 2 malo vyrobny vypadok boli sme nuteni prejst na nieco ine. A tak som siahla po tomto mliecku.
Bola som nadsena ked som zistila ze nemusime dalej hladat a na nase ubolene brusko nam sadlo.
Najlepšie odpovede na tieto otázky sa človek dozvie, keď čaká u lekárky. Tam sa rozoberá nielen kakanie, dojčenie, plienky, ale aj značky výrobkov, ktoré sadli a ktoré nie. Poznám osobne pár mamičiek, ktoré práve toto mlieko užívali a užívajú dodnes. Tie deti už prekročili hranicu 3r. ale kupujú ich stále. Potom krabičku využívajú na iné účely.

Moja dcerka pije toto mliecko od 3.mesiaca a velmi jej chuti. Kedze som ju nemohla zo zdravotnych dovodov dojcit tak sme hned vyskusali Nutrilon a velmi nam zachutil a pijeme ho dodnes 😀
My sme zacali s nutrilonom ha a potom presli na pronutra... mala som malo mlieka uz v porodnici a nijako sa to nelepsilo aj ked snazenie bolo... v porodnici davali detom bebu a pokracovali sme dalej doma no mala ho zle znasala a tak nam nasa pediatricka odporucila nutrilon a odvtedy kupujeme iba ten a malicka uz ma 16 mesiacov stale jej chuti
Nutrilon pili moje starsie decká (16r;14r) a teraz popri kojeni ho papka aj nasa malinka 21m dcerka ....vyhra potesi👍
Potrapili sme sa od narodenia najprv s refluxom,potom nam bolo doporucene Allergy care mliecko kvoli dalsim problemom.Teraz mame o tyzden svoj 1.rocik a vase mliecko nas sprevadza uz dlhy cas. Nutrilon okrem bohateho zlozenia,latok,ktore male brusko na to aby bolo spokojne potrebuje,ma navyse vybornu chut. Pripomina mi detstvo. Pre mna je mliecko Nutrilon najlepsie co mozem svojej ratolesti ponuknut kedze kojit sa nam nepodarilo iba par mesiacov aj to s dokrmovanim. Som velmi vdacna a s mlieckom budeme este dlho pokracovat. Dakujeme ❤
Jedine mliečko s ktorým je drobec spokojny
Velmi dcerke chuti, ma dva a pol roka a pije Nutrilon
Dlho sme hladali vhodne mlieko a to sme ich vyskusali mn
Dlho sme hladali vhodne mlieko a to sme ich vyskusali mnoho. Z kazdeho ho zapekalo alebo vrackal. Ostali sme verny napokon nutrilonu.
Dobrý deň. Najdôležitejšie pre nás je, že syncekovi robí dobre a chutí mu. Mali sme uňho problém s grckanim, tak spočiatku pil Nutrilon AR. Ako pokracovacie mlieko som zvolila Nutrilon Pronutra a neľutujem. Oproti AR ma samozrejme lepšiu chuť, ale najpodstatnejšie je, že mu nerobí ziadne ťažkosti ako bolesť bruska, grckanie a pod... za nás jednoznačne odporúčam. 🙂
U nas bolo dojcenie velky boj. Dcera stale prisata na prsniku.Nevedeli sme preco ci je taky hlados alebo malo mlieka alebo si nevie vytiahnut. Tak sme zacali s odsavanim a pila cez flasku. Az nakoniec sa zistilo ze ma reflux a ked je prisata tak sa jej mlieko nevracia do ustnej dutiny. Tak sme zacali s ar nutrilonom. A zrazu to umrncane babatko bolo kludne a mohlo sa venovat objavovaniu sveta.Keby som to vedela skor ze ma reflux presli by sme na ar nutrilon hned a nemuseli sme 4 mesiace trapit sa jedna a aj druha. A v roku ked sa reflux upravil ani sme nad inym mliekom neuvazovali pretoze mala je spokojna a tak sme pokracovali s pro nutra 3. Chuti jej velmi vypije 300 ml na jedenkrat a niekedy aj 2-3 krat za den si pyta mliecko. Chora nebyva, myslim , ze imunitu buduje kvalitnu imunitu. A planujem prejst aj na 4,ci 5.Vyhra by nas velmi potesila. Dakujem za moznost vyjadrit nazor.
Môj malý má momentálne 2,5 týždňa. Už takmer týždeň mával večer strašné revy, nikto nevedel prečo. Kakal, prdkal, papkal non stop a stále pýtal.. Nakoniec sme zistili že mám slabé mliečko, že je potrebné dokrmovať. Rozhodla som sa pre nutrilon a odvtedy mám doma kľudné a napapané bábätko.. Chvala bohu, malinkému chutí a hlavne nezapeká je ako to moje, len ho pekne zasýti 💙
@nasta_nutrilon, Moja prva dcerka vyskusala niekolko znaciek a az Nutrilon jej sadol a kludne by ho pila aj dalej😉Takze volba pre mojich dvoch chlapcov bola jasna.Nic dalsieho nemalo zmysel skusat a tak zvitazil Nutrilon.Teraz budeme zacinat 4.
Už v pôrodnici sme pili Nutrilon a zostali sme mu verný naďalej. Dobre sme spravili. Synček má fakt super imunitu, máme 16 mesiacov a klop klop ešte sme neboli vôbec chorý. Aj keď rodičov skolila chripkova sezóna, drobček statočne odolava! 💪💪💪

Ocenujem chut je.skoro.rovnaka ako moje materské ked.ze.malého kojim plus dokrmujem uz.1,5roka tak to krasne fungujeme žiadne zapekanie plac nic . Pre.nas je favoritom