icon

Ako odomknúť Bazoš pre zistenie čísla?

michaela404
8. máj 2026

Prosim vas ako odomknem bazos ked chcem zistit cislo už som to skusala 3 krat poslat ten 1 cent

niekto2hy
8. máj 2026
kavasmliekom
8. máj 2026

@michaela404 išla si presne podľa návodu? Tak to musí fungovať

mullerova46
8. máj 2026

@michaela404 nám to stále fungovalo. Možno majú teraz len nejaký problém

michaela404
autor
8. máj 2026

@niekto2hy dala som aj telefonne cislo

anonym_256b77
8. máj 2026

Mala si teda najskôr overenie čísla? .

michaela404
autor
8. máj 2026
@anonym_256b77

Mala si teda najskôr overenie čísla? .

@anonym_256b77 takze ako prve to čislo a potom meno predajcu

anonym_81525e
8. máj 2026
@michaela404

@anonym_256b77 takze ako prve to čislo a potom meno predajcu

@michaela404
najprv dáš svoje telefónne číslo, potom ti príde kód v SMS ktorý zadáš na webe
v druhom kroku pošleš jeden cent a do poznámky príjemcu zadáš svoje telefóne číslo (na ktorý ti prišiel kód v SMS) v tvare 4219xxxxxxxx, nemôžeš dať 090xxxxxxx

najlepšie je použiť payme odkaz ten ti zobrazí slovenský QR kód alebo otvorí aplikáciu banky s vyplnenými údajmi

katarina3223
29. máj 2026

Všetci sa zbláznili a dávajú svoje údaje kdekoľvek.za to aby som si mohla pozrieť tovar???nikdy, pre mna bazos skončil, keď som mu písala ,nekomunikoval iba poslal opäť kód na pseudooverenie.pokiaľ ľudia nezačnú rozmýšľať a dávať kontakt do textu.je to pomaly zbytočný portál, Kludne posielajte údaje ,netušíte ako dobre sa za take údaje platí, Toto je zber dát !!! a nie overovanie.malo by to prísť inzerentovi a nie nejakému radimovi.je to neseriózne opatrenie,na úrovni šmejdov,keď, zistil ako ľahko sú ľudia zmanipulovatelny tak to zneužíva, on nie je ani banka ani eshop....pekny deň...

lenuska1907
29. máj 2026

Keď ideš cez apku nic posielat netreba 😉

anonym_81525e
29. máj 2026
@katarina3223

Všetci sa zbláznili a dávajú svoje údaje kdekoľvek.za to aby som si mohla pozrieť tovar???nikdy, pre mna bazos skončil, keď som mu písala ,nekomunikoval iba poslal opäť kód na pseudooverenie.pokiaľ ľudia nezačnú rozmýšľať a dávať kontakt do textu.je to pomaly zbytočný portál, Kludne posielajte údaje ,netušíte ako dobre sa za take údaje platí, Toto je zber dát !!! a nie overovanie.malo by to prísť inzerentovi a nie nejakému radimovi.je to neseriózne opatrenie,na úrovni šmejdov,keď, zistil ako ľahko sú ľudia zmanipulovatelny tak to zneužíva, on nie je ani banka ani eshop....pekny deň...

@katarina3223 nebojíš sa nakupovať v eshope?
veď v takom eshope okrem čísla účtu dávaš aj svoju adresu, nezneužije eshop tvoje údaje alebo ich nepredá?
keď dáš kontakt do textu inzerátu potom ti píšu z Nigérie že posielajú kuriéra s peniazmi a máš si vyzdvihnúť platbu, vtedy ťa zneužijú a vykradnú

katarina3223
1. jún 2026
@anonym_81525e

veď v takom eshope okrem čísla účtu dávaš aj svoju adresu, nezneužije eshop tvoje údaje alebo ich nepredá?
keď dáš kontakt do textu inzerátu potom ti píšu z Nigérie že posielajú kuriéra s peniazmi a máš si vyzdvihnúť platbu, vtedy ťa zneužijú a vykradnú

@anonym_81525e nikdy nedávam adresu ,dávam adresu boxu kde si tovar vyzdvihnem po zaplatení kartou na mieste,iným spôsobom nenakupujem a kartu nedávam takmer nikde...

katarina3223
1. jún 2026
@anonym_81525e

@anonym_81525e s tým posielaním kuriéra je to otázka jedného veľmi výstižné ho mailu dotyčnému a ďalej sa neozvu...pri každom inzeráte ktorý som tam dala bolo x takých pokusov ale veď to človek vie odfiltrovat, aké aby ti ju ľudí dávali údaje jednej konkrétnej osobe ,ničím neharantovsnej ,tak toi príde skutočne choré ,aké je to každého rozhodnutie ozaj a princ z nigerie neodpísal keď som si od neho vypýtala ja 10000€...😉

katarina3223
1. jún 2026
@katarina3223

@anonym_81525e s tým posielaním kuriéra je to otázka jedného veľmi výstižné ho mailu dotyčnému a ďalej sa neozvu...pri každom inzeráte ktorý som tam dala bolo x takých pokusov ale veď to človek vie odfiltrovat, aké aby ti ju ľudí dávali údaje jednej konkrétnej osobe ,ničím neharantovsnej ,tak toi príde skutočne choré ,aké je to každého rozhodnutie ozaj a princ z nigerie neodpísal keď som si od neho vypýtala ja 10000€...😉

@katarina3223 a ešte som zabudla na Bazoši som dávala číslo simky ktorú mám na takýto účel..