Bazoš - zablokovanie čísla
Stalo sa vám už, že vám bazos zablokoval číslo a zmazal inzeráty ? Ako ďalej postupovať ?
@opica_skorica Máte s tym skusenosť, či vám len niekto povedal ? lebo niekde som čítala, že až rok :(
Dobrý den, blokace je na dobu 6 měsíců z důvodu porušení podmínek inzerce. Vše o podmínkách a jak inzerovat najdete zde - http://www.bazos.sk/podmienky.php.
alebo si mala zakázaný inzerát 🙂 mne išiel pridať niekoľkokrát po sebe a potom zrazu čau 😀 buď si ho všimli pri náhodnej kontrole alebo ma niekto nahlásil (nevedela som, že toto nesmiem predávať)
alebo si mala zakázaný inzerát 🙂 mne išiel pridať niekoľkokrát po sebe a potom zrazu čau 😀 buď si ho všimli pri náhodnej kontrole alebo ma niekto nahlásil (nevedela som, že toto nesmiem predávať)
@zuzanka.zuzu Ako dlho trvalo kým vás odblokovali? Mne blokly prístup úplne, poslali email že lebo sa vraj nesmie predávať ovocie. Na čo som im odpovedal že ako to veď tam je milión inzerátov tak že tie neriešia na mňa dostali priamo upozornenie že predávam ovocie na otázku na koľko ma blokly mi už neodpovedali.
@zuzanka.zuzu Ako dlho trvalo kým vás odblokovali? Mne blokly prístup úplne, poslali email že lebo sa vraj nesmie predávať ovocie. Na čo som im odpovedal že ako to veď tam je milión inzerátov tak že tie neriešia na mňa dostali priamo upozornenie že predávam ovocie na otázku na koľko ma blokly mi už neodpovedali.
@anonym_42b87e na 6mesiacov to robia, ze zablokuju.

no to teraz to je tak..mne niekto pisal a viem ze to bol podvodnik klasika kuriera posle a bla bla..ja som odpisala ze nemam zaujem a on ze ma nahlasi a ma zablokovali aj vymazali inzerat