icon

Mobil vibruje pri bezdrôtovom nabíjaní: Čo robiť?

4. aug 2026

Keď ho večer položím na bezdrôtovú nabíjačku, každú chvíľu zavibruje, akoby sa nabíjanie prerušilo a znova spustilo. Ráno je síce nabitý, ale v noci ma to budí.

Nabíjačka je nová a kryt som už dala dole. Čo ešte môže spôsobovať takéto vypadávanie?

anonym_77d6dc
4. aug 2026

@anonym_autor s kablovou (resp. originalnou) nabijackou to nerobi? Nie je mobil (resp. bateria) uz starsi a bateria slabsia? Ako casto nabijas? Nemas moznost vyskusat inu bezdrotovu nabijacku?

anonym_ce9edc
Včera o 00:10

@anonym_autor Pomôže, keď vypneš systémové upozornenia - vibrovanie. Stráca kontakt s nabíjačkou a preto vibruje pri odpojení a pripojení. Ak sa nedá odstrániť príčina, treba odstrániť následok.

Pozri v nastaveniach to vibrovanie pre nabíjanie a vypni ho.

autor
Včera o 05:38
@anonym_77d6dc

@anonym_autor s kablovou (resp. originalnou) nabijackou to nerobi? Nie je mobil (resp. bateria) uz starsi a bateria slabsia? Ako casto nabijas? Nemas moznost vyskusat inu bezdrotovu nabijacku?

@anonym_77d6dc S káblom to nerobí, mobil má dva roky, ale batéria drží super. Nabíjam každý druhý deň.

anonym_8e880e
Včera o 06:07
@anonym_autor

@anonym_77d6dc S káblom to nerobí, mobil má dva roky, ale batéria drží super. Nabíjam každý druhý deň.

@anonym_autor ak to je naozaj sposobene odpajanim a zase pripajanim, tak nie len ze ta to vyrusuje, ale nerobi to dobre mobilu (baterke)... toto nam robilo pri alzackych noname nabijackach na hodinky... museli sme to vratit a kupit ine.
Neznicil by som si baterku z relativne noveho mobilu...
Vo vseobecnosti je bezdrotova ok na prilezitostne nabijanie (napriklad v aute je to super bez kablov), inac by som pouzival normalnu.