Prečo sa DualShock nabíja iba pri zapnutej konzole?
predtym som ho bezne nechala na kabli aj ked bola konzola v rezime odpocinku a normalne sa nabil. po poslednej aktualizacii nic... nabijat zacne az ked playstation zapnem
menili ste niekto po update nejake nastavenie napajania usb alebo sa mi tam nieco samo preplo?
@wade to trafil, len ta polozka nema dva stavy ale tri a prave na tom sa to vacsinou zasekne.
Cesta je Nastavenia, Nastavenia uspory energie, Nastavenie funkcii dostupnych v pohotovostnom rezime a tam polozka Zabezpecit napajanie z portov USB. Nevyberas medzi zapnute a vypnute, ale medzi vypnute, 3 hodiny a vzdy. Ked tam ostane 3 hodiny a das ovladac na kabel vecer, tak sa po troch hodinach napajanie odpoji a rano to vyzera uplne rovnako, ako keby nabijanie nefungovalo vobec. Ak ho chces mat rano nabity, musi tam byt vzdy.
Ze sa to po aktualizacii preplo samo nie je nic zvlastne, tieto polozky sa pri vacsich systemovych updatoch vracaju na predvolene hodnoty. Nikto ti tam nic nezmenil.
Ak to prepnes a stale sa nenabija, uz to nie je nastavenie. Vtedy by som skusil iny kabel a iny USB port a hlavne sledoval, ako dlho ovladac vydrzi pri hrani. Ak sa normalne nabije, ale vydrzi hodinu dve, je vycerpany clanok v ovladaci a s tym nastavenie nespravi nic.

je to v nastaveniach (niekde pri uspore energie), kolko ma bezat este napajanie v USB portoch. Asi sa ti to resetlo (je to standardne vypnute), len si to tam prepni